Şimdi Ara

Demet Akalın: Kimse param yok demesin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tatile gitmek için akraba ve eşin dostu da yanı olması da buna dahildir.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Bı biz o beldelerde tanıdık yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

aynen eski fakirliği yok ne demezsin

işinize gelen yerden helganın hansın refahına bakarak fakiriz derseniz tabi, çok değil büyüklerinin çoğu daha çocuk yaşta fakirlikten yokluktan okuyamadan fabrika köşelerinde el işinde sırtından ter gele gele çalışmıştır eve ekmek getirmiştir çocuk yaşında senin hayatının yada bu nesilin hayatının daha kebap olduğu ortada.

şimdi sıcak pc koltuğunuzdan kombili sıcacık evinizden hans helga elinizdeki iphone fiyatı ay sevsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mayıs 2021; 20:26:56 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

eskiye takılarak veya bakarak ilerleyemezsin şimdiye bakacaksın şimdiye

pc koltuğum yok telefonum samsung galaxy j4

dün dündür bugün bugündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

eskiye takılarak veya bakarak ilerleyemezsin şimdiye bakacaksın şimdiye

değişen birşey yok dünyanın %80 ni fakir, bir çoğuda fakirlik ve açlık çekiyor 8 milyar almanyadamı doğuyor sanıyorsunuz nedir artık,kaymak yiyenler küçük bir azınlık, saadet zinciri gibi birşey oda geneli ingiliz soyu ve kolonileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mayıs 2021; 20:29:17 >

bill gates e göre 2035 yılında fakirlik olmayacak diye bir yerde okumuştum.

halimize tabi ki şükredecez ama bu kötü yönetime de eyvallah da demiyecez.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

bence çok daha beter olucak herkes ser sefil ve aç olucak tanrı verdiklerini azapla aldığı bir döneme girmiş bulunmaktayız bu güzel günlerin kıymetini bilin bence  çok daha beter acı kan göz yaşı ölüm içeren günler kapınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mayıs 2021; 20:50:23 >
  • Ülkede 5 milyon zengin var diye geri kalan 75 milyonu da zengin sayamazsınız. 1 kulaklık bile alamayan milyonlarca insan var bu ülkede pahalı diye. Ne anlatıyorsunuz...

• Ulan yazacak cok sey var da konu demet olunca eriniyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

5000 tl ye iyi demedim zaten. 5k alan adam luks yasamasa bile ac kalmaz.

Kriter yaşamak mı, hayatta kalmak mı?

"Nefes almak yaşamak demek değildir bu sadece hayatta olduğunuzu gösterir. " demişti biri.

Hayvanların temel iç güdüler yemek karnını doyurmak, barınmak ve soyunu devam ettirmektir biliyorsunuz.

5k kazanıp karnınızı doyurur, barınma giderinizi de karşılarsınız. Ama çocuk yapmaya cesaret edemezsiniz, hayvandan kötü yaşarsınız.

5k kazanıyorum. Belirtmek istedim.

• Var da demesin ne diyelim Benjamin mi diyelim  

• Benim komşu da devlet yardım yapmadı diyerek kızgın bir şekilde opel insigniasına atlayıp Alanya ya yazlığına gitti

• anca türkiye gibi bir yerde senin gibi vasıfsızlar ünlü olur yoksa gelişmiş ülkelerde sıradan bir insan olurdun..ses desen yok oyunculuk yok tip yok

• şarkıcıdan bozma cahil bir insan bu tip olaylar kişilerin nasıl bir zekası olduğunu da ortaya koyuyor bodrumda evi olanlar bodruma gidiyor diye ülkede ki herkes zengin mi oluyor.

pandemi hak getire cumartesi pazar sürekli çalışan insanlar var bugün bizim mahallede yeni inşaat çalışması yapılıyordu hani sokağa çıkma yasağı nerede

eski günleri özlüyor insan bu ülkenin bir zamanlar zeki müren, barış manço, cem karaca gibi sanatçıları vardı kimlere kaldık

• Bu kadının işi gücü para.

• Napim

• Vallahi bu kadın çok değişik biri, ne güzel, ne düzgün laf ediyor, cringe insanın biri. Birde şu rolleri yok mu, daha da komik

• Maaşlı arkadaşlar mesai nasıl gidiyor iyi gidiyor mu yapan yapar ya çalışın olur kankalar.

Keşke ben de günde yirmi post atıp gecinsem ne güzel olurdu.

Akşama kadar burada millete tembelsiniz çekiyor dedem iyi çalışın ha en iyi üniversiteyi en iyi bir ortalamasiyla bitirince 7000 alırsınız ev mev alırsınız belki o paralarla.

Bir yerde suclusunuzdur abi kesin bir şey vardır bu memlekette fakir kalınır mı ya yani kesin bir suçunuz vardır.

Ne muhalefeti ya iPhone alamamış işte canim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.