Şimdi Ara

DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.957
Cevap
14
Favori
845.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • formun ilk 10 sayfasını okudum. yararı oldu ama hala eksik kısımlar var. aslında bi arkadaş açıklamasını resim ekleyerek adım adım anlatmış. tam olarak lazım olan bu aslında.

    konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı oluyorlar. mesala ben konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan açıklamarda tam olarak neyin kastedildiğini anlamak için açıklamada adı geçen terimleri ayrıca araştırıyorum. ingilizce sözlükten anlamına bakıyorum falan.

    öğrendiğim şu, pinnacle program kullan. programı kurdum ve inceldim. çok karış değil ama hala çözemedim.
    1 - PİNNACLE PROGRAMININ TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU VAR MI? VAR İSE NEREDEN İNDİRİLE BİLİRİM VEYA OLAN Bİ ARKADAŞIM GÖNDER BİLİR Mİ?

    2 - kameradan alınan görüntüde herhangi bir işlem yapmayacağım. bundan dolayı kameradan aldığım görüntüyü edit menüsünü es geçerek direk movi moker den dvd veya vcd yapabilir miyim? ( görüntüyü avi modunda bilgisayara kaydediyorum)

    3 - kameram hc 96 e ve i link kablosuyla görüntü aktarıyorum.

    burada açıklamalarıyla yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.




  • arkadaşlar lütfen allah rızası için yardım edin lütfen. ben ıeee 1394 kart aldım bilgisayarıma taktım. bilgisayarı açtığımda tanıdığına dair ileti geldi herşey buraya kadar normal. kamerayı kablolarıyla beraber 1394 e bağladım. kamerayı açtım ama nedense Ulead VideoStudio 8 ı açtığımda capture yapmak istediğimde uyarı geliyor ingilizce olarak (either no video capture driver is installed in this system, or no device is connected) şeklinde uyarı alıyorum. aldığım kart arızalıdır diye değiştirdim ama yine değişen birşey yok hep aynı uyarıyı alıyorum. usb den aktarım yapabiliyorum. nden 1394 kartını çalıştıramadım acaba. LÜTFEN YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahoni_44

    arkadaşlar lütfen allah rızası için yardım edin lütfen. ben ıeee 1394 kart aldım bilgisayarıma taktım. bilgisayarı açtığımda tanıdığına dair ileti geldi herşey buraya kadar normal. kamerayı kablolarıyla beraber 1394 e bağladım. kamerayı açtım ama nedense Ulead VideoStudio 8 ı açtığımda capture yapmak istediğimde uyarı geliyor ingilizce olarak (either no video capture driver is installed in this system, or no device is connected) şeklinde uyarı alıyorum. aldığım kart arızalıdır diye değiştirdim ama yine değişen birşey yok hep aynı uyarıyı alıyorum. usb den aktarım yapabiliyorum. nden 1394 kartını çalıştıramadım acaba. LÜTFEN YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM


    hiçbir yazılımı açmadan kameranızı bağladıgınızda bit tepki vermiyorsa bu şu anlama gelir kameranız2ın dv aktarım mod'u of durumda on yapmanız gerekir kamera ayarlarından.




  • sayın baranel ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. kamerayla okadar uğraştımki dv aktarım modu yok sadece usb açık kapalı var onu açık yapmıştım zaten başkada bir aktarım ayarı yok. kameram sony dcr hc45 artık iyice bunalmaya başladım öyle çaresizimki.
  • LÜTFEN birileri baksın iyici kafayı yemek üzereyim. çaresizlik çok kötü. iyiki bu site var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahoni_44

    LÜTFEN birileri baksın iyici kafayı yemek üzereyim. çaresizlik çok kötü. iyiki bu site var.

    ÇÖZEBİLDİNİZMİ
  • hayır maalesef çözemedim
  • arkadaşlar lütfen allah rızası için yardım edin lütfen. ben ıeee 1394 kart aldım bilgisayarıma taktım. bilgisayarı açtığımda tanıdığına dair ileti geldi herşey buraya kadar normal. kamerayı kablolarıyla beraber 1394 e bağladım. kamerayı açtım ama nedense Ulead VideoStudio 8 ı açtığımda capture yapmak istediğimde uyarı geliyor ingilizce olarak (either no video capture driver is installed in this system, or no device is connected) şeklinde uyarı alıyorum. aldığım kart arızalıdır diye değiştirdim ama yine değişen birşey yok hep aynı uyarıyı alıyorum. usb den aktarım yapabiliyorum. nden 1394 kartını çalıştıramadım acaba. LÜTFEN YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM
  • ya arkadaşlar bu site gerçekten çok faydalı ama gördüğüm kadarıyla dertlerine derman bulanlar bir daha uğramıyor. oysaki derman bulmak kadar derman olmakda gerekir diye düşünüyorum. ben derdimi anlattım her gün siteye giriş yapıp kontrol ediyorum ama inanın 10 gün de birileri siteye uğrarsa cevap yazıyor. yani her seferinde 10 gün hatta daha fazla beklemek gerekiyor. bence buna bir çözüm bulunmalı. ilgilenenler için teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahoni_44

    ya arkadaşlar bu site gerçekten çok faydalı ama gördüğüm kadarıyla dertlerine derman bulanlar bir daha uğramıyor. oysaki derman bulmak kadar derman olmakda gerekir diye düşünüyorum. ben derdimi anlattım her gün siteye giriş yapıp kontrol ediyorum ama inanın 10 gün de birileri siteye uğrarsa cevap yazıyor. yani her seferinde 10 gün hatta daha fazla beklemek gerekiyor. bence buna bir çözüm bulunmalı. ilgilenenler için teşekkürler.

