Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warline

quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

quote:

taksitli alış veriş oluyor mu?
    oluyorsa toplam tutar üzerinden mi yoksa o ayki taksit tutarına göre mi indirim uygulanıyor?

Bazi sitelerde oluyor ben MTV odedim taksit yapti ve toplam tutar uzerinden indirim verdi,

Teşekkürler trafik cezasında da indirim yapmıştı. Hesap kesimi bekliyordum mtv tek cekim olursa diye. Artık hemen yatırsam da olur.

MTV ödemelerinde kaç paket kombo oluyor? 1189tl bünyeme ağır geldi

netsanal
    nethaftasonu
    bu ikisi birlikte olur sanırım

taksitlendirme de olur

netfatura'yı da dahil ediyor mu?

net sanal ve taksitlendirme birleşir. hafta sonu net sanalla birleşmez.

taksitlendirme nedir ? kart bilgi sayfasında sadece en fazla 9 ay taiksit olabilir yazıyor.. Başka detay göremedim.. Biraz detaylı bilgi paylaşır mısın taksitlendirmeyle ilgili ?

mtv 6 taksit olayı :.)

netkarta paketsiz 6 taksit yapıyor mu? hangi siteden? denizbank internet bankacılığı mı gib.gov.tr'mi kullanmak lazım?

Gibden oluyor.

Hocam, hazır burdasınız.. Netkart a iadelerin bazıları karta artı bakiye bazıları da bonus olarak iade oluyor deniyor.. Aslı var mı ?

Restaurant ve Giyim bonus diğerleri indirim olarak yansır

İndirim derken karta (+) bakiye olarak mı oluyor ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oluyorsa toplam tutar üzerinden mi yoksa o ayki taksit tutarına göre mi indirim uygulanıyor?

Bazi sitelerde oluyor ben MTV odedim taksit yapti ve toplam tutar uzerinden indirim verdi,

Teşekkürler trafik cezasında da indirim yapmıştı. Hesap kesimi bekliyordum mtv tek cekim olursa diye. Artık hemen yatırsam da olur.

netsanal
    nethaftasonu

taksitlendirme de olur

taksitlendirme nedir ? kart bilgi sayfasında sadece en fazla 9 ay taiksit olabilir yazıyor.. Başka detay göremedim.. Biraz detaylı bilgi paylaşır mısın taksitlendirmeyle ilgili ?

netkarta paketsiz 6 taksit yapıyor mu? hangi siteden? denizbank internet bankacılığı mı gib.gov.tr'mi kullanmak lazım?

Gibden oluyor.

Hocam, hazır burdasınız.. Netkart a iadelerin bazıları karta artı bakiye bazıları da bonus olarak iade oluyor deniyor.. Aslı var mı ?

evet

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    hangi kategoriden yapacaz alışverişi hocam netmarketi kazanmak için ? illa süpermarket mi yoksa farklı kategoriler uyuyor mu
  • hesap kesim mesajı bazı bankalarda akşam saatlerinde bazılarında gece geç vakit geliyor.. netkartınki ne zaman geliyor bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

netsanal
    nethaftasonu

taksitlendirme de olur

Gibden oluyor.

evet

eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_JeoGenc_42

hangi kategoriden yapacaz alışverişi hocam netmarketi kazanmak için ? illa süpermarket mi yoksa farklı kategoriler uyuyor mu

OMO ARİEL fln alacan illa market olacak sorunlu ıs ben dırek mıgrostan alışveriş yapıyorum kapıdan cıkar cıkmaz satıyorum
  • Konunun üstatlarına iki sorum olacak. Birincisi;bu kart 1000 tl limitle geldi diyelim. Karta ekstreden önce ödeme yapıp limiti arttırabiliyor muyuz? İkincisi;ek kartlar paket alıp ayrıca kampanyadan yararlanabilir mi? Yani bir asıl ve bir ek kart 10+10=20 TL market paketi alarak, 50+50=100 kazanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesap kesim mesajı ne zaman geliyor gün içinde ? akşam mı gece mi ?

lütfen cevap.. zira paket alacam..
  • hocam paket alınca hesap kesimiyle ilgisi olmuyor.aldığın tarihten itibaren 1 ay geçerli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

hocam paket alınca hesap kesimiyle ilgisi olmuyor.aldığın tarihten itibaren 1 ay geçerli oluyor

Cevap için saol arkadaş. Kartım yeni geldi, Benim sorma amacım alışveriş yapmadan önce paketi alacağım fakat hesap kesim tarihi 17ocak yani bugün.. Dolayısıyla hesap kesildikten sonra paketi alıp alışverişi yapacağım.. mevzu bu Hesap kesim mesajı eposta ya da sms ile geliyordur heralde.. Bi zahmet bakar mısınız hesap kesim mesajı saat kaçta gelmiş ? bazı bankalarda akşam 19.30,22.30 bazılarında gece yarısı oluyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rush10

hocam paket alınca hesap kesimiyle ilgisi olmuyor.aldığın tarihten itibaren 1 ay geçerli oluyor

Cevap için saol arkadaş. Kartım yeni geldi, Benim sorma amacım alışveriş yapmadan önce paketi alacağım fakat hesap kesim tarihi 17ocak yani bugün.. Dolayısıyla hesap kesildikten sonra paketi alıp alışverişi yapacağım.. mevzu bu Hesap kesim mesajı eposta ya da sms ile geliyordur heralde.. Bi zahmet bakar mısınız hesap kesim mesajı saat kaçta gelmiş ? bazı bankalarda akşam 19.30,22.30 bazılarında gece yarısı oluyor...

Benim kartımda yeni.ilk hesap kesimi 27si yapmışlar çok ters bir tarih.hesap kesimi olmadı ki daha

• quote:

Paket Başvurusu menüsünden ekleme, Paket İzleme/İptal menüsünden de iptal edebiliyorsun.

internet şubesinden paket alma kalktı mı ?
  • Arkadaşlar neredesiniz ?

Durum garipleşmeye devam ediyor.. Karttan harcama yapıyorum ama limitim düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 17 Ocak 2015; 21:04:46 >
  • quote:

quote:

Paket Başvurusu menüsünden ekleme, Paket İzleme/İptal menüsünden de iptal edebiliyorsun.

internet şubesinden paket alma kalktı mı ?

sıkıntı nedir hocam? Ben kart başvurusu yaptım daha gelmedi ama netten baktıgımda paket başvuru iptale girdiğimde başvuracagınız pakt yoktur diyor sanırım kartı açtırmam gerekiyor internetten başvuruyu kaldırırlarsa kötü olur bana hem babamın hem benim hesap aynı numaraya tanımlı

• Peki denizbonusun kampanyalarına sms gönderirken sorun yaşıyor musunuz 2 müşterinin tek numarada kayıtlı olmasından?
  • Bazı POS cihazları offline işlem yapıyor.Online bir işlem yapana kadar ya da işyeri günsonu alana kadar bankanıza bildirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartlar daha gelmedi hocam gelince göreceğim msj atınca hangi karta paket tanımlayacak
  • Dresdner kullanıcısına yanıt
    başlığı da değiştirsek iyi olur. bonus değil indirim alıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa96

Bazı POS cihazları offline işlem yapıyor.Online bir işlem yapana kadar ya da işyeri günsonu alana kadar bankanıza bildirmiyor.

n11 den kontür yüklemiştim.. Az önce provizyonda bekleyende göründü :)

Benim hesabım varmış daha önceden.. Bu vesileyle ögrendim :) Dolayısıyla internet şubesinden kullanıcı adı ve parola ile glriş yapıyorum..

İlk mesajları tekrar okudum, internet şubedeki paket alama kısmı kaldırılmış diye yazmış zaten konuya yazanlar, sadece sms ile yapılıyor demişler..

Ben de sms ile market ve haftasonu kaydoldum. dönemiçi ya da provizyonda bekleyende görünmüyor ama k.limitten düştü paket ücretleri..

Ben kafama takılan ekstre kesildi mi ne zaman kesilecek.. İnt. şubesinden kart kısmında h.kesim ve son ödeme tarihleri yazmıyor.. Kartla gelen zarfta h.kesim 17.01.2015 yazıyor..

Sanal marketten siparişim var, sepeti bekletiyorum.. şu ekstre kesilsin de öyle çekeyim diye.. 1 gün yüzünden erken ödeme çıkmasın diye.. ekstre kesilmedi bi türlü..

Dedim belki harcama olmadığı içindir.. Bi kontür alayım dedim

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    alıntı

...restaurant ve Giyim bonus diĞ?erleri indirim olarak yansır.....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.