Şimdi Ara

Deri Sarkması (98 kilodan 70 kiloya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri kilolu olan biriydim. Bildim bileli şişmandım yani. Lise son sınıfta artık dayanamayıp evde kendi çabalarımla 98’den 70 kiloya kadar indim(asıl her şey burda başladı tabi). 3-4 ay gibi bi süreçte verdim bu kiloları ağırlık çalışmadan paso cardio vs yaparak. Tabi vücut o kadar kiloyu verince resmen karın kısmındaki deri balon gibi söndü. Aynı şekilde göğüs kısmı da. Bu yaşadığım olaylar esnasında 17-18 yaşında falandım. Şuan 25 yaşındayım ve hala vücudumu toplamayı çalışıyorum. Yıllardır fitness yapıyorum fakat nafile. Hiç bir halta yaramadı. Doktora gittiğimde karın germe ameliyatını kesinlikle olmam gerektiğini söyledi fakat herkes çok tehlikeli vs deyip vazgeçirmeyi çalışıyor. E tabi benim psikoloji bozuk artık kafa atıyor sürekli vücudun zayıf olsa bile önde o deri hareket ettikçe sallanıyor iğrenç bi şekilde. Gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz nasıl kötü bi durum. Kilo almayı denedim sporla birlikte belki toparlar vücudum diye fakat bu sefer de göbek çıktı fakat deri gene yumuşacık sarkık. Anlayacağınız bitik hale geldim iyice. Ailedekiler tabi yapma etme gerek yok belli olmuyor kafasındalar fakat olay belli olması değil zaten. İnsanın içini yiyen olay onu kendinin sürekli hissetmesi zaten. Bazen spora giderken ne gerek var zaten bir halta yaramıyor kafasına bile giriyorum. Çünkü yıllar geçti değişen hiç bir şey yok. Hızlı kilo verdiğim için vücut derim de yumuşadı zaten anlayacağınız çok zor durum. Çevresinde veya kendisi karın germe ameliyatı olan birisi var mı burda arkadaşlar? Ya da önerebileceğiniz bişeyler?




  • Merhabalar,anladığım kadarı ile benim yaptığım hata ile zayıflamışsın protein ve güzel karbonhidrat alarak değil tamamen keserek zayıflayıp.

    Kas ve yağ yıkımı olarak zayıflamışsınız bunun en güzel yolu güzel protein almak ve temiz karb. ve sıkı çalışma hepsi gider 28 kilo çok değil ben 36 kilo vermiştim evvelinde başarılar!

  • Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

    Evet hocam aynı dediğiniz şekilde, yaşın umursamazlığı ile yeter ki kilolar gitsin diyerek yapılmış bir hata. Fakat dediğim gibi karın çalışmama rağmen alt tarafta kası hissediyorum fakat dış kısım yumuşak deri. Artık ümidi kestim olacak gibi değil hocam. Siz düzeltebildiniz mi vücudu?

  • ScrH91 kullanıcısına yanıt

    Evet şuan hacim için uğraşıyorum düzelmez diye sakın düşünmeyin!!

  • ScrH91 hocam boy kaçtı sizin? Birde günlük çalışma stili olarak, diyet olarak ortalama ne yaptınız?

  • İyileşme süreci vs sancılı olacaktır. Eğer çok takıyorsan ameliyat ol derim. Nasıl bir durumda bilmiyorum ama tahmin ettiğim şekil ise sporla falan geçmez o

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kale01

    ScrH91 hocam boy kaçtı sizin? Birde günlük çalışma stili olarak, diyet olarak ortalama ne yaptınız?

    1.87 boy şuan 93 kiloyum. Kilo alıp kas yapıp zayıflamayı denedim ama hala derim aşırı yumuşak. Her gün 2 bölge çalışarak sıkılaşmayı çalışıyorum, bol bol su içiyorum. Ama bir etkisini göremedim. Çok rahatsız hissediyorum pantolon vs giydiğim zaman. Çok iğrenç bi durum, fakat ameliyatı da bi o kadar sıkıntılı süreçmiş. Bilmiyorum ne yapacağım iyice psikolojim bozuldu.

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Hocam gerçekten inanılmaz zor bi süreç. Sizden bağımsız bir karın var resmen. O his bile çok kötü hissettiriyor. Yani psikolojiyi düzgün iyi şekilde tutmak inanılmaz zor. Bir çok kez kendimi bıraktım olmuyor diye. Doktorlara gittim ameliyat olman lazım dediler fakat bu da çok uzun sancılı bir süreç. Resmen uzunca bir süre rahat hareket edemiyorsunuz.(Karındaki gerginlik yüzünden)

  • Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

    Hocam kaliteli karbonhidratlar nelerdir ?