    arkadaşım amaç sana yardım etmemek değil insanlar anlıyamadığı için yardım edemiyorlar bende sana yardım etmek istiyorum movie maker dene o ne sonuç verecekmi kabloyu tak capture yap bakalım görüntüyü yakalıya bilecekmi
  • yok arkadaşım yok "bir video yakalama aygıtı algılanmadı. bir aygıtın açık durumda ve doğru bağlı olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin." diye yazı çıkıyor. bağlantılar tamam kamera açık ama olmuyor. usb den görüntü alabiliyorum ama 1394 kartı ile alamıyorum yukarıda bunu belirtmiştim. kamerayı da iyice kurcaladım ama diyorum acaba kameradamı eksik bir ayar yapıyorum. usb yi açık konuma getirdim ama başkada bir ayar görünmüyor. kameram sony dcr-hc45
  • başlat tıkla bilgisayarımdan sağ tıkla özelliklreden donanım oradan aygıt yöneticisini tıkla ağ bağdaştırcılarnda senin yüklediğin kart varmı kontrol et
  • orada 1394 ağ bağdaştırıcısı görüküyor. üzerine tıkladığımda bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor. bu arada ilgilendiğin için teşekkürler. oralarda birilerinin olması güzel.
  • Arkadaşlar bendede jvc gr-d340e model kamera var. Laptop tan firewire ile bağlıyorum fakat bilgisayar hiçbir tepki ver miyor ne yapabilirim?
  • Ya arkadaşlar bişey soracam acaba ucuz kablo ile pahalı kablolar arasında fark varmı? yani acaba kamerayı görmemesinin nedeni aldığım kablo yüzünden olabilirmi?
  • Notebook üzerindeki firewire çıkıştan aktarımda bir problem yaşamıyorum. Fakat sorun evdeki desktop PC'den aktarım yapmayı istemem. Bende s-link pci SL-PI31 modeli karttan aldım. Kartın çalışması için power bağlantısınında yapılması gerekiyor sanırım. Bunu yaptığınıza emin olun. Kartla ilgili hala sorunum bulunuyor. Kartı asıl kullanacağım sisteme takınca kartı tanıdı ve driver yüklemesini yaptı fakat kameramı göremedi. İşin ilginç yanı tam kartı söküp iade etmeye götürüyordumki aklıma evdeki eski sistemim geldi(PIII-600 CPU) ve ona kartı taktım. Sistem kartı tanıdı ve moviemaker'dan görüntü bile aktardım. Her iki makinede Win XP SP2 yüklü. Asıl kullanacağım sistemdeki problemi ise keşfedemedim akşam registry farklarına bakarak bir şey bulmaya çalışacağım. Tavsiyesi olan varsa sevinirim.
  • Firewire'de aktarım yapan arkadaşlar,

    kartınıszı tanıtıp video kameranızı tanıtamadığınız durumlarda lütfen kablolarınızı kontrol edin, sorun görüyorsanız değiştirin, çok küçük bir soketi olduğu için temassızlık olabiliyor. Yeni aldığım sony hc40'ta bu sorunu yaşadım 5 YTL'ye doğu banktan yeni bir kablo alarak denedim, şimdi düzeldi.

    Orijinal kablo almanıza hiç gerek yok.

    Syg.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 16 Mayıs 2008; 16:45:18 >
  • arkadaşlar bende SONY DCR-TRV480E model kamera var ve ben de mahoni_44 arkadaşla aynı durumdayım. bilgisayarım acer 5920g-25mn model işletim sistemi xp kamerayı açtımbağlantıları yaptım. kamera ayarlarından A/V-DC OUT ayarı on yazıyor. ama takıp açtığımda bilgisayardan tık çıkmıyor. aynı şakilde bir arkadaşta sony-vaio bilgisayar vardı ona taktığımızda hemen algılamıştı. hangi programla denediysem olmadı arkadaşlar. sony vegas movie, ulead studio 11 kullandım hiçbirinde olmadı. sorun ne olabilir arkadaşlar. bir yardımcı olursanız çok sevineceğim. saygılar efendim ve acil yardım
  • sony dcr-trv270ehandycam im var ve
    "windows.u açtığımızda kameranın tanındığına dair bir uyarı alacağız"
    bana bu uyarıyı vermiyor ne yapabilirim
  • yok arkadaşlar yok ne yaptıysam yok ben bu kamerayıda bu 1394 kartınıda. tam sinir küpü etti bunlar beni almasaydım daha iyidi yani. neymiş kaset kalitesi daha iyiymiş o yüzden dvd almamalıymışız. yemişim kaset kalitesini bana kafayı yedirtti. ne bu ya




  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.