Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lütfen sağa sola sormayın. Soracaksanız özelden bana sorabilirsiniz. Ortalığı bulandırmayalım lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

Arkadaşlar sanal karta hem sms ile hemde internet Bankacılığı vasıtası ile net sanal paketini alamadım.

Ancak bugün eve hanim için başvurdugumuz ek kart gelmiş. Hemen internetten şifresini aldım. Ancak internet Bankacılığı ile ek karta paket alamadım. Hanımın telefonundan sms gönderdim ama cevap gelmedi. Ek karta paket alan var ise nasıl aldığını belirtirse sevinirim.

Asıl kartta yer alan net haftasonu paketini birkaç gün önce iptal etmiştim. Dün hanımın telefonundan ek kart için attığım sms sonucu ek karta nethaftasonu paketi yüklenmiş, ancak benim internet subesinden paket izlemede veya paket başvurularında ek kart görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmulkut -- 23 Ocak 2015; 17:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kaynamasın;

Ek kart için paket alımında, ek kart kimin adına ise onun telefonundan NETSANAL, NETHAFTASONU v.s. yazılıp 3280 e sms gönderin.

Başka türlü ek karta paket alabilen alan var mı?

• quote:

Arada kaynamasın;

Ek kart için paket alımında, ek kart kimin adına ise onun telefonundan NETSANAL, NETHAFTASONU v.s. yazılıp 3280 e sms gönderin.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • sanal kart oluşturup paket aldım internet bankacılığı üzerinden ama ne dönem içi harcamasında ne de provizyonda gözükmüyor, hemen kullansak acaba indirim sağlar mı bu paketi yansıması gerekiyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

sanal kart oluşturup paket aldım internet bankacılığı üzerinden ama ne dönem içi harcamasında ne de provizyonda gözükmüyor, hemen kullansak acaba indirim sağlar mı bu paketi yansıması gerekiyor mu.

Hocam limit ten düşmüştür. Geçen haftalarda önce alışveriş yapıp 3-4 saat sonra pakete başvurmustum. Ve yine de indirim düşmüştü. Ama yine de garantiye almakta fayda var.

• sword88 S kullanıcısına yanıt
    inanma hocam sen o söyleyene... aklınca biliyorum havası yapmış. zaten hiçbir bankacı bilmiyorum demez. bilmezse de sallar.. netakaryakıt kampanyasının reklam mailini gönderdiler... orda ek kartların ayrıca yararlanabileceği yazıyor. asıl kartımla daha önce 500 sanal harcaması yaptım. birazdan da sanal kartımla 500 internet harcaması yapacağım. sonucunu haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Arada kaynamasın;

Evet arkadaşlar bomba haber geliyor. Açık denize ek kartın numaralarıyla girdiğinizde ayrıca o kartın kampanyalarına katılabiliyorsunuz. Giriş şifresi ek kart sahibinin telefonuna geliyor. Yani ek kartın kontrolü asıl kart sahibinde değil, tamamen ek kart sahibinin elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

quote:

Arada kaynamasın;

Evet arkadaşlar bomba haber geliyor. Açık denize ek kartın numaralarıyla girdiğinizde ayrıca o kartın kampanyalarına katılabiliyorsunuz. Giriş şifresi ek kart sahibinin telefonuna geliyor. Yani ek kartın kontrolü asıl kart sahibinde değil, tamamen ek kart sahibinin elinde.

Cevap için teşekkür ederim sms ücretinden kurtulmuş olduk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arada kaynamasın;

Hocam ek kart ile kart girişinden girdim ve 2 adet paketimin de tanımlı olduğunu gördüm. Ancak burda sadece izleme ve iptal menüleri var, başvuru menüsü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmulkut -- 24 Ocak 2015; 15:25:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arada kaynamasın;

Hocam ek kart ile kart girişinden girdim ve 2 adet paketimin de tanımlı olduğunu gördüm. Ancak burda sadece izleme ve iptal menüleri var, başvuru menüsü yok.

Yani her türlü sms ücretini kesecekler anlaşılan başvuru modülünü nasıl kullanırız acaba?

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Hocam kartlı giriş ile en azından paketleri iptal edebiliyoruz. Ancak paket başvurusu için sms şart görünüyor. Ama ek kart sahibi bankaya gidip temel bankacılık hizmetleri sözleşmesini imzalayip internet şubesini actirabilir.

Arkadaşlar, bankaya o kadar istemedigimi soylememe rağmen internet şubesinden bana vadesiz hesap açmışlar. Işin iyi tarafi internet Bankacılığı ndan iptal edilebiliyor. Herkes dikkat etsin bu bankaya. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arada kaynamasın;

Ek karta hiçbir paket tanımlı değilken bir paketi internet şubeden verdi. O peketten sonra başvuru butonu kalktı. Diğerlerini sms ile aldı arkadaşım.

