Şimdi Ara

Demirtaş: ABD Kürtlere İhanet Etmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Davos'taki One minute çıkışında oturumun moderatörlüğünü yapan ABD'li gazeteci David Ignatius'a konuştu. Demirtaş partisinin oy hedefini açıklayarak, ABD'nin Kürtlere bakışı hakkında görüşlerini aktardı.
    Gazeteci David Ignatius, Washington Post'ta kaleme aldığı makalede, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a telefonda yönelttiği soruların yanıtlarını aktardı.

    "ABD'NİN KÜRTLERE İHANET ETTİĞİNE İNANMIYORUM"

    Makaleye göre, HDP lideri Demirtaş, "ABD'nin İncirlik anlaşmasında Kürtlere ihanet ettiğine inanmıyorum... IŞİD'e karşı alınacak her tedbiri desteklerim" dedi.


    Demirtaş, Suruç saldırısıyla ilgili olarak da "Cumhurbaşkanı bu ülkede olan her şeyi biliyor. Türk güvenlik güçleri, bir şekilde bu tip saldırıları engellemedi ya da hiçbir önlem almadı" diye konuştu.

    DEMİRTAŞ: HEDEFİMİZ YÜZDE 20

    Ignatius'a göre HDP'nin bir sonraki seçimde oylarını artıracağını tahmin eden Demirtaş, "hedeflerinin yüzde 20 olduğunu" belirtti. ABD'li gazeteci ayrıca, "PKK'nın saldırılarına yönelik geçmişte yaptığı eleştirileri yineleyen Demirtaş, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın "tüm barış görüşmelerine yeniden başlamaya hazır olduğunu" söyledi." diye yazdı.



    _____________________________




  • %20 ok
    _____________________________
  • Barajı geçemezlerse ne gülerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Bana %13 üst sınır gibi geliyor. Ama dur bakalım ekstra bir şey çıkar mı?
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRTFR

    Bana %13 üst sınır gibi geliyor. Ama dur bakalım ekstra bir şey çıkar mı?

    Üst sınır bence de. Güneydoğu tamamen oy verdi bi kere max sayıyı aldı bana göre, batıdan gelen oylar da işgalci pkklı kürtler.

    Pkk silah bıraksın sorun mecliste çözülsün diye oy veren varsa da öyle bir şey olmayacağını gördü, yani hdp ya aynı kalır ya da düşer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 14 Ağustos 2015; 21:06:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Abd ortalığı karıştırıyor bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    2.2 = 5 Biliyormuşum Meğersem 4 ediyormuşta haberim yokmuş.ss
    ----------------------------------------
    Burası Forum Ben Herşeye Yaparım Yorum.
    ⭕😂😆😭😆😭😰😃🔨🍺🔨
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.