Şimdi Ara

Denize sıfır otelde tatil yapmak bana göre doğa katliamına ortak olmaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz otele gidip dünya para verince adamlarda 2. 3. 4. oteli açıyorlar doğayı katlediyorlar. Siz bu otellere para yedirdiğiniz sürece sizde onlara ortak oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 21 Haziran 2023; 10:57:29 >

• Asıl sorun iktidarın müteahhitlerle ortak olması. Denize sıfır alanları yapılaşmaya açan kim?

• guncel

• vatana ihanete benzer bır durum cahıl halkın gostergesı

• mlsf

• Biraz geç kaldık. Çocukluğumda side'ye giderdik. Orada uçsuz bucaksız kumsallar vardı boş. Barakalar vardı. Merkezden başlıyordu göz alabildiğince uzanıyordu. Son gittiğimde oraları bulamadım. Tüm sahiller otellerce parsellenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

heryer satıldı bıttı o otel sahıplerı luks arabalarıyla senı ezıp gecse hapse bıle gırmıyor ulkede son durum bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parası olan gitmeli, sende olsa belki gidecektin ama emin ol o sahipleri çocukları dünyanın diğer ucuna kaçsa bile bugün olmasa da yarın bedelini ödeyeceklerdir, ülkeler bunun için vardır, yarına kalır ama yanına kalmaz, iyi insanlar bitmediği sürece bu böyledir

• İyide bu döngü kırılalı çok oldu şuan benim tatile gitmemem sıfır etki yapar. Ayrıca bizim otelciler zaten bizim gitmemizi istemiyorlar yabancı gelsin istiyorlar.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Asil sorun iktidarla ortak gorunumlu muteahhitlerin aslinda iktidardakilerin emanetcisi olmasidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Temmuz 2023; 15:30:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Denizi parsel parsel nasıl sahipleniyorlar akıl alır gibi değil.

• Bedel fln ödedikleri yok hayal alemine girmeyin. Bende paravar ama plaja bile şemsiye götürüyorum şezlong parası fln vermem . Ha belediye halk plaji fln olur o zmn kamu malı olursa veririm nasılsa halka hizmet ediyor.

• Yurdum insanı çekirge sürüsü tarlayı talan ederken ambardaki sicanla uğraşıyor..bravo.aynen devam ke..

• paran olmadıgı için öyle hissediyorsun.

hele bi güzel para kazan, evlen, o zaman tekrar görüşelim :)

• sething kullanıcısına yanıt

Diğer konularda da açtığım forum konular var ona bkz

• Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca da bu her şey dahil sistemi, açık büfe falan olayından da tiksiniyorum. Erken rezervasyon, veya bir şekilde beleşe getirdiği tatilde masayı yemekle doldurup, tek bir kaşık alıp birakilan, ziyan edilen tonlarca yemek. kahroluyorum, görmemek için gitmiyorum.

Yunanistan'la coğrafyamız aynı. Adamlar niye yapmıyor bizim gibi her zerre boş alana beton, her şey dahil 5, 6 yıldızlı hotel? Ulan arada 1 saat var yok, turistin en pisi, varosu bizde, en zengini, ünlüsü onlarda.

Bazen fesliye katılmamak elde değil cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 2 Temmuz 2023; 10:42:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da yapabilirsiniz, otele gitmesiniz ki günlüğü 10bin civarı otellerin, onun yerine günlüğü 4bine pansiyon veya düşük yıldızlı denize sıfır olmayan bir otele gidersiniz. Sabah kahvaltı beleş, öğlen kazık fiyata bir yemek yersiniz. Denize girmek istersen şezlong ve şemsiyeye dünyaları ödersin. Onda da gözün hep eşyalarda olur kimse çalmasın diye. Dondurma falan yerim dersin, yedirirler acımazlar. Akşam yemeği yemek için yine güzel bir yersin, tatlı da yerim dersen senden zengini zaten yok. Aracın yaktığı yakıt veya taksinin ücreti ve git gel yorgunluğu da işin kaymağı.

Ama sen sabah simit yeter, bitli pansiyon olur, öğleni salla akşama esnaf lokantası dersen, denize tüm dünya ülkelerinin atıklarıyla plaja girerim sıkıntı yok dersen günlüğü bin TL'ye de gelir.

Ya da kumsalda bulduğun deniz yıldızını denize atma Pollyannacılığı bir kenara bırakır ultra her şey dahil bir otele gider bütün bir yılın yorgunluğunu kafa rahat atarsın. Sonra da benden sonra tufan diyerek akıl sağlığını korursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 2 Temmuz 2023; 12:33:38 >

• Benim en çok üzüldüğüm nokta çevreyi katledecek şekilde devasa otellerin yapılması. Çoğu ülkelerdeki doğa alanlarına ya yapılaşmaya izin verilmez ya da oradaki ekolojik sistemi bozmayacak şekilde daha çok tek katlı butik otel yapımına izin verilir. Mesela aşağıdaki görseller Türkiyeden

Burası da Tayland. Otelleri çevreyi bozmadan inşa etmişler.

• Elma kullanıcısına yanıt

bu oteller koyları kendı malı gıbı tapulayıp yayaların denıze gırısını de engellerler burası turkıye. Daha dogrusu artık ozel mulk olmus birilerinin tapulu malı olmus dolayısıyla turkıye topraklarını kaybetmıs ulke küçülmüş oluyor cunku sen o koya gidip denıze gıremıyorsun

• ''Bende paravar ama plaja bile şemsiye götürüyorum şezlong parası fln vermem'' gerçekten duruşunuza saygı duymamak elde değil ve paranızın helal olduğunu düşündürüyor lakin yılda 1-2 kez çıkılan yerde bu hesabı yapmak bilemedim, zaten o şezlongların sahipleri de bizim paramıza ihtiyaç duyan tipler değil zübbe tiplerin küppe çocuklarının falan oluyor oralar, kendinize iş çıkarmanız, üzdü beni, bizi bu hale düşürenler mutlaka günün birinde bedel ödeyecek ben buna inanmak istiyorum ha olmazsa da zaten bu topraklar kaosun özü olacak yine bu da bedeldir biz görürüz görmeyiz bilmem de uzak değil gibiDenize sıfır otelde tatil yapmak bana göre doğa katliamına ortak olmaktır 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.