malatyaspor'un düşmesinin garantilendikten sonra fenerbahçe tarafından maçı bırakmalarının istendiğini söyledi.
Adamlar hem kendileri yapmak için uğraşmışlar hemde biz yaptık diye iftira atıyorlar.valla bu fenerlilerden korkulur.onur haysiyet falan kalmamış.
Lİgte kalmanız garantilenmiş artık oynamayın adam gibi golleri yiyin denilmiş kısaca.
Sizde inandınız bu açıklamaya öğle mi. Maç sırasında son 15 dakika da şike pazarlığımı olur gidin işinize.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Sizde inandınız bu açıklamaya öğle mi. Maç sırasında son 15 dakika da şike pazarlığımı olur gidin işinize.
Ha böyle dedin bir saniyede çürüttün evrimi.Adam iftira mı atıcak durduk yere.canı sıkılmış zaten fener batmış birde ben atıyım.hala klübünüzün pislik içinde yüzmediğine inanan saflar acıyorum size.
quote:
hani adam çıkıp söyledi mi bilmiyorum da, hani adam bunu demişse youtube'da gezen malatyalı futbolcuların ses kayıtlarına hemencedik inanıyodunuz :) şimdi ne değişti
ahmet çakar: antep'e teşvik gönder, malatya küme düşsün, konfeti atılsın, maç geciksin, denizli rehavete kapılsın, fener şampiyon olsun"
bunları biz de söylüyodul.konfeti atılması fenerin işine geleceği belli birşey zaten.bu kurnazlığın bir üst versiyonu da geçen sene bucaya yapılanlardır. öncekinden akıllandılar bu sefer son 3-4 haftaya bırakmadılar rakiplerinin tehlike durumunu.
Ha bunlar konuşulmaz. Beşiktaş'ın 6, diğer takımların 4-5 attığı Ankaragücü'ne 8 atarız şike olur, Denizli maçı teşvik olur vs. Her zaman diyorum, Demirören'in yaptığı en sağlam iş Milliyet ve Vatan' ı satın alması. Diğer yandan Hürriyet'i vs Fener'e çalışır. Medyada adamın yoksa işin zor bu dönemde.
quote:
Siz belgesiz kanıtsız Adnan Polat şike parası vermiştir diyorsunuz o inanılır oluyor.. Adamın çıkıp anlatması inanılmaz oluyor.. Gerçekten farklısınız, gerçekten fenerin büyüklüğünü hiç bir şey ölçemez çünkü bu yapıdaki bir sistemi ne cgs nede mks sistemleri ölçebilir kurallara aykırısınız..
bizim denizli'ye "fenere yatmayın" dediğimizi iddia edip ağlayanlara inananlara, malatyalı futbolcunun olduğu iddia edilen kanıtsız ses kayıtlarıyla kulübümüzü asıp kesenlere laf yok ama
bizim bölümdeki konulara fenerliler yorum yapınca inanın çok mutlu oluyorum, manasız bir tebessüm alıyor suratımı. moralsizsem bile bir nebze unutuyorum derdimi
buyurun maçın hakemi selçuk dereliyi arayan şenes erzik fb li yöneticilerin yanındaymış. bencede denizli maçı incelensin, bakalım daha neler çıkacak.
quote:
son 15 dakikada anca 15 dakka uzattırılır işte maç ne yaparsın... allahtan bi kaç gün önceden konuşulmamış.
kayıp para için binlerce ilk okul tarzı hikaye uyduran sen ve senin gibi düşünenler değil mi?
halıya vurdukça ne tozlar çıkıyor. Çok kirli bu halı çok
quote:
Maç sırasında değil maçın öncesinde maçın sarkması diğer takımın küme düşmesinin garantilenmesinden sonra Denizli' nin maçı bırakacağını düşünerek pekala bu tezgah kurulmuş olabilir. Bu teori Gs ın küme düşecek takıma teşvik primi vermesinden bir milyar kere mantıklıdır.
