Şimdi Ara

Delibal (2015) | Çağatay Ulusoy - Leyla Lydia Tuğutlu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mecnun Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Bu filme gitmek istiyorum da gidecek kız bulamadım resmen ya bu filme de erkek erkeğe gidilmez şimdi

tek git. kizla gidersen aglayamazsin zaten.

nete düştümü acaba knk ? yoksa sinemada mı izlesem? cinemaximumda gösterimde hala

sinemaya git knk, az duygusallık da lazm

• StrongUnion S kullanıcısına yanıt
    tamamen aynı düşünüyorum haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunculuk dersi

• @ygslysuzmani

Hocam o o kadar güzel spoiler vermişsiniz ki filmi seyretmiş kadar oldum keşke hastalıklarını filanda söyleyin de izlemeye gerek kalmadı.
  • Beyler filmi sinemada izledim. Dvd felan ne zaman çıkacak internete ne zaman düşecek bilgisi olan var mı bulamadım bir türlü.
  • ARKADAŞLAR FİLM HİÇBİ SİTEDE YOK 1 HAFTADIR ARIYORUM İNSAN KANDIRIYOLAR HER LİNK FRAGMAN ŞUNU ADAM GİBİ İZLİYEBİLCEĞİM Bİ SİTE VERİRMİSİNİZ YİNE AYNI ÖYLE SİTE VERENE COK KÖTÜ SÖVERİM SÖYLEMESİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan4189

ARKADAŞLAR FİLM HİÇBİ SİTEDE YOK 1 HAFTADIR ARIYORUM İNSAN KANDIRIYOLAR HER LİNK FRAGMAN ŞUNU ADAM GİBİ İZLİYEBİLCEĞİM Bİ SİTE VERİRMİSİNİZ YİNE AYNI ÖYLE SİTE VERENE COK KÖTÜ SÖVERİM SÖYLEMESİ ?

dvd 14 nisanda

• Şarkısı çok hoşuma gidiyor niyeyse
  • Film malum ortamlara düşmüş
    Hiç beklemediğim kadar çok sevdim filmi. Kurgu, hikaye ve konu anlatımı sinemamızın bir tık üstünde olmuş.
    Oyunculuklar -ki özellikle Çağatay Ulusoy, gayet iyiydi. Çağatay tek başına filmi götürmüş resmen.
    Karakteri çok bıçak sırtı bir rol olmasına rağmen gayet üstesinden gelmiş. Ben çok beğendim.
    Sonu tahmin edilebilir olsa bile, gayet çarpıcı ve etkileyici olmuş.
    İzlenmesi gereken bir film.
    10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 22 Nisan 2016; 2:15:09 >
  • Bunu izleyeciginize Duvara boş boş bakın 2 saat boyunca,kaybınız daha az olur.en azından boşuna elektrik tüketmemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 22 Nisan 2016; 5:13:00 >
  • Türk filmi ve bilim kurgu :) hic bulasmasınlar kotu orneklerimiz var aksiyon olarakta duzgun filmimiz yok korku desen konusu hepsinin aynı oluyor genelde komedi-dram filmleri hep vizyonda

• güzel film
  • Guzel filmdi

• Ben de yeni izledim filmi, beğendim. Oyunculuklar çok iyi. Konu iyi işlenmiş diyebilirim. Çoğu kişinin de dediği gibi ağlanacak bir film olmuş. Mutlaka izleyin..
  • Klasik çomar filmi

• İyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cafe kampus bar aşk baska bir sey yok mu birbirinin ayni onlarca film cekmenjn mantığı ne ya da birbirinin aynısı onlarca dizi farklı olana hayat yok Not: şimdi izliyorum sesin muzikte 90 falanken konusmalarda 10 20 ye jnmesi cabası ses düğmesi bozulacak kumandanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Cafe kampus bar aşk baska bir sey yok mu birbirinin ayni onlarca film cekmenjn mantığı ne ya da birbirinin aynısı onlarca dizi farklı olana hayat yok Not: şimdi izliyorum sesin muzikte 90 falanken konusmalarda 10 20 ye jnmesi cabası ses düğmesi bozulacak kumandanın

napsın uzayda mı aşk yaşasınlar
  • Konular hep aynı ab dışında film yok kendi çevreleri dışında da bir dünya var istanbul dışında da

• etimonster kullanıcısına yanıt
    Önce bi git Türkçe yazmasını öğren, sonra eleştirirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.