Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftasonuna bırakırsan sanal ve haftasonu paketlerinden toplam 80 tl karın olur. şimdi yaparsan sanal paketten 40 tl karın olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

haftasonuna bırakırsan sanal ve haftasonu paketlerinden toplam 80 tl karın olur. şimdi yaparsan sanal paketten 40 tl karın olur.

Sanal ile hafta sonu birleşmiyor diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum?
  • qqqqqq1 Q kullanıcısına yanıt
    Ustad net oglenle 3 lu kombo olur mu?

• Olmaz öglen restoran için diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

benim ek kartım bugün geldi. kullanıcı ismim ile giriş yaptım ve paketlerin hepsi göründü. haftasonu, sanal, market paketlerini aldım.sadece netöğlen paketi için kotanızı doldurdunuz dedi.

Kendi kullanıcı isminizle girdiğinizde mi tüm paketler göründü? Yoksa ek kart için ayrıca kullanıcı mı oluşturdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

benim ek kartım bugün geldi. kullanıcı ismim ile giriş yaptım ve paketlerin hepsi göründü. haftasonu, sanal, market paketlerini aldım.sadece netöğlen paketi için kotanızı doldurdunuz dedi.

Kendi kullanıcı isminizle girdiğinizde mi tüm paketler göründü? Yoksa ek kart için ayrıca kullanıcı mı oluşturdunuz?

her şahıs bütün kartları için sadece bir üyelik oluşturabiliyor. kullanıcı girişi yaptığınızda adınıza olan bütün kartlar görünür. ek karta tanımlanacak paketler bende göründü. bazı arkadaşlarda görünmemiş. oda sistemsel galiba.

• quote:

quote:

quote:

her şahıs bütün kartları için sadece bir üyelik oluşturabiliyor. kullanıcı girişi yaptığınızda adınıza olan bütün kartlar görünür. ek karta tanımlanacak paketler bende göründü. bazı arkadaşlarda görünmemiş. oda sistemsel galiba.

Bende görünmedi. O yüzden soruyorum. Sanırım başka bir arkadaş ek kart sahibine ait kullanıcı bilgileri ile girince göründüğünü söylemişti. Akşam deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende görünmedi. O yüzden soruyorum. Sanırım başka bir arkadaş ek kart sahibine ait kullanıcı bilgileri ile girince göründüğünü söylemişti. Akşam deneyeceğim.

Bende ek kart sahibi için kullanıcı oluşturmak istedim fakat olmuyor.atm'de denedim ana kart sahipleri kullanıcı oluşturabilir diye uyari verdi.

• Denizbank internet sitesinde Net Kart sayfasnda daha önce avantaj paketlerinin ayrıntıları oluyordu,şimdi baktım yok.Google önbelleğinde yer alıyor ama siteden giriş yapıldığında yok.bu kampanyayı sonlandırmaya işaret olabilir mi dersiniz?

http://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/net-kart-bonus/

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2HtJSF8o6wkJ:www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/net-kart-bonus/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Denizbank internet sitesinde Net Kart sayfasnda daha önce avantaj paketlerinin ayrıntıları oluyordu,şimdi baktım yok.Google önbelleğinde yer alıyor ama siteden giriş yapıldığında yok.bu kampanyayı sonlandırmaya işaret olabilir mi dersiniz?

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2HtJSF8o6wkJ:www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/net-kart-bonus/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Öyle birşey yaparsa bizde yolları ayırırız o zaman, ama gayet kârlı bir kart.

• İnternet şubesinden AKARYAKIT paketi almak istedim, fakat listeden çıkarılmış. Net kartın tanıtım sayfasında da bütün paketler kaldırılmış. Kartta bir değişiklik yapacaklar galiba.

• İnternet şubesinde canlı destekte müşteri hizmetleri kampanyanın bittiğini söylüyor

• zarar ettiler galiba
    dh bunu da bitirdi

• umalım da tahmin ettiğimiz gibi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Denizbank internet sitesinde Net Kart sayfasnda daha önce avantaj paketlerinin ayrıntıları oluyordu,şimdi baktım yok.Google önbelleğinde yer alıyor ama siteden giriş yapıldığında yok.bu kampanyayı sonlandırmaya işaret olabilir mi dersiniz?

Dun vardı netkartij sitesinde

Simdi ben kampanya paketi aldim bu ay bu ay netkart hafta sonu ve market paketinden yararlanamayacakmiyiz

• Net bankacılık ta ne gözüküyor? Orada tanımlı paketler duruyordur

• paketler göründüğü ve denizbanktan aksi bir açıklama gelmediği sürece DEVAMMM
  • yahu kartı sömürdük sanırım paketler kaldırılmış. güle güle denizbank diyelim o zaman.

• quote:

İnternet şubesinde canlı destekte müşteri hizmetleri kampanyanın bittiğini söylüyor

Kampanya bittiyse kartta bitmiştir.
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Paketi aldiysan sorun yok.iade gelir.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.