Bildirim
Dekaron ve 2Moons
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bi önünde duran KOSKOCA topiği okusan ............
::birde direk konu açıyolar ya bole boş sorularına ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 18 Ocak 2007; 18:28:49 > -
Ben topici okudum.Sadece 2moons dekaronun avrupa versiyonu yazılı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hayspat
Ben topici okudum.Sadece 2moons dekaronun avrupa versiyonu yazılı.
Sadece o senin oynayabilecegin versionuda ondan o ustte diger dekaron topici altta cunku o kore versionu ve cok zor oynayabiliyorsun.Hoş 2moonsuda davetiyen olmadan bi sure oynayamıcaksın ya neyse.İste senin ilgilenmen gereken o 2moons topici orada senin ogrenmek istediklerinve takip etmen gereken sitehttp://2moons.acclaim.com hee ben korecede oynarım diyorsan digerine girip account almayı basarabilmen lazım KSSNye
-
ben siteye üye oldum ama oyunu indiremiyorum pending yazıyo ne zaman acılcak benm hesap cewap için saolun -
quote:
Orjinalden alıntı: fearlesstürk
ben siteye üye oldum ama oyunu indiremiyorum pending yazıyo ne zaman acılcak benm hesap cewap için saolun
Walla Ben 18 Gündür Bekliyorum Sırası Gelene Davetiye yolluyorlar ... Oyunun Downloadı varwww.Mmosite.com da var Ordan indirebilirsin ... Ama oyuna girmek için Davetiye gerek .. Kore vers. hiç oynama Ordada KSSN sorunu var :) Bir Online Oyun Oynamak için neler çekiyoruz Duy sesimi Acclaim Yolla Artık Davetiye
-
yuhh h:D 18 günmü bende en gec 24 saatte aclırı zannediyodum arkadaşlar lütfen davetiye yollayın :D -
quote:
Orjinalden alıntı: fearlesstürk
ben siteye üye oldum ama oyunu indiremiyorum pending yazıyo ne zaman acılcak benm hesap cewap için saolun
Arkadasım 2moons topicine yonlendiriyoruz buradakileri zaten sen halen soru soruyorsun orayı bira okusan butun sorularının cevabı var hatta demin yazdıgım msj da bile var.Davetiyesi olanlar girebiliyor oyun suan CB(closed beta)da o yuzden giremiyorsunuz.Lutfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_11464315/tm.htm buradan devam edin hic bir soru sormanıza bile gerek yoq.Hoş oradada bana davetiye yollarmısınız diceksin ama neyse
-
quote:
Sadece o senin oynayabilecegin versionuda ondan o ustte diger dekaron topici altta cunku o kore versionu ve cok zor oynayabiliyorsun.Hoş 2moonsuda davetiyen olmadan bi sure oynayamıcaksın ya neyse.İste senin ilgilenmen gereken o 2moons topici orada senin ogrenmek istediklerin ve takip etmen gereken sitehttp://2moons.acclaim.com hee ben korecede oynarım diyorsan digerine girip account almayı basarabilmen lazım KSSNye
hunterx zaten kore versiyonunu oynuyorum.Bütün topiği tekrar okumama rağmen bir cevap bulamadım.
Birisi cevaplarsa iyi olur
-
Ne cevabı istiyorsun buradan acıklandı hepsi zaten yaklasık 2 ay once uye olunuyordu MMOSİTE ye davetiye icn ve kazandınız mesajı 13 aralıkta gonderildi kazanan 400 kisiye ben 387 ci kisiydim sanırm ve daha 2 gun once acıldı.Ole MMO sitelerine uye olmadıysan biraz daha beklemek zorundasın Global CB de oynamak icn.Ole davetiye istemektende vaz gecin ole birsey yoq suanda oradan yollasanda gonderdigin kisi pending te kalıyor orası suanda sadece oyunu yaymak icn yapılmıs bir yer.Herkese oynama hakkı tanımıyor malesef -
hunterx ben onu demiyorum.Zaten bence CB Acc var ve oynuyorum.Benim sorum Dekaron Ve 2moons ayrı ayrı oyunlar olarak piyasaya çıkcakmı ? -
quote:
Ben topici okudum.Sadece 2moons dekaronun avrupa versiyonu yazılı.
Okudum diyorsun bende sana herturlu acıklamasıyla tekrardan soluyorum.Yazdıgı gibi 2moons avrupa versionu
quote:
hunterx ben onu demiyorum.Zaten bence CB Acc var ve oynuyorum.Benim sorum Dekaron Ve 2moons ayrı ayrı oyunlar olarak piyasaya çıkcakmı ?
