Şimdi Ara

denizi sıcak olan tatil yerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
27.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, okullar tatil olduktan sonra hep balikesire gidiyoruz. Fakat denizi buz gibi. Sanirim en soğuk denizi türkiyenin. Ntv de deniz sıcaklıkları vardı genelde en düşük burasi oluyor. Seneye daha değişik yerlere gideceğiz fakat nereleri güzeldir. Denizi olsun şehiri olsun gittiğiniz yerleri değerlendirir misiniz. Ben de ona göre planlayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizin Tadını Sıcakta Çıkarabileceğin Tatil Yerleri

Yaz aylarının bunaltıcı sıcağında, serinlemek ve keyifli vakit geçirmek için denizi sıcak olan tatil yerleri ideal bir seçimdir. İşte denizin tadını sıcakta çıkarabileceğin en popüler yerlerden bazıları:

• Türkiye'nin En Sıcak Denizi: Türkiye'nin Akdeniz kıyıları, özellikle de Antalya ve Mersin, en sıcak deniz suyuna sahip bölgeler arasında yer alır. Bu bölgelerde deniz suyu sıcaklığı yaz aylarında 30 santigrat derecenin üzerine çıkabilmektedir.
    • En Sıcak Deniz Suyu Nerede: Dünyanın en sıcak deniz suyu, Kızıldeniz'de bulunmaktadır. Mısır, Sudan ve Suudi Arabistan gibi ülkeleri içeren Kızıldeniz, dalış ve şnorkelli yüzme için harika bir seçenektir.
    • Suyu Sıcak Olan Denizler: Sıcak deniz suları, Asya'nın güneyinde, özellikle de Tayland, Endonezya ve Malezya gibi ülkelerde de yaygındır. Bu bölgeler, tropik iklimleri ve berrak sularıyla bilinmektedir.
    • Denizi Sıcak Yerler: Denizi sıcak olan diğer popüler tatil yerleri arasında Karayipler, Meksika'nın Karayip kıyısı ve Yunanistan'ın Ege adaları yer alır. Bu bölgeler, güzel plajları, canlı kültürleri ve zengin mutfaklarıyla ünlüdür.

Denizi sıcak olan tatil yerlerini tercih ederek yaz mevsiminin keyfini çıkarabilir, serinleyebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İster güneşlenmek, ister yüzmek, ister dalış yapmak isteyin, denizi sıcak olan bu yerler unutulmaz bir tatil deneyimi sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şeir ne kadar güzel tartışılır ama türkiyede en sıcak deniz antalyada olur larada 31-32 dereceyi rahat görür özellikle akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: molkus

şeir ne kadar güzel tartışılır ama türkiyede en sıcak deniz antalyada olur larada 31-32 dereceyi rahat görür özellikle akşam

Ya orası sıcak iyi ama çok tuzluydu bir de ısıran balıklar vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

şeir ne kadar güzel tartışılır ama türkiyede en sıcak deniz antalyada olur larada 31-32 dereceyi rahat görür özellikle akşam

bi kere sıcak denizin tuzlu olması lazım ortasını istersen fetiye adrasan diyebilirim ama clup veya gezilecek yer dersen bodruma yada alanyaya gideceksin bunların aralarında da en sıcağı alanya en soğuğu bodrumdur. Ya ıssıran balık falan hikaye yalnız snorkelle dalıpta öyle her balıkla uğraşma geçen yaz biriyle uğraştım zehirli çıktı akşama kadar hastaneden çıkamadım

• quote:

quote:

quote:

bi kere sıcak denizin tuzlu olması lazım ortasını istersen fetiye adrasan diyebilirim ama clup veya gezilecek yer dersen bodruma yada alanyaya gideceksin bunların aralarında da en sıcağı alanya en soğuğu bodrumdur. Ya ıssıran balık falan hikaye yalnız snorkelle dalıpta öyle her balıkla uğraşma geçen yaz biriyle uğraştım zehirli çıktı akşama kadar hastaneden çıkamadım

Yok valla vardı ayagima iğne batıyor gibi oluyordu bir bakıyordum kızarıklık var. Sonra heralde balık vardı dedim

• Hasanboğuldu
  • Antalya dün gece beach parkta denize girdim, su çok sıcak duş alırken daha soğuk suyla yıkanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denizi normal sıcaklıkta yer istiyorsan, izmirden aşasına bakacaksın.. dikiliden başla, çeşme, bodrum, fethiye..
    bizde burhaniye ören'e gideriz her sene, yazlık olmasına rağmen, artık gitmemeye de başladık, sosyal ortamıda yok.

dikili bademliden haberi olan biri varsa, oralar nasıl oldu yapılaşma varmı anlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Ağustos 2012; 16:53:15 >
  • Balıkesir-Gönen 'in denizkent diye bir yeri var ortam falan yoktur ama denizi çok sıcaktır tavsiye ederim.
  • quote:

+1 konyaaltıda öğlen 20 dereceyi buluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok valla vardı ayagima iğne batıyor gibi oluyordu bir bakıyordum kızarıklık var. Sonra heralde balık vardı dedim

yosundan, ayağının hassasiyetinden ya da ters zamanda girdiysen ziftten bile olabilir ama tahminim hassasiyettendir çünkü ben bile kumda yürürüm vs ayakta belli miktar nasır var ama girerken yinede zorlanıyorum

• Sicak deniz ariyorsaniz guneye ineceksiniz. Kemer, side, manavgat ve ALANYA.

Alanya candir.

• Alanyaya git 2 kese attır gel o derece
  • didimin denizi 10 numaradır antalya falan hikaye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatayım

Geyikliden naklen bildiriyorum. Temmuzun ortası. 4 gündür burdayım daha dizime kadar anca girdim. Özet: sıcak su isteyenler gelmesin

• Fethiye

• Hortlatılmış bari yorum yapalım. Burası silivri deniz 23 24 var gayet iyi dalga yok tamam.

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Antalya değilde Alanya balıkları çok pis ısırıyor.Benim ölü derileri ve açıık yaraları koparmışlardı :)
  • fethiye
  • kıbrıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.