Şimdi Ara

Derisitesi.com adlı sitenin beni dolandırıcılıkla itham etmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle normalde bu konuyu buraya taşımayacaktım ama firmadan benimle iletişime geçen kişi o kadar bezdirdi ki kimsenin benim yerime düşmesini istemediğimden burada anlatmaya karar verdim.


    Derisitesi.com diye bir siteden deri eldiven satın aldım. Birincide eldiven içten açılma yaptı firma ücretsiz kargoyla değişti ki ücretli deseydi ben öderdim sorun olmazdı. İkinci üründe 2 gün taktım bu sefer dış kısımdan dikişi söküldü. Ben bu sefer firmaya whatsapptan yazdım ve memnun kalmadım iade edeyim ürününüzü dedim. Konuşan kişi bunu diyince ben o kadar kargo ödedim şu kadar ödeme yaptım zarar ettim, bir kez değiştik zaten siz art niyetlisiniz Allaha havale ediyorum gönderin ibanınızı paranızı atayım üründe sizde kalsın diye ses kaydı atıp kızmaya başladı. Bildiğiniz küçük bir çocuğa fırça atar gibi kızıyor bana. sanırım 60 lira kargo ödemiş ilk gönderiş ve iade için 2 kez alma-gönderme şeklinde. Bende dedim ki durumu bilmiyordum kargoyu n11 de vs olduğu gibi ucuz, anlaşmalı sanıyordum ben öğretmenim eğitimciyim böyle bir şey yapmam kimseyi dolandırmaya çalışmıyorum bir terziye gider işimi hallederim dedim. Ama ses kaydındaki adam ısrarla bir dolandırıcı olduğumu ima etmeye çalıştı :) Ben yolla ibanını kargo paranıda atayım üründe kalsın zaten diyince sanırım anladı dolandırıcı olmadığımı ve bu seferde neden öğretmen olduğunu söylüyorsun öğretmen kimliğine sığınıyorsun falan diye egoistsin hava atıyorsun imasında bulundu. Bende kendisine ısrarla siz itham ettiğiniz için dolandırıcı değiliz gerekirse belge atarız öğretmen olduğuma dair dedim ama adam ısrarla art niyetli olduğumu ve öğretmen kimliğime sığındığımı falan söyledi. Bir de ben kendisine dedim ki abi kusuruma bakma kargo olayınızı bilmiyordum elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz esnafa falan dedim bunu da sorun etti ve sizin gibi amerikaya benzer kişilerin yardımlarına ihtiyacımız yok gibisinden bir aşağılık kompleksine girdi. Keşke burda mesajları okutabilseydim ama şuan kendime kızıyorum neden engelliyip geçmedim de bu kadar dinledim şu adamı. Neyse işte ürünleri ortalama kalitede derisi yumuşak ama malesef dikişlerde ikinci kez sorun yaşadım. Almak isteyen alabilir ama ürünün kendisinden çok bence firma sahibinin bu asabi ve ithamcı tavırlarını dikkate alarak satın alsın.








  • Hocam siz gereğinden fazla nazik davranmışsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl kargo ücreti falan yok. 60 tl kargo ücreti öder mi esnaf ?

    İade etmeye yüzün tutmasın diye öyle demiştir.

  • Çinden ürün sipariş etsen belki o kadar kargo ödemezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet alışverişinin dezavantajlarından birisi. Kastım bahsi geçen siteye değil tanımam etmem. Normalde dükkana girince ve suratsız veya rahatsız edici bir satıcı görsek bir şey almadan dükkandan çıkar gideriz. İnternette en azından bire bir muhatap olmadan sipariş veriyoruz. Herhangi bir sorun çıkınca muhatap yine aynı adam olduğu için yine sorun oluyor.

  • Bu ülkenin esnafından bir şey alırsan normal.

    Uzun zamandır ne böyle esnaftan, ne bakkaldan, yani kurumsal olmayan hicbir yerden sakız bile almıyorum. Kafam rahat. Almayın siz de. Bırakın batsınlar. Batacak hale geldikçe akıllanır bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Bu ülkenin esnafından bir şey alırsan normal.

    Uzun zamandır ne böyle esnaftan, ne bakkaldan, yani kurumsal olmayan hicbir yerden sakız bile almıyorum. Kafam rahat. Almayın siz de. Bırakın batsınlar. Batacak hale geldikçe akıllanır bunlar.

    Bundan sonra bende bu mantıkla ilerleyeceğim sanırım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.