  • Sarkan deri geri toplamaz arkadaşlar ben ameliyat oldum sana korse takıyorlar ve beli bir süre belin büyük yaşıyorsun sırt üstü yatmak zorundasın 1 2 haftadan sonra yavas yavas dikleşmeye baslıyorsun vs

  • Ağrın yok fakat hapşurunca veya öksürünce karnındaki gerilmeden dolayı acıyor baska yok

  • Youtube'da Muratabigf olmuştu 2 sene önce. Şuan sapasağlam. Kilosu da baya vardı yani
  • f0rester kullanıcısına yanıt

    yulaf, esmer bulgur, nohut, fasulye, herhangi bir kuruyemişin %100 kuruyemiş %0 şeker ezmesi veya direkt kendisi, brokoli, brüksel vs., bezelye, muz vs. meyveler(az tüketilirse tabii ki)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: apostrophe

    yulaf, esmer bulgur, nohut, fasulye, herhangi bir kuruyemişin %100 kuruyemiş %0 şeker ezmesi veya direkt kendisi, brokoli, brüksel vs., bezelye, muz vs. meyveler(az tüketilirse tabii ki)

    Hocam ben kahvaltıda genelde 2-3 yumurtalı omlet, menemen, haşlama yumurta yiyorum. Yanına bol domates salatalık, biber, zeytin, roka, maydanoz, beyaz peynir tüketiyorum. Bazen 1 dilim tam buğday ekmeği ya da bir avuç ceviz oluyor. Ancak o kadar yorgunum ve güçsüzüm ki doktara gittim tahliller normal çıktı. Ne yapacağımı bilemedim.

  • internette biri video paylaşmış 75 kilo vermiş çok az sarkma olmuş birkaç sıkışlatıcı krem ve tavuk ayaklarını 12 saat kaynatıp suyunu çorbada pilavda kullanmış ama bunu spor yaparken uygulamış


    Tamer Gerekyoutube
    Bu videoya çok fazla açıklama yazmak istemiyorum. Video zaten kendi başına bir açıklama sayılır. Ama özetleyecek olursak 75 kilo vermemin ardından vücudumda sarkan derileri nasıl ve hangi yöntemlerle toparladığımı sizlere açıkladım. İyi seyirler! 75 KİLO NASIL VERDİM: https://youtu.be/OxYjDhSA3Kk 75 KİLO VERDİĞİM DİYET LİSTEM: https://youtu.be/fjtGV5BnpnA Bana destek olmak için videoyu beğenmeyi, ve kanalıma abone olmayı unutmayın! Yeni çıkan videolarımdan haberdar olmak için kanal bildirimlerini de açmayı unutmayın! #fitness #motivasyon #diyet Müzik | Epidemic Sound: https://bit.ly/2SvkClb YouTube kanalıma abone olmak için: https://bit.ly/2Oy5uC3 📬İletişim: gerektamer@gmail.com Merhaba! Ben Tamer Gerek. Youtube kanalımda bulunan, birbirinden komik ve enteresan ama aynı zamanda öğretici ve yeni deneyimlerle dolu, bunun yanı sıra kendi hayatım ve geçmişimle alakalı da paylaşımlarda bulunduğum videolar üretiyorum. Yeni videolarımı kaçırmamak için abone olmayı ve bildiri tuşuna basmayı unutmayın!
    https://www.youtube.com/watch?v=bSMKHiFDH2U&t=382s

    ayrıca bu arkadaş sarkan deriyi ameliyatla aldırmış

    MuratAbiGFyoutube
    DERİ ALDIRMA AMELİYATIM - ORTADAN İKİYE KESİLDİM! videoma hoş geldiniz arkadaşlar. Bu videoya çok fazla açıklama yazmak istemiyorum. Video zaten kendi başına bir açıklama sayılır. Ama özetleyecek olursak 50 kilo vermemin ardından vücudumda sarkan derileri aldırmak için 360 derece kesilip birleştirildiğim bir ameliyat geçirdim. Videoda ameliyatla ilgili bütün soruların cevaplarını ve 34 günlük sürecimi izleyebilirsiniz. Aranızda ameliyat olmak isteyen arkadaşlar varsa eğer Ömer hocayı tavsiye ederim. Aşağıya Instagram adresini ve internet sitesini yazıyorum. Randevu alarak fiyat konuşabilirsiniz. Benden geldiğinizi söyleyerek indirim de alabilirsiniz. https://www.instagram.com/omersagir_dr http://www.omersagir.com/ +90 542 430 06 00 50 KİLO VERMEK: https://youtu.be/U-euGjM33BU 50 KİLO VERDİĞİM YEMEKLERİM: https://youtu.be/m2mnuaE4Zac 1 TEPSİ BAKLAVA YİYEREK KİLO VERMEK: https://youtu.be/MvLHgk_SvoI 60 SAAT YEMEK YEMEYEN ADAM!: https://youtu.be/7hf1aVJ5QHc Instagram: http://instagram.com/muratenginekn Facebook: https://facebook.com/BuModNeModu Twitter: https://twitter.com/MuratEnginEkin İşbirlikleri için: muratabigf@creator.st DERİ ALDIRMA AMELİYATIM - ORTADAN İKİYE KESİLDİM!
    https://www.youtube.com/watch?v=I93w_3-y2WQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.