Ayrı ayrı cıkmasının sana ne yararı var.Zaten Kore versionu olan dekaron cıkmıs durumda.Sadece avrupa versionu olan 2moons CB de iste senin kore versionuyla ilgin yoq halen sorular sormaya calısıosun oynuyorsan 2moons CB de kendi dilin olmasada ingilizce olarak oynuyorsun.Daha ne istiyorsun ister anlamadıgın dilde dekaron oyna ister anladıgın dilde(ingilizce biliyorsan)2moons oyna bukadar basit daha halen neyin cıkmasını bekledigini anlamadım...
DEkaron ve 2moons ayrı oyunlar degil global versionu icn el degistirdiginden ismi 2moons oldu ingilizce versionu ve bilmedigimiz degisikler olmus olabilir ama tamamiyle aynı oyunlar...
-
biri bu görev olayını bana anlatsın ben 2moons op açılana kadar dekaron oynuyorum 20 küsür lvle geldim ama görevlerin nasıl yapılacağını bilmiyorum
örneğin şu yaratıktan 10 veya 20 tane kes diosa görev onları kestikten sonra yine aynı adama geri mi dönecem??? yani bu görevi tamamlamanın şekli ne 2moons cb de oynayanlardan yardım bekliyorum
mesela şu an 20 görevi aldım buda heykeline tapan budistten ama napıcam bilmiyorum görevin tamamlandığını nasıl anlıcam
tekrar söylüyorum görev bitince görevi aldığımız adamamı gidicez? ben hiç bişe anlamadım
bide 2moons cb de 1-20 lvl arası yaptığınız questlerden bir kaç örnek verirseniz sevinirim -
oha sen 3 yere de aynı soruyu yazmışsın ben birine cevabını yazdım
ama senin yaptığın yanlış -
nere yazdın aradım aradım bulamadım -
konuu hortlatmak gibi olcak ama beta kapandı we şimdi napcas sitede indirmek icğin gerekli yeri bulamadım acaba acık wersion cıkmadımı -
<<<<< >>>>>
-
oyun 30 tembuzda açılcak çok güzel olduğunu söylüyorla ben araştırdım 6tane değişik adam sitili war ruh çağırma bile warmışhttp://imageshack.us/
http://imageshack.us/Oyun Kore yapım olan "Dekaron" isimli oyunun aynısı olarak düzenleniyor.Tabi herşeyini ingilizceye çeviriyorlar ekleri de var...
Biraz oyundan bahsediyim;
- Çok başarılı bir mmorpg
- 6 Farklı Class özelliği var.Bunları açıklıyım...
1-) Bagi Warrior: Oyunun en zevkli karakterlerinden biri.Warrior olmasına karşın bu sınıfı özel yapan kısmı hızlı hareketleri.
Bagi Warriorlar silah kullanmazlar, onun yerine güçlü eldivenlerini kullanırlar.Dövüş ustalarıdırlar.5x , 9x lik komboları ile düşmana tek seferde biçok kez vurabilir ve karşısındakine atak yapma şansı vermez.Ayrıca deprem yapma ve çok çeşitli korunma büyüleri de bulunmaktadır.
2-) Azure Knight: Oyunun bir diğer warrior sınıfıdır. Bu sınıf oyundaki en geniş silah yelpazesine sahip sınıftır. Ayrıca kalkan da kullanabilirler. Güçlü skilleri, gösterişli zırhları ile oyunun gözalıcı karakterlerinden biridirler.
3-) Incar Magician: Klassik büyücü sınıfıdır. Her büyücü gibi ateşi, buzu ve elektriği kullanma gücü ile donatılmışlardır. Görkemli büyüleri, birbirinden güzel staffları ve wand'ları ile party'lerde önemli bir yere sahiplerdir. Hasar verme konusunda da oyunun en etkili sınıflarından biridir.
4-) Sagitta Hunter: Oyunun uzaktan saldıran önemli bir sınıfıdır. Bu sınıftaki karakterler Bow, Crossbow ve Dagger kullanma özelliklerine sahiptirler.Crossbowları ile çok uzak mesafeden yüksek hasar verirken bow ile daha yakından ancak çok daha seri vurabilirler. Yakın dövüşte ise warriorlar kadar iyi olmasalar da yardım gelene kadar hayatta kalmaya yeticek güçleri vardır.
5-) Segnale: Oyunun destek birimidir. Koruyucu ve güçlü heal büyüleri ile her party'nin ihtiyacı olan bir sınıftır. Yakın dövüşte kırbacını kullanan bu sınıfı öldürmek çok zordur. Kendisini heal'liyerek çok uzakta olan yardımı bekleyebilir ya da kırbacını çekip saldırabilirler. En önemli sınıftır bana göre.
