"Taraftar Olumsuz Etkiliyor" Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ernst'in neden oynamadığını açıkladı ve taraftarın protestosuna değindi
Bu akşam bütün çabamızı ortaya koymamıza rağmen istediklerimizi yapamadık. Pozisyomnları, şutları, bireysel yeteneklerimizi hiçbir şekilde ortaya koyamadık. Düşündüğümüzün çok uzağında bir skor alddık. Wolfsburg karşısında yapabileceklerimizi yapmaya çalıştık ama başarılı olamadık ve düşünmediğimiz bir kor aldık
Erns’tin dün saat 16.00 sıralarında bir rahatsızlığı meydana geldi, bağırsakları ile ilgili. Gece 12’ye kadar devam etti. 3 tane serum verilmesine rağmen kendisini kullanamadık. Takımda bu sene bir güven eksikliği var. Bu eksiklik özellikle rakip kaleye giderken. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Wolfsburg’u tebrik ederiz.
Taraftarımız belli dönemlerde protesto gösterilerinde bulunuyor...
BASIN TOPLANTISI
Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında ise bugünkü şartlarda yapabileceklerinin önemli bir bölümünü gerçekleştiremediklerini ifade ederek, ''Golü yedikten sonra oyundan kopukluğumuz oldu. İkinci yarıda baskılı gözüktük, ama çok fazla pozisyon üretemedik. İkinci golden sonra da düşüncelerimizi gerçekleştiremedik. Kısacası bu maça teorik ve pratik olarak yaptığımız hazırlığın önemli bir bölümünü uygulayamadık'' diye konuştu.
''Bu akşam kadroda görev yapabilecek futbolcularımdan belli ölçülerde istifade etmek zorunda kaldım'' diyen Denizli, bazı oyuncuların yerini değiştirmek zorunda kaldığını, ancak bu durumun kazanmak için yeterli olmadığını belirtirken, ''Üzgünüz. Kısacası kendi adımıza kötü bir gece geçirdik'' ifadelerini kullandı.
Son haftalarda olumlu bir ortamda oynama imkanı bulamadıklarından yakınan deneyimli teknik adam, ''Tribünlerdeki en ufak olumsuzluk takıma da yansıyor'' derken, Şampiyonlar Ligi'nde kalan maçları için, ''Zor bir konuma girdik. Önümüzdeki iki maçta elimizden geleni yapacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.
Kartal gol gol gol gibi saçma bir tempo tutmaları beni bile strese sokuyor, futbolcuyu nasıl sokmasın.
Adamların maça gelmiyorlar, iki tribün birbirleriyle desibel yarışmasına geliyorlar sanki.
Bu adam bahane bulmayı çok seviyor
hoca o zaman defolup gidersin takımdan
taraftar 2. golden sonra başladı protestoya
ne bahane buluyorsun
futbol gibi basit ve net bi oyunu arapsaçına çeviren sensin be denizli
Denizli bırak bu işleri. Bi beraberlik alıp sıfır çekmekten kurtuldun. Bizi rezil rüsva etmiştin zamanında.
Bu takım ne oynuyor Allah aşkına? Sistemi ne? Dan dun bir oyun var sahada. Tek pozisyonu olmaz mı takımın kendi sahasında
Denizli'nin istifa zamanı geldi. Saçma sapan kadrolar çıkarıyor. Tello girene kadar bir sol kanadımız bile yoktu. Serdar sağda, Tabata, Fink, Uğur ortada... Deli İbo mu koşacak sol kanat gibi. Serdar'ı çıkardı Nobre'yi soktu bu seferde sağ kanat yok! Bu ne kadar saçma bir kadro anlayışıdır anlayamadım. Denizli ve Demirören bu takımdan gitmedikçe bunlar düzelmez ve biz Avrupa'da rezil olmaya devam ederiz.
