Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

alabileceğim 2 model var.

pentium B960 işlemcili 4GB ram

yada

I3 işlemcili 2GB ram

hangisini önerirsiniz ön planda işlemci mi olmalı ram mi?

bu notebookda sadece internete girilecek ve eski versiyon football manager oynanacak

işletim sistemi xp bile yüklenebilir

hangisini önerirsiniz Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagur -- 1 Nisan 2015; 23:49:01 >

• İleride 2GB Ram daha eklemek gibi bir durum söz konusu ise i3 tavsiye ederim ama hangi modeli? Kaçıncı nesil vs? Bahsettiğiniz pentium işlemci de kötü bir işlemci değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EniqmaticTr

İleride 2GB Ram daha eklemek gibi bir durum söz konusu ise i3 tavsiye ederim ama hangi modeli? Kaçıncı nesil vs? Bahsettiğiniz pentium işlemci de kötü bir işlemci değil.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim

i3 3.nesil ama 2gb ram

b960 da 4 gb ram

fiyat olarak b960 işlemcili 150 TL civarı daha pahalı

ama diğerinde de i3 var diye karar veremedim

ilerde ram i arttırmayı belki düşünürüm şimdi alırken sizce hangisi tercih edilmeli
  • Hocam iki modelinde linkini atar mısınz? Daha iyi yorum yapabilirim o zaman.
  • quote:

Hocam iki modelinde linkini atar mısınz? Daha iyi yorum yapabilirim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagur -- 1 Nisan 2015; 23:49:48 >
  • Açık konuşmak gerekirse Fujitsu markası ve site bana güven vermedi hocam. Ama illa seçim yapmak zorundaysan i3 olan makineyi alır üzerine 2 GB daha Ram takviyesi yapardım. Çünkü i3 22nm diğer pentium işlemci 32nm.
  • quote:

Açık konuşmak gerekirse Fujitsu markası ve site bana güven vermedi hocam. Ama illa seçim yapmak zorundaysan i3 olan makineyi alır üzerine 2 GB daha Ram takviyesi yapardım. Çünkü i3 22nm diğer pentium işlemci 32nm.

tamam hocam sağol

hocam son olarak i3 ü alıp vatan topkapıya götürsem orda 4 gb ram e çıkarırlar mı yani teknik hizmetleri var mı biliyor musun çünkü benim elimden gelmez böyle şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    2 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eğer ram'i Vatan'dan alacaksanız takma işlemini yaparlar.Ram'i başka yerden alıp götürürseniz pek sanmıyorum ilgilenecklerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Hocam eğer ram'i Vatan'dan alacaksanız takma işlemini yaparlar.Ram'i başka yerden alıp götürürseniz pek sanmıyorum ilgilenecklerini.

tamam çok teşekkürler cevaplar için
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.