Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.580
Cevap
120
Favori
260.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Sürücü sorununa benziyor. Ekran kartları ile tüm sürücüleri güncelleyin. BIOS güncellemesi varsa onu da yapmanızı tavsiye ederim. Skylake ve Kabylake işlemcili bilgisayarlar için çoğı üretici Windows 10 uyumluluğu adına güncelleştirme yayınlıyor.
  • Arkadaşlar Playerunknown's Battlegrounds oyununu duymayan yoktur.







    Oyuna yeni başlayan ya da başlamayı düşünen, bir türlü 1. olamayanlar, oyundaki gizli bölgeleri ve muhteşem taktikleri öğrenmek isteyenler dikkatli dinlesin. 2 defa arka arkaya 1. oldum







  • Arkadaşlar ben samsung 960 evo 250GB m2 ssd almayı düşünüyorum. Bu bilgisayar bu ssd yi ve bu hızları destekliyor mu? Kullanan var mı?
  • Merhaba. 5-6 ay önce laptopa 1 bardak kahve dökülmesi sonucu bozuldu. 1-2 ay serviste kaldı hiç bir şey de yapılmadan teslim aldım. sonra kendim başka bi bilgisayarcıya götürdüm 1 hafta da onlar uğraştı bir şey çıkmadı. öyle yatıyor 3-4 aydır laptop. kullanmak 7 ay kısmet oldu toplamda. piyasada 2. el anakartı malesef bulunmuyor. ben bulamadım. sıfır ile ilgili fiyat bilgisine de ulaşamıyorum hiç bir yerden. olsa da baya pahalıdır heralde ekran kartı ve işlemci de üzerinde oluyor çünkü anakartın. yardımcı olabilecek var mı? son çare parçalayıp satacağım heralde laptopu.
  • Arkadaşlar menteşe kırıldı başına gelen biri yardımcı olursa sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com/dell-7559-kirilan-mentese--126324763#126324763
  • Merhaba,

    bugün adaptörden cızırtı sesi geldiğini farkettim. bu durum sadece bende mi böyle, kullanan arkadaşlar adaptörden belirgin cızırtı sesi alıyorlar mı?
  • Ben de 7559 sahibiyim. 7aydan sonra kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum. Bilgisayar donanım olsun ekran olsun bir sorun çıkartmadı bana. Ama bilgisayarın her yeri parmak izi tutuyor ve acayip toz çekiyor ya da siyah olduğu için belli ediyor bilmiyorum. Ayrıca biraz da hantal geliyor bana tasarım olarak. Plastik yerine keşke alüminyum kasa bilgisayar alsaydım diyorum bazen. Alacak olanlar buna dikkat etsin diye söylüyorum
  • Merhabalar benim bilgisayar 7/24 açık eylülden beri, işlemci yaklaşık %50 yükle ve ram da %40 yükle sürekli çalışıyor. (Pc de otomatik iki tane bot çalışıyor clash of clans oyunu için ve 2 tanede android emulatör), şimdiye kadar 5-6 defa pc tamemaen kitlendi, güç düğmesinden reset atmak zorunda kaldım. Bir defasındada direk mavi ekran gelip kendisi restart yaptı sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye. Böyle bir durum başına gelen varmı, bütün driver ları sürekli güncel tutarım.
  • arnoldd75 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayar 7/24 açık kalsın diye üretilmiş bir bilgisayar değil. 7/24 hiç uyumadığınızı düşünün?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnoldd75 kullanıcısına yanıt
    Sürekli açık olmasından kaynaklı arada bende sizin gibi yaparım ram şişmesinden yapıyor genelde korkacak bir durum yok arada kapatıp açılmalı pc

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başta sistem seçimi yanlış. Bunun yerine Linux ya da MacOS makineler bu tür senoryalar daha uygun. RAM yükseltmesi yapabiliryorsanız çok daha iyi olur.
  • goktu9797 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda maalesef PCI-E SSD desteği yok. Sadece SATA 3 ya da M.2 SATA SSD kullanabiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık bu cihaz sıfır olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla. 7559 yerine onun güncellenmiş versiyonu 7566 ve de 7566'nın donanımı iyileştirilmiş versiyonu 7567 satılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AF.R kullanıcısına yanıt
    Ben de kendi cihazımda bunun olmasından korkuyorum.
    Şu sıralarda cihazı çok kullanamıyorum ama sık kullandığım zamanlarda kapağını açarken arada sırada "çıt" diye ses gelip tam sizde menteşenin çıktığı yer hafiften oynuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametykcll

    Ben de kendi cihazımda bunun olmasından korkuyorum.
    Şu sıralarda cihazı çok kullanamıyorum ama sık kullandığım zamanlarda kapağını açarken arada sırada "çıt" diye ses gelip tam sizde menteşenin çıktığı yer hafiften oynuyor.

    Fazla kafanıza takmayın sakınılan göze çöp batar misali, fakat menteşe oynamaya başlarsa büyük ihtimal sonu belli. Kasa kalitesi çok dandik bir de üstüne parmak izi valla pişman oldum desem yeridir.
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    o çıt sesi bende de oluyordu vidalar gevşemiş ondandı alt kapağı çıkar kasanın tüm vidalarını sık iyice bozmadan düzelecektir
  • Şimdi ben de bunun 128 GB ssd olan modeli var. Galiba hdd çıkmış. Arka kapağı çıkarsam kendim taksam garanti ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRıghtRoad kullanıcısına yanıt
    Yok birsey olmaz garanti yönunden.

    Ram,ssd,hdd upgrade yapmak garantiyi bozmuyor zaten o yuzden tek vida.

    Ama hddniz bozulmusta olabilir kolay kolay cikmaz o kablo durduk yere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba bundan 5 dakika önce heroes of the storm oynuyordum ve bi anda pcden çıt diye bir ses geldi ilk önce altina koyduğum kutudan geldi zannettim sonra zaten direk pc kapandı power kablosunun ışığıda yanmiyordu ve yanik kokusu geldi biraz bekledim tekrar bastim düğmeye hareket yok pcden kabloyu takip cikardim prizden mavi isik yandi fakat kabloyu pcye bagladim anda isik tekrar kapandi arkadaşlar sizce koca versem ne gibi bi islem uygulanir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarın maşallahı var,odadaki tüm tozları mıknatıs misali topluyor,odanın tozunu bilgisayarı temizlemekle alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.