Şimdi Ara

Delonghi PİŞMANLIĞI. (Delonghi Magnifica Evo Next)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki makineyi 04.02.2025 Tarihinde Giresun Vatan Bilgisayar'dan aldım.

Eve gelip kurulumunu yaptıktan sonra cihazın Süt ünitesini tanımadığını fark ettim.

Delonghi Müşteri hizmetleri ile görüştüm cihazı servise götürmem gerektiği söylediler.

Daha 24 saat olmadığını iletsem de sorunu halledemedim.

Ertesi gün Vatan Bilgisayar'a gittim ve mağaza müdürü bu konuda bana yardımcı oldu ve Delonghi ile görüşerek bana mağazadan yeni bir makine verdiler.

Orada deneyerek ürünü tekrar aldım.

Daha sonra 20.02.2025 tarihinde akşam kahve yapmak istediğimde makinenin kahve çekirdeğini öğütmediğini fark ettim.

Kahve ekleyin uyarısı vermişti, bende biraz daha kahve ekledim ancak yine aynı şekilde öğütme yapmadı ve aynı uyarıyı verdi.

Ertesi gün Yetkili Servisine götürdüğümde cihazı teslim alırken baktılar ve öğütücü değirmeninde sıkıntı olduğunu belirttiler.

Bende yapacak bir şey yok dedim ve parçayı istemelerini kabul ettim.

Bugün servisi aradığımda parçanın ayrıca olmadığını ve ürün değişimi için raporlarını merkeze ilettiklerini söylediler.

Bende ürün değişimi istemiyorum, markadan ve makineden soğudum, ücret iadesi istiyorum dedim ve bu talebim için genel merkezi aradım talebimi bildirdim.

Yaklaşık 1 saat sonra beni aradılar ve cihazın serviste olup olmadığını sordular, kendilerine servis kayıt no verdiğim halde bu husus için beni aramaları servis ile diyaloglarının sıfır olduğunu gösteriyor.

Daha sonra servis beni aradı ve genel merkez teknik birimin cihaz çalışmıyorken öğütücü ayarı ile oynandığı için kullanıcı hatası olduğunu, ancak müşteri memnuniyeti için farklı bir model ile aynı olan parçanın gönderileceğini belirttiler.

Bende göndersinler siz işleminizi yapın ama ben ücret iadesi istiyorum dedim.

Sonra genel merkez ile görüştüm, ilk başta kullanıcı hatası olmayan bir konunun, ben ücret iadesi istiyorum talebimi iletince nasıl bir hikaye ile yapmadığım bir durumdan dolayı kullanıcı hatası olarak yorumlandığını sorguladığımda ise çıt ses yok. Ya siz kime sadaka veriyorsunuz ? Ürünü alırken zaten kasko yaptırdım, giderim %75 - %80 bedel de olsa parasını kaskodan alıp gider başka makine alırım size mi muhtacım ?

Bu başlığı buraya özellikle bırakmak istedim ki, alacak olan, almayı düşünen varsa ASLA bu markaya ve firmaya bulaşmasınlar.

www.vatanbilgisayar.com
    Delonghi Magnifica Evo Next ECAM310.80.SB Tam Otomatik Espresso Makinesi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-magnifica-evo-next-ecam310-80-sb-tam-otomatik-espresso-makinesi.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.