Bütün mac pozisyona gireme son 20 25 dakika uzatmalar icinde 1-0 yenik durumdan golu bul, direkten dönsün, bir ton pozisyon kacir. Son saniye oyuncuna hediye edilen topu atamasin. Yusuf asilmayin desin cikarken. Burda konusuyorsunuz utanmadan ama resmen Denizli son 20 dakika maci birakti siz beceremediniz tahminim Bursada Trabzona tesvik vermistir sampiyonluk icin onlarda birakmadi ya maci ha pardon sizin oyunculariniz beceremedi atmayi Daum son 2 macta sampiyonluk verirken 2 mactada 2 forvet oynatmayi bile akil edemedi.
quote:
Orijinalden alıntı: canus
quote:
Ha böyle dedin bir saniyede çürüttün evrimi.Adam iftira mı atıcak durduk yere.canı sıkılmış zaten fener batmış birde ben atıyım.hala klübünüzün pislik içinde yüzmediğine inanan saflar acıyorum size.
Durduk yere olduğunu nerden biliyorsun? Belki Galatasaraylı yöneticiler böyle bir açıklama yapması için doyurdular o başkanı?
Ne kadar saçma diyorsun demi? Al bizden de o kadar. Asıl saf hala şikeyi falan düşünerek gündemin diğer olaylarını göremeyen gözü kapalı halkım benim. Gitsin mahkemede anlatsın, birde üstüne kanıtlasın. Sonra tekrar konuşalım. 15 dakikada şike görüşmeleri yapılacak, oyuncular da bu zaman zarfında ikna edilecekler, para falan konuşulacak.. Vay ustam vay. Dönemin Denizlispor başkanı şeref tribününden ayrılmış mı hiç maç sırasında sorarlar adama. Bizim yöneticilerden hangisi ayrılmış onu da araştırmak lazım.
Allah büyük ya bir gün sizede böyle bir iftira atılırsa, bu iftira diyen Galatasaraylıların yanında saf tutmak isterim. Siz haklıymıssınız dedirtmek için değil, ondan sonra olacaklara tepkimizi beraber koymak için.
Ama neyse hocam. Şike yaptık biz asın, kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
buyurun maçın hakemi selçuk dereliyi arayan şenes erzik fb li yöneticilerin yanındaymış. bencede denizli maçı incelensin, bakalım daha neler çıkacak.
Adamlar bize saldırmak isterken eski pisliklerine battıcaklar.Artık bu başkanın söylediklerinden sonra denizli maçı basın tarafından konuşulmamak üzere kapatılır.sonuçta fenerin pislikleri çıktı.bu maçtan sonraki durağımız milano basket maçı olur.fenerin rakibin hiçbir iddiası yokken fbyi son maçta yendi.kesin bundada bizim parmağıımız vardır.
Takke düşsün de kel görünsün. Yıllardır ağlayanların maskesi düşsün. Fenerbahçe çırpındılar batıyor ama hakediyorlar. Böyle piskinlik görmedim ben
Fenerbahçe hakkında şike-teşvik delilleri olur itiraflar olur hemen mahkeme ispatlamadan olmaz, komplo bunlar vs Galatasaray hakkında söylenti olur , federasyon incelem başlatmalı Türkiyenin en şikeci takımı işte zaten şikeyide onlar getirdi gördünüzmü vs vs.
Ahmet Çakar Selçuk Dereli ismini verdi...
Selçuk Dereli de maçtan 3 gün önce Şenez Erzik'in kendisini arayıp başarılar diledi diye söyledi. Bundan da rahatsız olduğunu belirtti...
Ekleme :
Ahmet Çakar: Fenerbahçe kandırıldı Malatya kurban edildi...Anlayan anlar...Malatyada Çek oyuncular satın alındı...İhale Ali İpek'e yıkılmaya çalışıldı.
ahmet çakar kayıp 1 milyon doları malatya yenilsin diye bizim vermiş olabilecegimizede bağladı.
ulan malatyalı futbolcuları satın alıp malatyayı düşürsek denizli kurtuluyor zaten adamlar rahat rahat fenere yenilirler.
ne mantıksız bir adam bu yav.
Malatyada 3 çek futbolcunun alınıp malatyanın yenilmesini 3 takım istiyebilir.
1- denizli ( malatya yenilse kümede kalıyor )
2- fenerbahçe ( malatya yenilse denizli kurtuluyor maçı rahatlıyor )