Şimdi Ara

Ders çalışmak için bilgisayarı kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerekli mi sizce? Engel olamıyorum değil ama şöyle ki 1 saat ders çalışmam gerekirken ben yarım saat sonra kalkıp bilgisayara oturuyorum, oyun oynamıyorum ama forumda takılıyorum vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş sende bitiyor hocam
    Ders çalışmak içinde olmazsa boş odada bile çalışamazsın.
    Eğer çalışmayı kafana koyarsan ps3 pc ipad olan odada bile çalışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 19 Ekim 2014; 0:53:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamasan bile zamanıninı çalıyor eğer bu sene önemli bir sınavın varsa kesin kaldır

• laptop al
  • Bilgisayar yoksa tv izlenir, dışarı çıkılır.
    Önemli olan bilgisayar değil ama bunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Elinde kitap olsa bile aklın başka yerdeyse ders çalışamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Önemli olan zihniyet.

+1 kesinlikle

• ders çalışmak istediğin halde kendini veremiyorsan yap bunu
    zamanında babam zorla kaldırırdı hiç hoşumuza gitmezdi ama şimdi iyi ki yapmış diyorum ama olay yine de sende biter pc kaldırsın cepten devam edersin bunun ayarını sen tutturacaksın
    veya hiç olmadı önce ders çalış sonra çalıştığın kadar kendine ödül ver bilgisayara takıl 2sini birden idare etmeye çalış okuldan 4 gelsen 12de yatsan 8 saat 2 saati gitsin 6 saat 3 saat ders 3 saat pc herkese yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayattan kendini soyutlaman lazım ders çalışmak içinde varsa gözün ne tv,ne de bilgisayar görür.

• Kaç zamandır bir gaza gelip bir bırakıyorum ders çalışmayı. Yani 1 gün çok güzel çalışıyorum ama öteki gün istek olmasına rağmen çalışamıyorum. Tv izleyen biri değilim, hiç izlemem desem yeridir. Pc ve telefon çok kullanıyorum ama telefonu sadece evde kullanabiliyorum wifi olduğu için. Yani büyük abilerim bırak derseniz bilgisayarıda telefonuda bırakırım, ders çalışmayı isteyen biriyim yani.

• Ben bu sene kaldırdım bilgisayarı büyük etkisi oluyor normalde 1 saat bile çalışmazdım şimdi günde 4-5 saat çalışıyorum hatta boş olunca bile canım sıkılıyor gidip yine ders calısyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Kaç zamandır bir gaza gelip bir bırakıyorum ders çalışmayı. Yani 1 gün çok güzel çalışıyorum ama öteki gün istek olmasına rağmen çalışamıyorum. Tv izleyen biri değilim, hiç izlemem desem yeridir. Pc ve telefon çok kullanıyorum ama telefonu sadece evde kullanabiliyorum wifi olduğu için. Yani büyük abilerim bırak derseniz bilgisayarıda telefonuda bırakırım, ders çalışmayı isteyen biriyim yani.

deneme amaçlı modem ve solo oyun olmadan ne yapabilirsin bir dene modemi bir arkadaşına filan ver birkaç gün için
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim hocam işe yarayacağını umuyorum

• Pc degilde interneti kapat cok faydali olur.

• İrade sahibi birisi ne tv yi ne pc ve telefonu kendine engel olarak gormez. Ders calisma bilinci kazanilmamissa sonradan kazanmaya calismak zor gelecektir. Pc yi kaldirirsan bir noktada iradene yenik dustugunu ve ders calisman icin bunun sart oldugunu kabul etmis olursun. Gunun her saati ders calisacak degilsin. Olcuyu tutturursan gunluk pc kullanimi sorun yaratmayacaktir.

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    İrade meselesi elbette ki ama hem benim uzun zamandır ders çalışmayı isteyip çalışamamam hemde son sene olması böyle bir şey yapmam gerektiğini hissettirdi. Laptop var zaten onu abimin izni olmadan kullanamıyorum, çok ihtiyaç olursa isterim yani.

• İsteğe bağlı bu işler.

• ders çalışma saatlerini belirle... çalışamıyorum diyorsan sana güzel bir yol anlatacağım :)

pc yi kesinlikle kaldırma. aksine ondan yararlanabilirsin...

atıyorum okuldan geldin telefon, tablet, tv, pc vs vs seni rahatsız edecek her türlü eşyayı bi unut. ders çalışırken telefonun sessizde değil kapalı olsun. bi arkadaşın mesaj atar sen cevap verecem diye 15 dk oyalanırsın vs

şimdi uyarıcıları ortamdan çektiğimizi var sayıyorum... ders çalıştığın ortamda da mümkün olduğunca az şey olsun. (defter , kitap , kalem , silgi) kadar az...

yani üst üste yığılmış kitaplardan falan arındır ortamı....

sonra yapacağın en önemli yere geldik.... ders saatin bitene kadar kıçını o sandalyeden ayırma. test çözmesen , konu çalışmasan da ordan ayrılma... kitap kalem ve sen .....

ders saatin bitene kadar dur... hadi 1 ders 2 ders 5 ders 10 ders hiç çalışma istediği gelmedi.... ama sonra artık sıkılırsın ya şurda ne varmış ya da şu soru ne anlatıyomuş diye illaki kurcalamaya başlarsın... bunu yapa yapa oturur ders çalışma saatlerin...

önemli not: ders çalışmaya başlamadan önce tuvaletine git , suyunu iç vs vs 50 dk boyunca sandalyeden hiç kalkmamak çok önemli. ayrıca odanın kapısı kapalı olsun hiç kimseyle iletişimin olmasın.

edit: tenefüslerinde de tablet , pc , telefon istediğin kadar oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 19 Ekim 2014; 10:01:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İş sende bitiyor hocam

Tecrübeyle sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

ders çalışma saatlerini belirle... çalışamıyorum diyorsan sana güzel bir yol anlatacağım :)

atıyorum okuldan geldin telefon, tablet, tv, pc vs vs seni rahatsız edecek her türlü eşyayı bi unut. ders çalışırken telefonun sessizde değil kapalı olsun. bi arkadaşın mesaj atar sen cevap verecem diye 15 dk oyalanırsın vs

şimdi uyarıcıları ortamdan çektiğimizi var sayıyorum... ders çalıştığın ortamda da mümkün olduğunca az şey olsun. (defter , kitap , kalem , silgi) kadar az...

sonra yapacağın en önemli yere geldik.... ders saatin bitene kadar kıçını o sandalyeden ayırma. test çözmesen , konu çalışmasan da ordan ayrılma... kitap kalem ve sen .....

ders saatin bitene kadar dur... hadi 1 ders 2 ders 5 ders 10 ders hiç çalışma istediği gelmedi.... ama sonra artık sıkılırsın ya şurda ne varmış ya da şu soru ne anlatıyomuş diye illaki kurcalamaya başlarsın... bunu yapa yapa oturur ders çalışma saatlerin...

önemli not: ders çalışmaya başlamadan önce tuvaletine git , suyunu iç vs vs 50 dk boyunca sandalyeden hiç kalkmamak çok önemli. ayrıca odanın kapısı kapalı olsun hiç kimseyle iletişimin olmasın.

Kullanacağım hocam bunu, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

ders çalışma saatlerini belirle... çalışamıyorum diyorsan sana güzel bir yol anlatacağım :)

Kullanacağım hocam bunu, teşekkürler

kesinlikle kullan işe yaradığını göreceksin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.