Şimdi Ara

Delibal (2015) | Çağatay Ulusoy - Leyla Lydia Tuğutlu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bende HERKES begenmemiş demedim farkındaysan bak. sen begendiysen 10kişiden 2 kişi arasındasın.

Adam çalıntı kötü film yazmıs sen begendimi sayıyorsun bunu :D Kimse calıntı ama güzel yazmamıs
    ben hala etkisindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

ben hala etkisindeyim.

Nasıldı knk?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bende HERKES begenmemiş demedim farkındaysan bak. sen begendiysen 10kişiden 2 kişi arasındasın.

Adam çalıntı kötü film yazmıs sen begendimi sayıyorsun bunu :D Kimse calıntı ama güzel yazmamıs
    3 günde 275 bin kişi izlemiş demekki 1-2 milyonu rahat görecek film
    http://boxofficeturkiye.com/film/delibal-2012793

• quote:

Çalıntı senaryo olması sebebiyle KORSAN izleyeceğim,tamam belli bir emek var oyuncular için ekip için ama çalıntı bir filme para harcamam.

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Çalıntı senaryo olması sebebiyle KORSAN izleyeceğim,tamam belli bir emek var oyuncular için ekip için ama çalıntı bir filme para harcamam.

Hangi filmden çalıntı merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Japan

quote:

Crazyhoney

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

quote:

Crazyhoney

Yanlışınız var hocam moonu 3 ten alınmış film diye biliyorum

quote:

Haberler Moonu 3 Hint yapımı filmden çalıntı yönünde,yönetmen Ali Bilgin filmin (ç)alıntı olduğunu sadece kendimizden bir şeyler katarak biraz değiştirdiği açıklamıştı.
    Zaten Ali Bilgin'in yönettiği filmlere-dizilere bakarsak hep alıntı yapılıp biraz değiştirilmiş film-dizilerdir.

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

quote:

Crazyhoney

Yanlışınız var hocam moonu 3 ten alınmış film diye biliyorum

Crazy=Deli
    Honey=Bal
    Crazyhoney=Delibal

• Arkadaslar merhaba. Kız arkadaşımı bu filme götürmek istiyorum. Filmde Çağatay Ulusoy'un hastalıgı kendisindede var. Hatta daha ileri aşaması.Amacım onu biraz daha iyi hissettirmek ve engelleri beraber aşıcagımıza onu inandırmak. Filmin sonu iyi bi şekilde mi bitiyor kötümü ? Kötü biterse onu daha cok üzmekten kötü hissetmesinden korkuyorum acaba söyleyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 7 Ocak 2016; 19:11:09 >
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • @Funky ND

@Peekay

Üstteki yorumum için yardımcı olurmusunuz dostlarım

Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • quote:

İzledim, beğendim :) şarkılarla güzelleşmiş filmlerden biriydi bence. kötü yorumlar beni etkilemiyor. herkes izleyip kendisi görmeli, fikirlere ve beğenilere saygı duyulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceandwar -- 7 Ocak 2016; 19:40:51 >

Orijinalden alıntı: peaceandwar

İzledim, beğendim :) şarkılarla güzelleşmiş filmlerden biriydi bence. kötü yorumlar beni etkilemiyor. herkes izleyip kendisi görmeli, fikirlere ve beğenilere saygı duyulmalı.

Alıntıları Göster
    Bu filme gitmek istiyorum da gidecek kız bulamadım resmen ya bu filme de erkek erkeğe gidilmez şimdi

Orijinalden alıntı: Böck

Bu filme gitmek istiyorum da gidecek kız bulamadım resmen ya bu filme de erkek erkeğe gidilmez şimdi

tek git. kizla gidersen aglayamazsin zaten.

Bu Çağatay da her dizi filmde biriyle yapıyor

Leyla gizlice bi kafede çalışır. Çağatay ise arkadaşlarıyla kafede takılır. Otururken leylayı görür aşık olur. Leylanın babası oradan geçerken kafeye uğrar leyla önlüğü saklayıp Çağatay ın masasına oturur orada Çağatay'ın barda beraber çaldıkları arkadaşları da vardır. Ve hikaye böyle başlar. Sonu ise çok dramatik. Filmin başında sigara reklamı olmuş fena ama ve cd var cdnin ve o sigarayı neden içtiğini filmin sonunda anlıyorsun ki insanları ağlatan o cd nin içindeki Çağatay'ın leylaya söyledikleri.

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

@Funky ND

@Peekay

Öncelikle geçmiş olsun kız arkadaşın için, hayat sizin için herkesinkinden biraz daha fazla zordur.
    Kesinlikle tavsiye etmem, sonu malesef kötü bitiyor, kız arkadaşını o düşüncelere itebilir dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

@Funky ND

@Peekay

Öncelikle geçmiş olsun kız arkadaşın için, hayat sizin için herkesinkinden biraz daha fazla zordur.
    Kesinlikle tavsiye etmem, sonu malesef kötü bitiyor, kız arkadaşını o düşüncelere itebilir dostum.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 8 Ocak 2016; 17:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

ben hala etkisindeyim.

Alıntıları Göster
    Şu filme çalıntı, kopya tarzı yorum yapanları görüyorum. Şunu artık bir anlayalım, hepimiz hint sinemasının içinden gelmiyoruz. Hint filmleriyle de işim falan olmaz mesela benim tabii seven izleyenler olabilir ancak ben açıp bir hint filmini izlemem yani. Bu yüzden Moon 3'ün bizim ülkemize göre aynısı dahi çekilse bizimkilerin çektiğini gidip zevkle izlerim.

O kadar çok film var ki piyasada ''özgün senaryo'' yazmak kolay iş değil. 2-3 senelik bir iş kesinlikle değil, çünkü ille bir yerine şu filmde de vardı damgasını yiyecektir. Türk sinemasına baktığımızda o kadar boş filmler var ki, bence bu film bu eleştirileri hak etmiyor. Güzel bir çalışma olmuş, bir emek çıkarılmış orada ortaya.

Film çekme sorunu olan bir ülke olarak, aslında bunu böyle söylemekte yanlış. Yataktan kalkanın film yaptığı bir ülke olarak gidip bir filmin senaryosunu kendinden bişeyler katarak ülkene sunmak bence gayet mantıklı. Kadro güzel, konu güzel, oyuncular güzel.

Ben filmi beğendim ancak eleştiri yapacak olursam; Konuyu çok daraltmışlar diye düşünüyorum. Girişi çok güzel geliyor ardından birçok şey atlanarak geçiliyor, hastalığı başta anlamadım ben mesela. Sinemadan çıkınca ufak bir araştırma sonrası hasta olduğunu farkettim.

Yarın tekrar gidip adam gibi izlemeyi düşünüyorum. Genel olarak konuyu daha iyi işleyebilirlerdi ancak kaliteli bir film olmuş. Keşke böyle kopyalar ülkemizde hep yapılsa da bizde bişeyler izleyebilsek.

AC Milan | Fenerbahçe
    Football Manager Kulübü

Hey, there! There goes the Spiderman.
    Kaka Leite / Turksportal
    MarveLover

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: Böck

tek git. kizla gidersen aglayamazsin zaten.

nete düştümü acaba knk ? yoksa sinemada mı izlesem? cinemaximumda gösterimde hala

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.