Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 501S74P45 ( Kullanıcı Yorumu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
10.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CxCxCx

konu yukarı beyler recovery yapacağım ama nasıl hangi tuşla olacak cdler ne işe yarıyor bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

konu yukarı
  • recovery konusunda hiç bir fikrim yok. Bilgisayarı ilk teslim aldığımda silmiştim. Formatıda yanında gelen win7 pre dvd si ile atıyorum. Ama driver dvdsindeki çoğu driver işletim sistemi uyumsuz diyerek yüklenmiyor. O yüzden wireless driverını indirip yapın ne yapacaksanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

recovery konusunda hiç bir fikrim yok. Bilgisayarı ilk teslim aldığımda silmiştim. Formatıda yanında gelen win7 pre dvd si ile atıyorum. Ama driver dvdsindeki çoğu driver işletim sistemi uyumsuz diyerek yüklenmiyor. O yüzden wireless driverını indirip yapın ne yapacaksanız :)

ilk defa dell kullanıyorum o yüzden formatını tam anlıyamadım cdyi takıp yeniden başlattığımızda başlıyormu işlemler ayrıca birşey yapmamıza gerek var mı? çok ilginç yanında gelen driver cdsi nasıl yetersiz kalır bende format attığımda deneyeyim mutlaka.
  • benim de bu model bilgisayarım var ve ben bunu tv ye bağlayamıyorum.

Acaba aranızda lcd ye HDMI ile bağlanmayı deneyen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swodniw

benim de bu model bilgisayarım var ve ben bunu tv ye bağlayamıyorum.

evet hdmı taktıktan sonra kendi otomatik geçmiyorsa f1 bas çoğalt vb. şeyler çıkıyor ordan halledin hocam. bu arada format atmayan arkadaşlara önerim format atmayın bu modele driverlarını yüklemek ölüm gibi 2500 lira para veriyorsun otomatik driver yükleme seçeneği bulunmuyor. recovery siliniyor ayrıca formattan sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swodniw

benim de bu model bilgisayarım var ve ben bunu tv ye bağlayamıyorum.

evet hdmı taktıktan sonra kendi otomatik geçmiyorsa f1 bas çoğalt vb. şeyler çıkıyor ordan halledin hocam. bu arada format atmayan arkadaşlara önerim format atmayın bu modele driverlarını yüklemek ölüm gibi 2500 lira para veriyorsun otomatik driver yükleme seçeneği bulunmuyor. recovery siliniyor ayrıca formattan sonra

Hocam dediğiniz gibi yapıyorum ama yine de olmuyor. Hiç bi tv ye bağlayabileniniz var mı bu bilgisayarı ?

• beyler ne zamandır soracaktım unuttum şarj aletinden ses geliyormu sizlerinkinden de?
  • hayır ses yok.
  • quote:

beyler ne zamandır soracaktım unuttum şarj aletinden ses geliyormu sizlerinkinden de?

benimkinden geliyordu sonra laptobu şarj etmemeye başladı. Yenisiyle değiştirdiler ve onda sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

quote:

beyler ne zamandır soracaktım unuttum şarj aletinden ses geliyormu sizlerinkinden de?

benimkinden geliyordu sonra laptobu şarj etmemeye başladı. Yenisiyle değiştirdiler ve onda sorun yok.

benimkinden de geliyor ama şarj sorunu yok şimdilik. bilgisayara cdsi ile format attım aygıt yöneticisinde turbo boostu tanıtamadım driverları yüklememe rağmen sizdede oldumu böyle bir sorun?
  • arkadaşlar bu model bimekste 2000 liraya düşmüş gidip alsammıki,,ısıdan bahsedilmiş ben modelleme ve after effect kullanan birisiyim acaba render esnasında kapanma reset gibi sorunlar yaşarmıyım vede full render modelleme yapan birisi değilim arada sırada yapıyorum bu işi ,, ve birde 53sn sz002v modelleri var asusun kararsız kaldım iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 16 Haziran 2011; 8:15:15 >
  • tek bir cümle işim gereği belki 5000 pc sattım. tabi kurulumları ve kısa sürelide olsa kullanımları.
    şuana kadar kullandığım en iyi pc görüntü kalitesi sizi hasta edecek bir daha başka pclere bakmayacaksınız idda ediyorum full hd led teknoloji amerikada tanıdıklarınız varsa eğer 3D olanıda var kesinlikle alın
    i7 1645 studıo
  • http://burakemek.blogspot.com/2011/02/dell-xps-l501x-inceleme-501s74p45.html bu blogda detaylı bir inceleme mevcut ilgilenenler arkadaşlarda bakabilir.
  • mrb arkadaşlar konu hortlaycak
    fakat bu modelin 6 ay garantisi kalmış modeli 1400 den alıyorum fiyat nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx_44

tek bir cümle işim gereği belki 5000 pc sattım. tabi kurulumları ve kısa sürelide olsa kullanımları.
    şuana kadar kullandığım en iyi pc görüntü kalitesi sizi hasta edecek bir daha başka pclere bakmayacaksınız idda ediyorum full hd led teknoloji amerikada tanıdıklarınız varsa eğer 3D olanıda var kesinlikle alın
    i7 1645 studıo

kardes ben simdi bu laptoptan almayi dusunuyorum dell xps l502x di galiba americada arkadas getiricek bana simdi 700 dolara alabilirmiyim acaba full hd olsun bide 750g hafiza olmasi onemli zaten ses hepsinde jbl subwoofer var dimi tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.