Şimdi Ara

DERS KONULARI ÇOK ZOR GELİYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar nedene ders çalışırken bazı matematik srouları bana karışık geliyor ve yapamıyorum..ÇALIŞIYORUMda neden böyle oluyor..moralim çok bozuluyor..

dün bir bugün iki diicem 2 ügn de olmadı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bismillah

Niye bu forumda böyle bir kısıtlama varsa söyle de bizde bilelim.Karı kız muhabbetlerinden daha önemli şeyler bence

Orjinalden alıntı: Nico-41

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bismillah

Niye bu forumda böyle bir kısıtlama varsa söyle de bizde bilelim.Karı kız muhabbetlerinden daha önemli şeyler bence

Ayrıca nerden biliyorsunuz arkadaş belki lise son, dolayısıyla dershane erken açılmış matematikte de konu olarak ilerlemiş olabilirler...
    hiç düşünme sen...yapamayabilirsin...o anda birşey olur tutulursun..çalışmaya devam et..sana bir yerde + olarak mutlaka dönecek..1,2 yapamazsın 3 ü de zaten yaparsın..sorularda atladığın o an göremediğin püf noktası vardır o bakımdan sorunun net sonucunu bulamıyorsundur..hiç stres yapma.."stres" herşeyi mahvediyor

• aaabi durun daha okul bugün başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmediklerini dershane hocana yada yakınında olan bilgili insana soracaksın...
    Arkadaş genel olarak konuşmuyor..bazı dersler ve bazı konulardan bahsediyor..buna genelleme yapmanın ne alemi var..belki gerçekten karmaşık bir konu...
  • Matematikte test çözmeye başlarsın ilk 2 sorusunu çözemeyince sıkılır atarsın.. Benimde böyleydi ama artık Testin sonuna kadar uğraşıyorum hiç mi yapamadım farklı soru türlerini ayırıp Hocalarıma soruyorum.. Tavsiye ederim.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • soruları gönderde bakalım bizimde zamanında zorlandıgımız şeyler olmuştu

konudan konuya değişir o
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.