• sword88 S kullanıcısına yanıt
    Ben 2 paket aldim, ikisini de ek kart sahibinin telefonun attığım sms ile aldım. Inşallah en yakın zamanda düzelir. Zira sanal karta hiçbir şekilde paket alamadım. DenizBank ın sistemsel sorunları var heralde.

• Sözünüze Bonus kampanyasına katılan var mıdır aranızda? Geçen sayfada bir arkadaş başvurulabilir demişti ben de başvurdum ve anında bonus yattı ancak kampanya detaylarında Net kart dahil değildir yazıyor.

Var mı bir bilgisi olan , bir sorun çıkmasın sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet.ozel -- 25 Ocak 2015; 14:18:02 >
  • Arkadaşlar merhaba,

3 tane aktif paket kullanıyorum fakat bu paketler farklı tarihlerde üye olundugu için hep farklı zamanlarda kesiliyor hesabım karışıyor. Kart kesim tarihim 5'i. Bu paketlerin hepsi 6'sında başlasın istiyorum nasıl ayarlayabilirim.

Bu ay hepsini kullandım paketlerimin. Kısaca şu anda hepsini iptal etsem. Ayın 6'sında hepsine üye olsam baştan sorun çözülür mü?

Ancak normalde en erken başlayan paketim 11'i sonrasında 15 ve 18 gibi ilerliyor. ben şimdi 10 günde bitirdim. Bir sonraki ay sonuçta 30 gün dolmadan 6'sında başlatabilirmiyim.

Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.
  • Güncel Asıl kart Ek kart kampanyasındaki denemelerim ve bilgilerim şöyle:

Babamda bir adet vardı bunda Akaryakıt Haftasonu ve Sanal tanımlıydı, geçen hafta bir ek kart istedim, o bugün geldi, ilk önce babamın internet bankacılığından girip ek kartın şifresini güvenlik adımından belirledim.

Sonra oradan çıkıp kartlı girişten ek kartın bilgilerini girip ek kart sahibinin doğum tarihini girdim, işte bir kaç bilgi istedi onları doldurdum.
    Başvurular başlığı altında avantaj paketlerine girdim "mevcut avantaj paketiniz yoktur, almak için tıklayın" gibi bir uyarı verdi, almak için tıkladıktan sonra paket listesi geldi.

Burada bir sorun var ilk paketi aldıktan sonra o listeye giden bir link yok, yani ilk paketi aldıktan sonra o listeye geri giderek dönmelisiniz, ben akaryakıtı aldım sağ tıklayıp iki kez geri gittim, sanalı aldım gene geri gidip haftasonunu aldım işim bitti, paket izleme paketler görünüyor fakat daha karta işlemedi. Zaten haftaya haftasonu kullanacağım.
    Bu adımlarla sorunsuz asıl karta da ek karta da paketleri aldım.

Ek kart sahibi için açıkdeniz üyeliği oluşturulabilmesi için bankacılık sözleşmesini imzalaması lazım, bu yüzden kullanıcı oluştur kısmından zorlamayın.

• datox D kullanıcısına yanıt
    30 gün içinde tekrar alamazsınız diye biliyorum sizin yapabileceğiniz ise şu, 11 ve 15'inde olanları bugün iptal edip şubat 18'inde tekrar almalısınız.

30 gün içinde tekrar alan varsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar merhaba,

3 tane aktif paket kullanıyorum fakat bu paketler farklı tarihlerde üye olundugu için hep farklı zamanlarda kesiliyor hesabım karışıyor. Kart kesim tarihim 5'i. Bu paketlerin hepsi 6'sında başlasın istiyorum nasıl ayarlayabilirim.

Bu ay hepsini kullandım paketlerimin. Kısaca şu anda hepsini iptal etsem. Ayın 6'sında hepsine üye olsam baştan sorun çözülür mü?

Ancak normalde en erken başlayan paketim 11'i sonrasında 15 ve 18 gibi ilerliyor. ben şimdi 10 günde bitirdim. Bir sonraki ay sonuçta 30 gün dolmadan 6'sında başlatabilirmiyim.

Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

Aynı ay içinde tarihi değiştirebilirsiniz. Yani Dediğiniz olur. Ben tek paket için Yaptım dediğinizi. Eski sayfalarda da var yapanlar bende onlara güvenip Yaptım oldu. Kesim tarihinden bağımsız ayın birine kadar çekebilirsiniz.

Benim Merak ettiğim de hediye fatura paketleri iptal mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 25 Ocak 2015; 19:20:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben 3 paket için yaptım. Icinde bulundugunuz ayın sonu gelmeden iptal ederseniz, 30 gün dolmadan, yeni ayin başında yeniden paketi yenileme şansınız oluyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.