Şimdi Ara

Deprem Sırasında Kaçmalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım olmaz da olursa... Zemin katta oturuyorum. Oturma odasında yakalanırsam 5-6 saniyede bahçeye çıkabilirim. Kaçmalı mıyım yoksa hayat üçgeni mi uygulamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Haziran 2017; 4:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tum tavsiyeler bostur. Kendin dene ve gor.

• Kaçarsan Allaha şirk koşmuş sayılırsın kaderine bırak.
  • Tabi ki konu açmalısın kardeş ne kaçması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saniyede kesin bahçeye çıkabilirim diyorsan kaç ama 5 saniyeyi geçerse...

• Işığa doğru depar at boş ver bahçeyi.
  • camdan atlamalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpek olayı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parmaklıklarda sıkışırsın boşver
  • Yok mahmut tuncer le halaya girmelisin.

• Hemen 5. kata cikip camda atlamalisin
  • Tarçın ve arkadaşları ile moonwalk yapmalısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Tarçın ve arkadaşları ile moonwalk yapmalısın

asdsadas nerden aklına geldi bunlar istermisin tanımayı kakuleyi tarçını
  • Boşuna dememişler; Kaçanın anası ağlamaz diye. Doğu da bir deprem olmuştu, otel yıkılmıştı. Kamera kayıtlarında son anda dışarı kaçanlar kurtulmuştu. Kaçsan iyi olur, kediyi de unutma kaçarken!

• Okulda yangın tatbikatı hatrıma geldi. Önce sıra olunur, yoklama alınır, andımız okunur ve uygun adım merdivenlerden aşağı inilir.
  • dostum binanın durumuyla alakalı Allah korusun 7.0 şiddetinde günümüzdeki binalar 1-1:30 dakika boyunca sallandığında yıkılmaya başlasa mantıken konuşuyorum ona göre hesab etmen lazım ben bir gün arkadaşımın evinde kaldım toki binasıydı akşam yemeğinde deprem oldu ben korkudan elim ayağıma dolaştı ama evdekiler alışmış olmalı ki yemeklerine devam etti bina rahat 15-20 saniye boyunca hissedilir derecede sallandı özellikle o sallantıda derinden bir ses geliyor sanki beton birbirine sürter gibisinden gerçekten unutamayacağım bir andı Allah kimseye yaşatmasın dikkat etmek lazım.
  • Hocam ev çökmeye başladıysa kaçmaman daha iyi.

Gölcük depreminde bir sürü kişi kapının önünde ölü bulunmuş. Demir kapı depremde eğilince insanlar kapıyı açamamış orda ölmüşler. Saklanman daha iyi gözüküyor öyle bi durumda

• Sabit durursan %50

Koşarsan yine %50 şansın var

Binanın düz veya yatay yıkılmasına göre değişir

• Hayır deprem sağa sola sallarken sen de tam tersi tarafa dünyayı sallayıp depremi durdurmalısın.

• Zemin kattaysan direk kaçmaya bak.Çünkü yıkıcı bir deprem olursa bütün bina üzerine çöker,enkazdan kurtulma ihtimalin çok düşük

• bize küçüklükten beri öğretilen sağlam bir duvar dolap masanın kenarında cenin pozisyonu alıp dötünü dayayacaksın denmişti ama uygulayan yok sanırım deprem anında herkes vın turizm

bu gözler deprem olurken evinin kapısını kitlemeye çalışan "insanlar" gördü artık ne düşünüyorsa demek ki eve hırsız girmemesi daha elzem onun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 24 Haziran 2017; 2:19:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.