Şimdi Ara

Aion Geha Private Server [TR Ekip]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar server bugun beta testine basladi. Xp degeri 20 kat diger degerler 10 kat. Server ekibi turk ben de dahil olmak uzere. Xp degerlerini beta testi suresince uyelere oylamaya sunucaz.
    Eger teste katilmak isterseniz websitemizi ziyaret edip katilabilirsiniz. Geha Aion Private Server
    Websitesi ingilizce ama eger zorluk ceken arkadaslar olursa buradan yardimci olabilirim. Katilan arkadaslara simdiden tesekkurler ve iyi eglenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrine -- 17 Eylül 2010; 11:42:44 >

• gerçekten süper bir server olmuş tüm Türk arkadaşlarımızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashish -- 8 Eylül 2010; 12:31:55 >
  • hayırlı olsun. başarılar dilerim.
  • Tr ekip olması süper bizim için bi avantaj umarım online sayısı istediğimiz seviyeye gelir.
  • Bu arada oyuncu sayısı istenilen seviyeye ulaşınca site ye forum kurmayı düşünüyormusun ?
  • sitede phpbb forum var. ama icerigini hazirladigimiz icin halka acik durumda degil. yeterli kilavuz topladigimizda ve icerik hazirladigimizda acacagiz. su an icin sadece server icin test yapmayi amacliyoruz.
    tek istedigimiz bir gecikme veya sıkıntı oluyor mu farketmek. hatiri sayilir bir yazilim sirketinde (adini vermiyim ki bu proje ne kadar yasal acik kullanarak yurusede hala yasal sayilmaz) 4 arkadas yurutuyoruz bu isi. yine aramiza gm olarak yardim edicek arkadaslarla iletisime gecmek istiyoruz. ve bu proje icin gerekli yatirim ve zamani ayiriyoruz su an sadece basindayiz.
  • Arkadaşım hamitle belki tanırsınız yarın online olacağız oyunda elmizden geleni yapacağız bu konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Origin SRO Yabancı Emek Serverr
    5 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi gorusuruz oyunda ^^
  • İlk izlenimler ;

Oyun mükemmel
    Lag " 0 "
    Kasılma sorunsuz
    Guest ler çıldırtıcı derecede çok (görevleri azatlma gibi bi durum söz konusumudur? ) Yada sanırım tek başıma yaptığım için biraz sıkıldım.
    Ellerine sağlık diyorum
    Türkiyenin 1 numarası olacağına gerçekten inanıyorum.Böylesine güzel bir oyunu sunduğun için teşekkürler.
    Bu gece online olacağız bekliyoruz senide
  • Arkadaşlar rate ler artmıştır ve oynanabilirlik gerçekten kolaylaştırılmıştır.
    Oyun sitesini ziyaret edin isterseniz.Aion Geha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashish -- 12 Eylül 2010; 19:43:39 >
  • Kanatlanmadan oyunun tadı çıkmıyor açıkcası x)
    Aion Online Geha Mükemmel ...

Aion Geha Private Server [TR Ekip]

• 1-launcher neden 17 mb ?? kıllandım indirmedm acıkcası .

2-20+ campaign questleri calısıormu?

3- abyys sistemi var mi?sitede herkes rank 9 :/
  • Dostum neden kıllandığını anlayamadım açıkcası oyun launcher okdar demekki
    ben oyundayım şuanda 18 lwl im 20 olucam.
    ben memnunum bi sıkıntı yok oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashish -- 14 Eylül 2010; 11:37:32 >
  • dier serverlarn launcerları 500 kb i gecmior da oyuzden kıllandm.
  • elimizde orjinal launcherdan update 2.0.0.3 var sanırım ya da herneyse en üst sürüm. girsek oynayabilir miyiz burda ? ya da sadece elbiseler mi gözükür burda da ?
  • 2.0 a su an privateler gecmedi sanırsam tam olarak.
    infinte de test serverdan test ediolar suan 2.0 i .
    diğer serverlar zaten infinitenin yanında zortanyas onları hiç düşünme bile.
  • peki 1.9 sürümü serverlarda nasıl oynayacağız bi patch falan yok mudur ?
  • forumda 2.0 a geçme gününü 14 eylül olarak yazmışlar.:) ama kesin deil galiba gecmezlerse max 3-4 gün içinde 2.0 a gecerler
  • 2.0 update i yapildi. ama biz henuz 2.0 update i icin ugrasiyoruz. launcher iin 17 mb olmasi o yuzden. launcher 1.9.0.x in bin32 patchini de yapiyor.
    yani anlicagin eger hatayla 2.0 update i yaparsan onu duzeltebiliyor.
  • bu arada bi soruyu atlamisim. her server revizyonunda gorevler gelisse de ben yine de diyebilirim ki hatırı sayılır ölcüde görevlerde bug var. ama private serverlar kusursuz olmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.