Şimdi Ara

Delibal (2015) | Çağatay Ulusoy - Leyla Lydia Tuğutlu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

7,5 kilo vermiş oyunculuğa bak be.. Koçum benim.

Büyük fedakarlıklarla çekilmiş film evet
  • Leyla gercekten cokk hos bir hatun ama 20 lira verip film izlenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarparian -- 26 Aralık 2015; 10:55:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk sineması böyle filmlerle hiç bir yere gelemez. Aynı senaryoları çevirip çevirip ergenlerin önüne koyuyorlar. Şu ergenler olmasa nasıl para kazanacak bunlar? Böyle senaryolu filmleri herhangi bir vasat türk dizisinin bir bölümünde rahatlıkla görebilirler. Biri artık dur demeli şunlara.
  • DH eleştirdiğine göre 1 milyon seyirciyi geçecektir
  • Çok klişe ve banel.
  • gittiğim en güzel türk filimlerinden birisidir tavsiye ederim gidin
  • Film bana göre orta düzey olmuş.Zaman kaybı filan diye düşünmeyin.Ama çok büyük beklentilerlede gitmeyin.Yalnız filmin müziği çok güzel Çağatay Ulusoy Mutlu Sonsuz.Dinleyin dinlettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemada bu tarz filmlere kesinlikle para vermem verene de bişi demem. Ayrıca konu her zaman ki gibi aşk vs. vs. bıktık usandık şöyle güzel bir bilim kurgu aksiyon gerilim yapın da bizde izleyelim.
  • Ergen filmi.
  • kendine iyi bak çünkü ben beceremedim sözünü okuyunca aklıma coni abinin sözü geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Aralık 2015; 20:16:54 >
  • gittim izledim film gayet güzeldi.
  • Moonu 3 diye bir hint filminden çalıntıymış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok beğendim ben. çağatay da baya tarz olmuş
  • Beğendiğini söyleyen arkadaşlar bir de yanına yaşlarını da yazarlarsa daha mutlu olacağız izlemediği halde beğenmeyenler olarak
  • Oha ne kadar ilginç bir konu. Acaba kız mı zengin yoksa erkek mi?
  • Film ne kadar sure vizyonda olur ? 9 ocak cumartesi gitmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok lafı geçti sosyal medyada. dayanamadım bilet aldım, bugun gidiom ben de
  • süper olmuş beyler. çağatay ulusoy oyunculukta çıgır acmıs. film boyu gözümden yaş eksik olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 29 Aralık 2015; 20:14:33 >
  • Delibal gişede iyi başladı

Televizyon izleyicisinin son olarak 'Karadayı' ve Medcezir'de izlediği Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ikilisi Delibal'ın ilk üç günlük performansıyla ağızlarına bir parmak baldan biraz daha fazlasını çaldılar.

Televizyon izleyicisinin son olarak 'Medcezir' ve 'Karadayı’da izlediği Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ikilisi Delibal'la ilk gişe sınavından başarıyla çıkmış görünüyor.

Delibal (2015) | Çağatay Ulusoy - Leyla Lydia Tuğutlu

İLK ÜÇ GÜNDE 274 BİN KİŞİ

Box Office Türkiye verilerine göre ‘Delibal’ vizyona girdiği ilk hafta sonunda 274 bin 991 kişi tarafından izlendi. Ki bu, dün Karaköy'de bir mekana girerken direkt olarak içeri alınmamasına içerleyen ve 'Bana da mı sıra?' bakışlarına maruz kaldığımız Murat Cemcir'in Ahmet Kural ortaklığıyla ortaya çıkan fenomeni ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’in ardından haftanın ikinciliği demek. Film bu rakamlarla 'Star Wars' serisinin 7. filmi: ‘Güç Uyanıyor'u da geride bırakmış oldu. 'Star Wars' 191 bin 502 kişiyle hafta sonunun üçüncü olurken, Çağan Irmak'ın Nadide Hayat'ı da 126 bin 499 kişiyle dördüncü oldu. Bu haftanın bir başka yeni filmi Ertugrul 1890'da 93 bin 444 kişi tarafından izlenerek beşinci oldu.

‘DELİBAL’ BİR UYGULAMA SENARYO

‘Delibal’ Hint yapımı “Moonu 3” filminden uyarlama, yani orijinal bir senaryo değil. Dün Ay Yapım basına yansıyan‘Delibal çalıntı mı?’ haberlerine bir açıklamayla yanıt verdi. Açıklamada: “25 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren Ay Yapım imzalı sinema filmimiz Delibal, künyesinde de yazdığı üzere uyarlama bir senaryodur ve bu bilgi gala günü yapılan röportajlarda filmimizin yönetmeni tarafından zaten dile getirilmiştir. Dünyada da birçok örneğinde görüldüğü gibi, orijinal eser ile uyarlama eser arasında benzerlikler olması olağan olmakla birlikte uyarlamanın başarısını sağlayan temel şey katılan özgün yorumlardır” denildi. Bu notu da sinema izleyicisine hatırlatmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

süper olmuş beyler. çağatay ulusoy oyunculukta çıgır acmıs. film boyu gözümden yaş eksik olmadı

Aynen kardeş hala filmin etkisindeyim psikolojim alt üst oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.