Bildirim
Derbinin hakeminin notu belli oldu !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bariz önemli hatası var diye kırdıkları not lensin pozisyonudur zaten bariz hata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Golümüzu iptal etti yarı sahadan çıkan adamı ofsayt diye kestiler normal düşük alması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
-
Fb'li arkadaşlar hemen atlamış Lens'in golünü vermedi diye puanı düşük demişler , nasıl bu kadar fanatik olabiliyorsunuz.
Hakemin o hatası maçın kaderini belirlemedi ki , 1-0 bitti 2-0 yerine zaten tek maç eleme usulü ne fark eder 3-0 olsa bile. Mehmet Demirkol bile çıkıp neyin ne olduğunu söyledi.
Puanın düşük gelmesinin tek sebebi Tosic ile birlikte Van Persie'i de atmaması. Tosic'in kasıklarına vurarak kırmızıyı hak etti , ondan sonra önüne geçip birde tahrik etmiş adamı , hatta gol sevincinde Oğuzhan'ın önünde kayması bile kurallara göre sarı kart. Boşuna anlatıyorum gerçi sizde biliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PainRaiser -- 7 Şubat 2017; 16:3:10 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Furiosa
Golümüzu iptal etti yarı sahadan çıkan adamı ofsayt diye kestiler normal düşük alması.
Aynen hocam, maç Fenerbahçe'nin kurallarına göre oynandığı için Fb aleyhine yaptığı hatalar kırmıştır notunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle * -
quote:
Orijinalden alıntı: PainRaiser
Fb'li arkadaşlar hemen atlamış Lens'in golünü vermedi diye puanı düşük demişler , nasıl bu kadar fanatik olabiliyorsunuz.
Hakemin o hatası maçın kaderini belirlemedi ki , 1-0 bitti 2-0 yerine zaten tek maç eleme usulü ne fark eder 3-0 olsa bile. Mehmet Demirkol bile çıkıp neyin ne olduğunu söyledi.
Puanın düşük gelmesinin tek sebebi Tosic ile birlikte Van Persie'i de atmaması. Tosic'in kasıklarına vurarak kırmızıyı hak etti , ondan sonra önüne geçip birde tahrik etmiş adamı , hatta gol sevincinde Oğuzhan'ın önünde kayması bile kurallara göre sarı kart. Boşuna anlatıyorum gerçi sizde biliyorsunuz.
Sizin başkan ligde geçilen kıyaklardan sonra,hakem hata yapmıştır, yapabilir de. Bunlar futbolun güzelliği demiyor muydu ? Tossiçin kırmızı kartı görmesine de futbolun bir güzelliği olarak bak mesela yada rvp'nin oyundan atılmayıp golü atıp turu getirmesi mesela güzellik değil mi ?_____________________________
-
Ben öyle bakıyorum zaten ki bizim başkanın her fikrine katılmak zorunda değilim nasıl siz Aziz Yıldırım'a katılmak zorunda değilseniz. Yukarıda hakemin notunun düşük olmasının asıl sebebinini yazdım. _____________________________ -
-

_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Maç içindeki standardı yakalayamadı. Ben daha düşük bekliyordum. _____________________________ -
Hakem hakettigi notu aldi.
Oyunun bu noktaya gelmesinde basroldür. Fenerliler hemen Lens'in pozisyonuna atlamis. Oraya kadar verilmeyen kartlar verilseydi mac bu kadar gerilmezdi.
Ilk yarida kasap bir futbol anlayisi gösteren Fener, kart cikmadigini görünce azitti ve tuzagi kurdu. Bu tuzaga Palabiyik da düsünce o da diger oyuncular gibi sacmaladi. Cikan-cikmayan kartlar, verilmeyen penalti, sacma sapan ofsaytlar vs.
Ha diger hakemlerin de bir farki olmadigi icin en fazla 2 mac dinlendirirler. Sonra yine eyyam._____________________________ -
quote:
Ben öyle bakıyorum zaten ki bizim başkanın her fikrine katılmak zorunda değilim nasıl siz Aziz Yıldırım'a katılmak zorunda değilseniz. Yukarıda hakemin notunun düşük olmasının asıl sebebinini yazdım.