6-) Vicious Summoner: Birçok oyunda gözardı edilen fantastik dünyanın en etkili savaşçıları olan summonerlar bu oyunda unutulmamış. Twinsword kullanan bu sınıf istediklerinde yakın dövüş, istediklerine fazla etkili olmayan büyüleriyle uzaktan saldırabilirler. En önemli yetenekleri ise karanlık dünyadan çağırdıkları iblisleri kontrol altında tutup kendileri için savaştırabilirler. Solo Player'lar için gayet güzel bir sınıf. Çünkü her ne kadar tek karakter yönetseniz de önden yollayabilceğiniz güçlü bir iblisiniz var.
- Oyunun çıkış tarihi 30 Temmuz. Tabi sabredemeyenler ve Korece bilenler Dekarona başlayabilir hemen
- Oyunda ayrıca "Fishing" skill'i de bulunmakta
-
quote:
Orjinalden alıntı: mastertugay
oyun 30 tembuzda açılcak çok güzel olduğunu söylüyorla ben araştırdım 6tane değişik adam sitili war ruh çağırma bile warmışhttp://imageshack.us/
http://imageshack.us/Oyun Kore yapım olan "Dekaron" isimli oyunun aynısı olarak düzenleniyor.Tabi herşeyini ingilizceye çeviriyorlar ekleri de var...
Biraz oyundan bahsediyim;
- Çok başarılı bir mmorpg
- 6 Farklı Class özelliği var.Bunları açıklıyım...
1-) Bagi Warrior: Oyunun en zevkli karakterlerinden biri.Warrior olmasına karşın bu sınıfı özel yapan kısmı hızlı hareketleri.
Bagi Warriorlar silah kullanmazlar, onun yerine güçlü eldivenlerini kullanırlar.Dövüş ustalarıdırlar.5x , 9x lik komboları ile düşmana tek seferde biçok kez vurabilir ve karşısındakine atak yapma şansı vermez.Ayrıca deprem yapma ve çok çeşitli korunma büyüleri de bulunmaktadır.
2-) Azure Knight: Oyunun bir diğer warrior sınıfıdır. Bu sınıf oyundaki en geniş silah yelpazesine sahip sınıftır. Ayrıca kalkan da kullanabilirler. Güçlü skilleri, gösterişli zırhları ile oyunun gözalıcı karakterlerinden biridirler.
3-) Incar Magician: Klassik büyücü sınıfıdır. Her büyücü gibi ateşi, buzu ve elektriği kullanma gücü ile donatılmışlardır. Görkemli büyüleri, birbirinden güzel staffları ve wand'ları ile party'lerde önemli bir yere sahiplerdir. Hasar verme konusunda da oyunun en etkili sınıflarından biridir.
4-) Sagitta Hunter: Oyunun uzaktan saldıran önemli bir sınıfıdır. Bu sınıftaki karakterler Bow, Crossbow ve Dagger kullanma özelliklerine sahiptirler.Crossbowları ile çok uzak mesafeden yüksek hasar verirken bow ile daha yakından ancak çok daha seri vurabilirler. Yakın dövüşte ise warriorlar kadar iyi olmasalar da yardım gelene kadar hayatta kalmaya yeticek güçleri vardır.
5-) Segnale: Oyunun destek birimidir. Koruyucu ve güçlü heal büyüleri ile her party'nin ihtiyacı olan bir sınıftır. Yakın dövüşte kırbacını kullanan bu sınıfı öldürmek çok zordur. Kendisini heal'liyerek çok uzakta olan yardımı bekleyebilir ya da kırbacını çekip saldırabilirler. En önemli sınıftır bana göre.
6-) Vicious Summoner: Birçok oyunda gözardı edilen fantastik dünyanın en etkili savaşçıları olan summonerlar bu oyunda unutulmamış. Twinsword kullanan bu sınıf istediklerinde yakın dövüş, istediklerine fazla etkili olmayan büyüleriyle uzaktan saldırabilirler. En önemli yetenekleri ise karanlık dünyadan çağırdıkları iblisleri kontrol altında tutup kendileri için savaştırabilirler. Solo Player'lar için gayet güzel bir sınıf. Çünkü her ne kadar tek karakter yönetseniz de önden yollayabilceğiniz güçlü bir iblisiniz var.
- Oyunun çıkış tarihi 30 Temmuz. Tabi sabredemeyenler ve Korece bilenler Dekarona başlayabilir hemen
- Oyunda ayrıca "Fishing" skill'i de bulunmakta
way anasını sen git bilmem kaç küsür sayfalık topic aç adam sana 2 dakikada hayatın sırrını açıklasın helal be
-
sahıl teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X