İyi akşamlar arkadaşlar. Geçen gün @likelihoodofsth hocamızın deneme yıllığı konusunu gördüm. Ben de sınav sürecinde böyle bir deneme dizini tutmuştum telefondaki bir uygulamada. Bu uygulamadaki verileri excel'e geçirdim. Bu dizinde yazan denemeler dışında Testokul'un birçok denemesine ve Töder'e de girdim fakat oralarda yaptığım netleri uygulamaya geçirmemiştim, o yüzden onları dizine koyamadım. İndeks, 12. sınıfın ekim ayı gibi başlıyor, YKS ile sona eriyor. Bir yılda ne kadar gelişebilirim, dalgalanmalarım yahut netlerim normal mi sorusuna cevap verebilir belki de bu dizin. Hocama fikir için teşekkür ederim. Birinci not: Karma AYT'de matematik için Apotemi'yi, Edb-sos1 için 345 veya Endemik'i kullanıyordum. İkinci not: Dizinin başında yer alan AYT'lerin çoğunluğu konu bazlı, tam ayt değiller yani. Üçüncü not: 2018 TYT'yi ikinci çözüşümdü. O yüzden o neti çok kaale almayın. Dördüncü not: Paraftaki sıralamanın Özdebir'de olması lazımdı. Yanlış yazmışım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 21 Kasım 2020; 22:36:40 > |