demirörenmi masaya yumruk vuracak?ayağı takılıp devirir o masayı ancak...
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
demirörenmi masaya yumruk vuracak?ayağı takılıp devirir o masayı ancak...
sustukça sıra bize gelecek :)
olayları unutturmaya çalışıyorlar, şike yapanların yanına kar kalıyormuş demekki uefa %1 bile şüpheniz varsa düşürün diyor, emniyet şike diye açıklama yapıyor, klübün başkanı içerde ama, fener küme düşürülmüyr, hiç bir ceza da yok 5,6 ay sonra fener suçlu bulunursa ne olacak, 5 yıl her türlü kupadan men, bu mu türk futboluna en az zararı getirecek karar
yıldırım demirören, tff başkanından memnun gözüküyordu seçim günü ağzı kulaklarındaydı..
YD'nin yumruğu mu varmış ?
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
yıldırım demirören, tff başkanından memnun gözüküyordu seçim günü ağzı kulaklarındaydı..
valla bu işin gidişatından fenerin ve trabzonun bir şekilde aklanıp bizim şikeden ceza alacağımızdan korkmaya başladım ben.ama müstehak bize abicim yapsana delikanlı gibi şikeni eline yüzüne bulaştırıyorsun,kendine gol atması için para veren kaç takım var dünyada.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
valla bu işin gidişatından fenerin ve trabzonun bir şekilde aklanıp bizim şikeden ceza alacağımızdan korkmaya başladım ben.ama müstehak bize abicim yapsana delikanlı gibi şikeni eline yüzüne bulaştırıyorsun,kendine gol atması için para veren kaç takım var dünyada.
Onu anca YD yapabilir işte.
futboldan nefret ettirdiniz yeter artık, başsavcı şike demiş, hakim şike demiş ama tff ve kulüpler birliğine bakınca fener sütten çıkma akkaşık.. 1-2 sene sonra fenerin şike delilleri de karartılır fener yırtar demedi demeyin.. gerçekten pırıl pırıl bir ligimiz varmış da emniyetteki deliller hakimin delilleri hepsi boşmuş diyeceğiz.
yemin ederim dün arjantin maçı vardı izleyemedim, futboldan artık midem bulanıyor
eskiden hiçbir iyilik cezası kalmaz veya buna benzer bir laf vardı artık bu hiçbir kanunsuzluk ödülsüz kalmaz diye değiştiriyorum ben... bu ülkeye daha iyi uyar bu laf...
Yumruk vurmak nedir?Masaya çıkıp tepinsek mi?Böyle saçmalık olur mu?Türkiye Hukuk Devleti ise biz hukuki sınırlar için de kalacağız.Biz eşkiya değiliz.Büyük başkan Seba bunu çok güzel anlatır.
defolup gitsin başka bir şey istemem! onun zamanında neler görmedik ki! şikeyle bile anılır olduk!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme