Şimdi Ara

DELL | Yerinde Destek Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gündür bilgisayarım açılmıyor. Servise vermem gerekiyor fakat DELL bunun için Yerinde Destek Hizmeti veriyor. İşte sorun da tam burada başlıyyor. Çünkü DELL'in Yerinde Destek Hizmeti için verdiği 00 800 353 90 002 ve 0 811 288 0001 numaralarını defalarca aramama rağmen "Aradığınız numarayı eksik ya da yanlış tuşladınız." diye bir sesli mesaj alıyorum. Bu servisi nasıl kullanacağım yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

4 gündür bilgisayarım açılmıyor. Servise vermem gerekiyor fakat DELL bunun için Yerinde Destek Hizmeti veriyor. İşte sorun da tam burada başlıyyor. Çünkü DELL'in Yerinde Destek Hizmeti için verdiği 00 800 353 90 002 ve 0 811 288 0001 numaralarını defalarca aramama rağmen "Aradığınız numarayı eksik ya da yanlış tuşladınız." diye bir sesli mesaj alıyorum. Bu servisi nasıl kullanacağım yardım edebilir misiniz?

Hocam 0811 288 00 01 bu numarayı arıyosun açıldıktan sonra 8885785446 bu numaraları tuşluyosun sonra türkçe oluyo ondan sonra yonlendırılıyosunuz
  • 00 800 353 90 002 bu numarayıda arayabilirsin ben hep bu numarayı arıyordum. Ev telefonundan araman gerekiyor. Ev telefonu dış hatlara kapalı değilse ararsın her türlü, öle bişey sölemez yani. Cep telefonundan arayınca söler senin dediğini. Cep telefonuyla arayıp ulaşan görmedim zaten hiç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

00 800 353 90 002 bu numarayıda arayabilirsin ben hep bu numarayı arıyordum. Ev telefonundan araman gerekiyor. Ev telefonu dış hatlara kapalı değilse ararsın her türlü, öle bişey sölemez yani. Cep telefonundan arayınca söler senin dediğini. Cep telefonuyla arayıp ulaşan görmedim zaten hiç :)

Durum şimdi anlaşıldı. Zira ben sürekli cepten aradığım için ulaşamıyordum. Bunu söylediğin iyi oldu.

@leooel, normal telefondan arayıp dediğini yapacağım.

Cevaplarınız için teşekkürler.

• dell'in yerinde servisi yok diyenlere örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan94
    dell'in yerinde servisi yok diyenlere örnek

Yok dediğimi nereden çıkardınız onu anlamadım? Dikkat ederseniz bu servisi nasıl kullanabilirim diye sormuştum. Yani olmadığını dolaylı ya da doğrudan olarak kastettiğim bir yer yok.
  • DELL sattığı ürünün rkasında duran bir markadır. Ürünü beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ayrı mesele. Ancak iyi bir teknik destek anlayışları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0811 288 00 01 numaralı telefonu cepten arayınca kullanılmamaktadır diyor bende ev telefonu yok cepten arayabileceğim ücretsiz hatları yok mu acaba?
    driver konusunda sıkıntım var bunu sormam gerek cepten ulaşabilen kimse yok mu?
  • Ben hayatımda bu kadar rezil bir servis görmedim arkadaş. Bu ne kepazeliktir yahu! Işletim sistemi yüklenmiyor hala CD'sini alın bize telefonla ulaşın biz sizi telefonla ne yapmanız gerektiğini anlatacağız diyor. Vatan Bilgisayar'daki teknik servis çalışanları yükleyemediler bunlar hala bana ne diyor? Yahu ben böyle bir servis desteği hiçbir firmada görmedim. Cihazı resmen bana yaptırıyorlar. E ben ne anladım bu işten? Gel kendin bak işte ne diye bana yaptırmaya çalışıyorsun? Bana yaptırdıktan sonra ne kıymeti kaldı? Servis dediğin cihaz servise verilir gerekli müdahaleler ve çözümler orada uygulanır ve müşteriye teslim edilir. Peki bunların yaptığı nedir? Ben böyle şeylerle muhatap olmak istemiyorum arkadaş al kendin bak işte servis değil misin ne diye bana yaptırmaya uğraşıyorsun anlamadım?
    Neyse bir daha DELL mi Allah korusun. Çevremdeki kimseye de aldırtmayacağım. Casper bile tavsiye ederim ama DELL asla. Ben yandım başkaları yanmasın. Böyle rezil servis hiçbir yerde görmedim.

