Şimdi Ara

Konya da içkili mekan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya Zafer de bildiginiz Kiz arkadaşlarla gidilebilcek içkili mekanlar varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konya'da Alkollü Mekanlar

Konya, tarihi ve kültürel mirası ile öne çıkan bir şehir olsa da, içkili mekanlar açısından sınırlı seçeneklere sahiptir. Bununla birlikte, şehirde hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin tercih ettiği birkaç alkollü mekan bulunmaktadır.

Alkollü Restoranlar

Konya'da alkollü yemek yiyebileceğiniz birkaç restoran bulunmaktadır. Bu restoranlar, Türk mutfağının yanı sıra uluslararası lezzetler de sunmaktadır.

• Kebapçı Halil Usta: Geleneksel Türk yemekleri ve kebap çeşitleriyle ünlüdür.
    • Mevlana Sofrası: Osmanlı mutfağından esinlenen yemekler sunmaktadır.
    • Çardak: Şehrin panoramik manzarasına sahip bir çatı terasına sahiptir.

Barlar

Konya'da, canlı müzik ve içeceklerin tadını çıkarabileceğiniz birkaç bar bulunmaktadır.

• The Irish Pub: Geleneksel İrlanda mutfağı ve canlı müzik sunmaktadır.
    • Cheers Bar: Yerel halk arasında popüler bir buluşma noktasıdır.
    • Rock'n'Roll Cafe: Adından da anlaşılacağı gibi, rock müziğe odaklanmış bir bardır.

Gece Kulüpleri

Konya'da alkollü içecekler sunan gece kulüpleri bulunmamaktadır. Ancak, şehirde canlı müzik ve dans edebileceğiniz birkaç eğlence merkezi bulunmaktadır.

Bilgilendirme:

Konya, muhafazakar bir şehirdir ve alkol tüketimi konusunda bazı kısıtlamalar bulunmaktadır. Bu nedenle, alkollü mekanları ziyaret etmeden önce yerel yönetmelikleri kontrol etmeniz önerilir. Ayrıca, içkili araç kullanmaktan kaçınmanız ve sorumlu bir şekilde içmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var ama kiz arkadaşla gidilmez kanka 2 kere söker takarlar allah muhafaza

Orijinalden alıntı: beterbocek

Var ama kiz arkadaşla gidilmez kanka 2 kere söker takarlar allah muhafaza

Baska düzgün mekan yokmu

Orijinalden alıntı: beterbocek

Olm siz de içmeyiverin şart mı? Ya da al evinde iç. Illa bi gerilim bi aksiyon aramalar falan.

Yok kanka İzmir den geliyorum bi Cafe tarzı bi ortamda 1 bira içip sohbet etmeyi özledim amac icmek sarhoş olmak v.s degil

• Yazılanlara aldırmayın. Konya'da da bilinmese ailecek gidebileceğin bir kaç tane nezih aile restaurantı var. Alkollü nezih ortam bulmak biraz zor olabilir ama mevcut yerlerin de hakkını vermek lazım.

Rakı, bira, şarap ve yemekleri güzel bir tavsiye: Tekbey Restaurant

http://www.tekbeyrestaurant.com
    http://www.facebook.com/tekbeykonya
    https://foursquare.com/v/tekbey-restaurant--terrace-pub/53178eed498ead96f114d56b

Ailenizle beraber alkol almak istiyorsanız benim tavsiyem burası. bir kaç kez gittim çok memnun kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tekirdağ daki eğlence yerleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.