Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftalik net kart iadeleri kartlara az once yansıdı.. hesaplarınızı kontrol ediniz..

yalnız bugunku işlemler yok.. onceki gunler yansıdı..
  • aynen benim de yansımış. teşekkürler. keşke devam etseydi NET kart. bir efsane olarak kalacak, denizbank'tan da soğumamı sağlayan etmen olacak. utanmazlar, bari sınırlandırsalardı ne bileyim yıllık peşin paket ücreti alsalardı vs..
  • dediğiniz gibi iadeler yansımış hem de fazlasıyla. Bu kadar çabuk ayrılmasa aramızdan, daha yapacağımız çok işler vardı rahmetliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 20 Şubat 2015; 8:16:18 >
  • Her harcamayı tek tek hesaplamak yerine paketlerden gelebilecek tüm indirim ve bonusları harcama yapmasanız bile eklemişler. Paketlerin bitişi bile efsane oldu.
  • ulex kullanıcısına yanıt
    Yeni kampanyası ne hocam

Doğalgaz faturalari kabarik gelecek de bu ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay Arkadaş çok geç farkettim bir ay kkullanabildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle gidişi efsane oldu. Bonusları harcayıp kapatalım madem her şeyi yüklemişler.

Al gözünü torpah doyursun der gibi oldu biraz utandım 😁

• Evet abi daha harcıyacaktım falan bi baktım "al sana bonus al al ciğerimi kuruttun" diye yüklemişler hepsini
  • Arkadaşlar size her paket için 50 TL mi indirim yansıtmışlar. Bende SANAL için 50 TL yansıtmışlar, normalde 8-10 TL yansıması gerekiyordu. Diğerleri için de biraz fazla yansıtmışlar ama 50 TL değil diğer paketlerin indirimleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Arkadaşlar size her paket için 50 TL mi indirim yansıtmışlar. Bende SANAL için 50 TL yansıtmışlar, normalde 8-10 TL yansıması gerekiyordu. Diğerleri için de biraz fazla yansıtmışlar ama 50 TL değil diğer paketlerin indirimleri.

Bana mesela 26.75 yansimasi lazimdi 26.75 iki tane market yansımış

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Net fatura da faturayi nereye odemem gerekiyor cevap ini mustafakalkan387@gmail.com adresine mail ararsan sevinirim dostum şimdiden sagol

• Ayın 19'unda sizden yeniden paket ücreti çektiler mi? (9.90TL'lerden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datox -- 21 Şubat 2015; 22:40:59 >
  • Benim NETFATURA aboneliğim yoktu, ama kredi kartımla online işlemlerden fatura ödemesi yapmıştım, NETFATURA indirimi yansıtmışlar, üstelik biraz da fazla yansıtmışlar. Giderayak iyi kıyak geçti bu kart

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Online işlemler dedigin neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Ayın 19'unda sizden yeniden paket ücreti çektiler mi? (9.90TL'lerden bahsediyorum)

Yok hocam çekmediler.

Sanmıyorum o zaman indirim yapıcaklarını. Çekselerdi güzel olurdu. Hakkınızda olurdu.
  • Arkadaşlar banka benim kartimi kapatmış.iptal etmis yani.bankayi aradım bilgi vermedi.subeyle görüşün dedi.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?neden kapanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: azad012

Arkadaşlar banka benim kartimi kapatmış.iptal etmis yani.bankayi aradım bilgi vermedi.subeyle görüşün dedi.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?neden kapanmıştır.

Kampanyası bitti hocam ben kendim kapattım.
  • qqqqqq1 Q kullanıcısına yanıt
    Vodafone online işlemler

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Benim kartımı banka kapatmış.ben aramadim hic bankayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad012 -- 22 Şubat 2015; 21:49:18 >
  • Fazladan yaptıkları iadeleri "CRM - Hatalı Cashback - Düzeltme" adıyla düzeltmişler.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.