|
Arkadaşlar curved ekrana alışmam birkaç saatimi almıştı, şimdi düz ekran çok garip geliyor ![]() ![]() ![]() Hayatımda gördüğüm en sorunsuz IPS panel. Bir IPS panele göre ekran görüntülerinde sıfır ışık, sıfır ışık yansıması var. İlk iki fotoğraf 720p filmden. Son fotoğrafta gözüken kısımları görebilmek için fotoğrafı çektikten sonra dört beş kez ekrana baktım, ekranda görünmüyor. Siyah ekranda monitörün ışık verdiğini anlamasak kapalı sanırım, o derece başarılı. Ama sanki ekran hâlâ kavisli ekranın tersine, ortası dışa dönük gibi geliyor. 25 günlük kullanımla nasıl alıştıysam curved ekrana. Ölü piksel yok. Malzeme kalitesi çok iyi. Kutunun içinden HDMI, DP ve USB kabloları çıkıyor. Ön tarafı klasik Dell sadeliği. Monitörün arkası Dell için radikal olmuş. Benim gibi pavyon renklerini sevmeyen birisi için arka ışık şık ve hoş bir detay. Büyük ihtimalle birkaç saat sonra kapatırım hehhe. Renkler arasında bu kadar fark olacağını tahmin edememiştim. Bendeki VA paneli renklerden pek anlamayan biri olduğumdan VG27AQ ile karşılaştırmamda başarılı bulmuştum. Ama şu anki hâliyle bile -henüz kalibrasyon yapmadım- renkler çok net ve ne ise o. Siyah, beyaz ve RGB renkleri olması gerektiği gibi. Kaldı ki bu model kalibrasyon öncesi ile kalibrasyon sonrası arasında olağanüstü bir farka sahip olmasıyla biliniyor. Bu fiyata kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Cumartesi verdiğim siparişi Pazartesi öğleden önce kargoya verip Salı günü teslim edilmesini sağlayan İtopya'ya teşekkürler. Şimdi İtopya'yı gerekli mecralarda övme zamanı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 22 Aralık 2020; 20:43:7 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android