stoper bek oynuyo bek orta saha oynuyo ön libero oyun kurucu oluyo forvet sol açık oluyo sol açık sağda oynuyo
bunları da taraftar mı yapıyo
sanki biz protesto etmesek maç 2-0 dan geri dönecekti
adamlar atağa kalkıyo bizim aciz orta saha eli belinde izliyo..wolfsburgun defans adamı elini kolunu sallaya sallaya yarı alanımızın ortasına kadar geliyo müdahale yok
denizli geçecek bu işleri
tüm takımlar sezon öncesi hazırlık kampına gittiğinde bizim denizli efendi çeşmede nevaleyi yaymış oturuyordu
Takım çatır çatır oynuyorda taraftarın bağırmasıyla mı performansı düşüyor. Doğru açıklama şöyle olmalıydı; "bu maç çok hatalı oyuncu değişiklikleri yaptım. Maçı kaybetmemizdeki kilit unsur bu oldu. Genelde ki kötü performansımız ise sezon başı oyuncu tercihlerimizin yanlış olması ve takımımda bir istikrar sağlayamam oldu. Bu saatten sonra Yıldırım Demirören ve benimle bu iş yürümez"
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Takım çatır çatır oynuyorda taraftarın bağırmasıyla mı performansı düşüyor. Doğru açıklama şöyle olmalıydı; "bu maç çok hatalı oyuncu değişiklikleri yaptım. Maçı kaybetmemizdeki kilit unsur bu oldu. Genelde ki kötü performansımız ise sezon başı oyuncu tercihlerimizin yanlış olması ve takımımda bir istikrar sağlayamam oldu. Bu saatten sonra Yıldırım Demirören ve benimle bu iş yürümez"
hay ağzını öpem
şaka
quote:
Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
quote:
hay ağzını öpem
şaka
Yeni çorba içtim sarımsaklı
quote:
harfi harfine katılıyorum
bozacının şahidi şıracı
denizli sezon başından beri saçmalıyor zaten
kesin manu maçında çıkışa geçer.
1 puan aldıya şl de artık umurunda değil gibi
Bu kadarı da ayıp ama Denizli!
Ben yağmur altında maça gideyim, 90 dakika bağırayım sesim kısılsın, maç biletine-kombineye bir kamyon para vereyim, tribünde satılmış heriflerden dayak yemeyi göze alayım, sonraki gün hasta olup okuluma gidememeyi göze alayım; sen gel bana taraftar bizi olumsuz etkiliyor de!
Geç bunları, anam babam geç bunları...
Bu adam Terim'den bile daha arsız çıktı. Ulan şu takımı dünya tanıyorsa taraftarı sayesinde tanıyor. Şu taraftar olmasa Beşiktaş'ı Avrupa başka neyiyle tanıyacak. Zaten saçma sapan işler yapıp duruyor. Bu adamı göndermeyen yönetime lanet!.
Bu iki DD yi Allah'a havale etmeyecek o taraftar yeter
şeref golümüz var, 1 puanımız var... denizli daha ne ister
bırakın kardeşim suçu taraftara atmayı yok stress miş yok şuymuş yok buymuş beşiktaş denizli, kasımpaşa maçlarında bile ki ligin en alt sıradan takımlarıdır bunlar veriyo topu rakibe geçiyo defansa taraftar ne yapsın kasımpaşa inönüde %55 bjk %45 oynuyosa taraftar ne yapsın takım 3 pas atamıyosa taraftar ne yapsın sözde golcüler boş kaleye bile gol atamıyosa taraftar ne yapsın koskoca beşiktaş pas atıp oyun bile kuramıyo takımı ne hale getirdiniz her oyuncu topu ayağına almaya korkuyo çoğu beceriksiz kalitesiz futbolcular taraftar ne yapsın insanlar da para yok bir şey yok gidip bilet alıyo her türlü fedakarlığa katlanıyo bas bas bağırıyo takım için sonra serdar özkan,nobre,uğur inceman vs.... boş kaleye gol kaçırıyo, böyle bir ortamda suçlu taraftar demek çok büyük ayıptır her şeyin başındaki yani başkan gidecek bunun başka çözümü yok