• Konuyu hortlatacağım ancak 2 gündür bende arıyorum ev telefonundan ancak bir türlü ulaşamadım yerinde destek hizmetine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ulasamadim yarin 0216 570 8754 bunu deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4oneday

ben de ulasamadim yarin 0216 570 8754 bunu deneyecegim.

Bu numaradan Türkçe destek alabilir, DELL'e anında erişebilirsiniz. Cihazınızı evden aldırıp yine eve teslim ediyorlar, ücretsiz olarak !!!
  • dell yerinde destek hizmeti eski ürünler haricinde bitmiştir arkadaşlar onlarda 2 yılı doldurduktan sonra biticektir dell de asus hp samsung servislerine geri döndü
  • Kasım ayında aldığım dell s21b61 modelinde optic okuyucu problemi yaşadım bu pazartesi 0216 hattından aradım gayet samimi biteknik eleman çıktı derdimi söyledim ve yazılımsal değil donanımsal problemim olduğunu söyledim iletişim bilgilerimi aldılar 3 gün içersinde geleceklerini söylediler pat dün öğleden sonra geldiler evin içine bile girmeden apartmanın içinde işlerini hallettiler ben çok memnun kaldım

ancak şöyle bir durum var bu sistem benim modellerde mevcut yeni çıkan seriler win8 li ancak kodlarında c harfi olanlarda evde servis hizmeti verlmiyor onların vermiş olduğu adrese sanırım ümraniye tarafına siz gönderiyorsunuz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: 4oneday

ben de ulasamadim yarin 0216 570 8754 bunu deneyecegim.

Bu numaradan Türkçe destek alabilir, DELL'e anında erişebilirsiniz. Cihazınızı evden aldırıp yine eve teslim ediyorlar, ücretsiz olarak !!!

evden falan almıyorlar bu mesaj gerçekten yalan..yeni aldığım pc bozuk çıktı..yerinde hizmetten sebebsiz olarak faydalanamıyorum.çünkü öle birşey yok..ayrıca kargo parasını da benden istiyorlar ki bu yasadışı sakin inanmayın..ayrıca ücretisz hatta da ulaşamıyorum
  • pq216 P kullanıcısına yanıt
    nası ulasamıyorsun benim hdd bozulmustu 3-4 güne geldi adam adresime değiştirdi ayrıca sarj aletimde bozuktu onuda değiştirdi ve gitti
  • benim de hdd bozuldu ama kadın bana garanti kapsamı dışında diyo bu ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: supron

Kasım ayında aldığım dell s21b61 modelinde optic okuyucu problemi yaşadım bu pazartesi 0216 hattından aradım gayet samimi biteknik eleman çıktı derdimi söyledim ve yazılımsal değil donanımsal problemim olduğunu söyledim iletişim bilgilerimi aldılar 3 gün içersinde geleceklerini söylediler pat dün öğleden sonra geldiler evin içine bile girmeden apartmanın içinde işlerini hallettiler ben çok memnun kaldım

ancak şöyle bir durum var bu sistem benim modellerde mevcut yeni çıkan seriler win8 li ancak kodlarında c harfi olanlarda evde servis hizmeti verlmiyor onların vermiş olduğu adrese sanırım ümraniye tarafına siz gönderiyorsunuz ....

senin dediklerin inanmıyorum.çünkü hep dell ile soruları cevaplamışsın hep de delli övmüşsün aşıkar mı dell için çalışıyorsun.. yalan yanlış bilgi vermek yerine gerçekten sorunu olan insanlarla ilgilenebilirsiniz

• benim inspiron 5521 model bilgisayarımın hard diski gitti. 02165708754no lu telefonu arayarak sorunumu bildirdim, şimdi gelelim servis karmaşasına efendim benim bilgisayarım özel bir ürün olduğu için yerinde teknik servis yokmuş, bu cihaz ancak uzman ellere teslim edilebilirmiş? ben beylikdüzünde oturuyorum servis küçük yalıda, 6 gün içinde ya kendim elden teslim edecem yada 3 tl bedelle kargo ya verecem, yani işin özü her model bilgisayara yerinde teknik servis yok
  • arkadaşlar dell in yerinde servis hizmeti olduğunu sanıyordum malesef öyle birşey yok
    tüketiciyi yanıltıyorlar. koç sistem denen bir yer var düşman başına garantili cihazın parçasını
    satın alabileceğim yer öneriyor bana böyle bir firma var mı ya!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.