Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netfatura paketi tanımlayıp, internet şubesinden manuel ödeme ile fatura ödemesi geçerli oluyor mu? bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

netfatura paketi tanımlayıp, internet şubesinden manuel ödeme ile fatura ödemesi geçerli oluyor mu? bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Kredi kartiyla manuel odeme yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu denizbanktan bi cacik olmaz. Bana gelen kart detayinda net fatura paketini kart tesliminin ertesi gununden itibaren 3 ay ucretsiz kullanabilecegim yaziyordu. Ben bu salaklara guvenip faturami odedim bi ise yaramadi. Sordugumda da kampanya kaydi yok dendi. Onlar yuzunden finansbakin otomatik odeme kampanyasindan olduk. Resmen basak geciyorlar.

• arkadaşlar aylık paket ay sonu mu bitiyor paketi aldıktan 1 ay sonra mı?

Örneğin 25 ocakta paket aldım 26 sinda kullandim 10 şubatta tekrar yararlanabilir miyim yoksa 25 şubattan sonra mı yararlanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gneu1989 -- 6 Şubat 2015; 2:55:19 >
  • gneu1989 kullanıcısına yanıt
    paketler 30 günlükmüş tüm forumu okumuştum da :)

25 ocakta aldıysan 26'sında harcadıysan, bir dahaki ayın 25-26'sında paket ücretleri yeniden yansıdıktan sonra rahatça alışverişini yapabilirsin ;)
  • Vergi ödemesi(gib,yapılandırma) için halen iade yansımadı. Kara kara bekliyorum bu arada :(

ekleme: düzeltme yansımadı ben de farklı bir alışveriş yaptım indirim bir gün sonra direk yansıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 9 Şubat 2015; 13:03:36 >
  • Arkadaslar kolay gelsın ben sımdı n11den 87,5 liralık alışveriş yapıcam, net sanal paket istesem 9,9 + msj ucretı hemen kartımdan tahsıl edilecek tamam peki, sonra dıger ay da otomatık yenılenmemesı ıcın dıger ayın 8 ine kadar iptal etsem bana yuklenecek para geri cekilmez degıl mı ? bu alışveriş ve yapacagım alışverişlerden paralar ?
  • Arkadaslar ben must.hızm aradım dıger ay ayın 8inde ıptal edebilirmişim gelen ıadeler gerı alınmaz dedı arkadas,

sıze bır sorum olucak, n11den bkm expres ile alışveriş yapıcam 11 lira indirim oluyor dıye,bu sekılde ıade gelır mı

cok avantajlı mı ya 10 lıra paket ucretı verıyorum ama 100 lıralık alışverısımde ıade olacak, sonrakı harcamalarım artık kazanç. ne kadar degısık. alışmamışım.
  • bu sayfanin en başında NETGIDA paketi denilmişş.. boyle bir paket var mı yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

ben denemedim ama eski paket eski karta tanımlı.alacağınız paketler yeni karta tanımlanacak. o yüzden siz iptal etmedikçe iptal olmaması lazım.

hocam ıadeler kagva dovus yattı 1 gun sonra paketlerı iptal edip yenıden paket aldım 2 gun sonrada alısveresılere basladım umarım bu kez aynı sorunu yasamam ınsallah
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    sorun olacağını sanmıyorum. daha öncede yazdım burda bende kart değişikliğinde tesadüfen paketlerdeki kart numarasının eski kart olduğunu görüp iptal edip yeniden almıştım paketleri. sorun olmadı.
  • ertanizmir E kullanıcısına yanıt
    O paketin ismi NETRESTORAN olarak değiştirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanizmir

bu sayfanin en başında NETGIDA paketi denilmişş.. boyle bir paket var mı yok mu

NETGIDA paketinin ismi değiştirildi NETRESTORAN oldu.

detaylı bilgi için :http://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/net-kart-bonus/
  • peki netgıda paketinde manav ıvır zıvır a iade vardı, netrestoranı alırsak manav alışverişinde iade oluyormu ?
  • Merhaba arkadaşlar;
    Kartımın hesap kesim tarihi 10 Şubat yani yarın.
    haftasonu ve market paketini almak istiyorum. Şimdimi alayım? yarın mı alayım? yok sa 11 şubattamı alayım? Hanagisi daha mantıklı daha kullanışlı olur?

Şu iki paket tanımlı şuanda. İptal etmek istedim edemedim. Durmasını sakıncası var mı? Kendiliğinden iptal olur mu? Yoksa günü bitince ben mi iptal etmeliyim?
  • TheEvent kullanıcısına yanıt
    Paketlerinizin karsisinda zaten iptal yaziyor iptal olmus birseyi tekrar iptal edemezsiniz

• arkadaşlar yeni kart aldımda netsanal ile netakaryakıt opet onlinedan yakıt alınsa birleşiyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

arkadaşlar yeni kart aldımda netsanal ile netakaryakıt opet onlinedan yakıt alınsa birleşiyormu.

+ nethaftasonu paketinide alip birlestirmisti bazi arkadaslar, ben daha denemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

arkadaşlar yeni kart aldımda netsanal ile netakaryakıt opet onlinedan yakıt alınsa birleşiyormu.

Opet online benzin 10 gündür deniyorum bakımda felan diyor,sizde çalışıyor mu ki?

• Arkadaslar kartimi az evvel aldim 10dkka once diger sayfalari okumuyamadim acil bilgiye ihtiyacim var
    1-otel seyehat odemesi yapicam 1800tl mail order islemi taksitli olcak
    2-oto bakimi yaptircam normal postan 500tl
    3-kasko yaptircam 700 tl mail order islemi olacak
    bu ay bu harcamalarim icin hangi paketleri almaliyim coooook acilll yardim lutfen?
    Paket ucretlerim ve karim ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossclimatt -- 10 Şubat 2015; 14:08:09 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.