Nerden biliyorsun notun esas düşük gelme sebebini mhk başkanı mısın , vasfın nedir bu konu hakkında? yoksa tahmin mi sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gerçek Bayburt bu değil -
-
Hakem maçı Fenerbahçe lehine çevirmedi, bunu kafanıza sokun. Hakem maçı kaybetti ilk 15dk'da.
Ayrıca golü verilmeyen biziz, siz değil.
11'e 11 olsa kazanamayabilirdik ama bunun sebebi biz değiliz, Tosiç!_____________________________ Aptal olduğun için aptal olduğunu anlayamıyorsun. | Dunning-Kruger Effect -
Herkes mesajın içinden birşey seçip ona göre cevap veriyor , o mesajı yukarıda ki I need $ isimli arkadaşa yazmıştım , ben futbolun güzelliği baltanıyor falan gibi birşey yazmamış olmama rağmen konuyu oraya çekmişti bende ona yukardaki mesajımda hakemin notunun düşük olmasının sebebini yazdığımı belirttim tekrardan.
Hakem notunun düşük gelmesinin sebebini bilmek veya tahmin etmek için mhk başkanı olmaya gerek yok , tarafsız gözle dünki maçı izleyen herkes olayı farketti Rıdvan ve Mehmet Demirkol gibi Fb'li yazarlar bile o pozisyondaki hatanın maçın kaderini belirlediğini söylüyor. Peki sizce hakem neden düşük puan aldı , bu konuda bir fikriniz var mı ? yoksa sadece fikri olanları o konuda yorum yapmaya vasfı var mı yok mu diye mi eleştiriyorsunuz._____________________________ -
Bariz hatası da iptal edilen golümüz ile Josef'in ofsayt pozisyonudur _____________________________ Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız -
quote:
Herkes mesajın içinden birşey seçip ona göre cevap veriyor , o mesajı yukarıda ki I need $ isimli arkadaşa yazmıştım , ben futbolun güzelliği baltanıyor falan gibi birşey yazmamış olmama rağmen konuyu oraya çekmişti bende ona yukardaki mesajımda hakemin notunun düşük olmasının sebebini yazdığımı belirttim tekrardan.
Hakem notunun düşük gelmesinin sebebini bilmek veya tahmin etmek için mhk başkanı olmaya gerek yok , tarafsız gözle dünki maçı izleyen herkes olayı farketti Rıdvan ve Mehmet Demirkol gibi Fb'li yazarlar bile o pozisyondaki hatanın maçın kaderini belirlediğini söylüyor. Peki sizce hakem neden düşük puan aldı , bu konuda bir fikriniz var mı ? yoksa sadece fikri olanları o konuda yorum yapmaya vasfı var mı yok mu diye mi eleştiriyorsunuz.
Kendi sahasındayken ofsayta düşen birino ilk defa gördüm.Bu bile yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gerçek Bayburt bu değil
-
Ofsayt kararını veren hakemin değerlendirmesi ayrıdır ona ayrı not verilir , yani yan hakemin yaptığı hata orta hakemin notunu düşürmez çünkü ofsayt pozisyonunu orta hakemin görüp belirlemesi çok zordur nerdeyse imkansızdır.
Yan hakem 10 tane yanlış ofsayt kararı versede bu orta hakemin puanını etkilemez, burda orta hakemin yani Ali Palabıyık'ın puanın neden düşük olduğunu konuşuyoruz._____________________________ -
Fenerbahçe cirkefliklerle en fazla 2. olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Ofsayt kararını veren hakemin değerlendirmesi ayrıdır ona ayrı not verilir , yani yan hakemin yaptığı hata orta hakemin notunu düşürmez çünkü ofsayt pozisyonunu orta hakemin görüp belirlemesi çok zordur nerdeyse imkansızdır.
Yan hakem 10 tane yanlış ofsayt kararı versede bu orta hakemin puanını etkilemez, burda orta hakemin yani Ali Palabıyık'ın puanın neden düşük olduğunu konuşuyoruz.
Lens in golü denen pozisyondaki zincirleme hataları.Oyunun kontrolunü kaybetti.Şener atılabilirdi.Bjk yede fb yede vermedigi kartlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gerçek Bayburt bu değil
Benzer içerikler
- stada anahtar alınıyor mu
- beşiktaş forum
- sergen yalçının kaç frikik golü var
- galatasaray ismi nereden gelir
- başkasının passoligiyle maça girmek
- fm 24 epic games
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt