Şimdi Ara

Deniz atı beslemek mümkünmüdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Değişik bir fikir ama yaşar mı bilinmez.
  • Meşakatli bir is hemde baya zor yani normal tuzlu suda balik beslemek gibi degil.Mesela deniz atinin butun öğünleri canli yem olucak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet tuzlu su akvaryumunda besleniyor. Ancak petshop veya akvaryumcularda bulmak biraz zor ve pahalı. Deniz akvaryumu kurabilmek içinde sağlam bi sistem gerekiyor yani epey bi masraf.
  • maliyeti 500 tl yi geçermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

maliyeti 500 tl yi geçermi ?

Gecmez 500tlyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Bu ara brezilya reidileri geliyor tavsiye ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o hayvanlar eşsiz yaşayamaz kolay kolay çok narinler, hayvana da parana da yazık etme temiz temiz balığını al besle
  • 5-6cmlerdaha yavru bunlar sosyal hayvanlardır 3-4 tane al zaten eş çıkarlar.Üretim oldukları içinde dondurulmuş yemde yerler.Zaten soyları tehlikede Citese kayıtlılar.O yüzden vahşi deniz atı çıkarmak yasak...

Tabi hergün 3-4 kez donmuş yem vereceksiniz teker teker yedirceksiniz bebek bakımı gibi.Suyu düzenli değişceksiniz.Ben zevk alıyorum şahsen bakımından. Bunlar zor gelecekse almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0je

5-6cmlerdaha yavru bunlar sosyal hayvanlardır 3-4 tane al zaten eş çıkarlar.Üretim oldukları içinde dondurulmuş yemde yerler.Zaten soyları tehlikede Citese kayıtlılar.O yüzden vahşi deniz atı çıkarmak yasak...

Tabi hergün 3-4 kez donmuş yem vereceksiniz teker teker yedirceksiniz bebek bakımı gibi.Suyu düzenli değişceksiniz.Ben zevk alıyorum şahsen bakımından. Bunlar zor gelecekse almayın.

daha önce bakan tanıdığım olmadı akvaryumdan fotoğraf alabilir miyiz ? güzel hayvanlar aslında yıllar önce dayım bakıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.