Şimdi Ara

Demirdöküm Nitron Plus Çalışma Aralığı. Üşüyoruz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demirdöküm nitron plus kombimde 40 derecede kalorifer ısısını ayarladığımda 33-35 derecelere kadar düşüp tekrar ateşleme yapıyor ve 43-45 derecelere kadar ısıtıyor ve sönüyor. Bu süreçte de devir daim pompası sürekli 24 saat çalışıp suyu devir ediyor. Ayarladığım (Örnek 40) derecenin bu kadar altına kadar düşmesi neticesinde de (örnek 33-35) içerisi haliyle soğuyor. Bu şekilde çalışması normal mi yoksa bir arıza mı söz konusudur sizce. Anlayanlardan yardım istiyorum çünkü çok üşüyorum :)))

• Kombilerin çalışma mantığı budur.
    Yanlışlık, bozukluk vs yok.
    Üşümenizin sebebi kombinin calisma mantığı değil, 40C demek ki yetmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daikin kombilerdede bu sorun mevcut.tek sorun yaşiyan biz değilmişiz:)) geçmiş olsun allah yardimcin olsun.ama dd nitromix annemler kullanmaya başladi 40 ayarli yeni borula cekildi dur kalk yapip yapmadigini bilmiyorum ama maşallah iyi isiniyolar ya yeni tesisat ile alakali yada yalitim ile alakali ama dur kalk konusunu araştir derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Kasım 2019; 23:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. 40 derece aslında evi 23-24 derecelere çıkartmaya yetiyor. Benim asıl takıldığım husus 40 ı set değer olarak aldığımızı örnekleyerek bu değerin 3 üstünde devreden çıkıp değerin 7 altında tekrar ateşleme yaparak ateşlemesi oluyor. Bozuk değil ama konforu etkileyecek derecede bir eksiklik yada kalibrasyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Set değer alt üst makasının minimum seviyeye düşürme yolunu arıyorum.Örnek 40 a ayarlı kombinin 43 de sönüp 37 de tekrar ateşlemesi gibi.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Kombilerin parametre ayarları varmış. Bu ayarlarla sönme ve tekrar ateşleme makas aralığını minimuma düşürme gibi bir durum varsa cihazın konforunu maksimuma çıkartacaktır. Parametre değerlerinin kombiye girilmesi hususunu araştıracağım. Umarım sizin sıkıntınız da düzelir.
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    Bnmki hemen hemen düzeldi gibi bi arkadaş kullaniyo dd markasi nasildir bilmiyorum ama yerinde olsam bulundugum aldigin yere başvurman durumu izah etmen gerekk gerekirse bölge sorumlusuna kadar araştirman lazimm..şuanki durumun normal değil bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.