Şimdi Ara

euko ve usko hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 3 sene usko oynadım yaklaşıl 1.5 yıl önce bıraktım şuanki durumlar hakkında biraz bişeyler öğrendim ancak oynanabilirlik durumu açısından item dengesi, item fiyatları açısından eskisi gibi olan bir yer var mı bu açıdan usko ve euko hakkında bilgi verir misiniz foruma baktım biraz ama her kafadan bir ses var net bir fikir oluşturamadım
    teşekkürler

• Foruma bakıp geldinde sonuçta bu sana bağlı olan birşey uskoda kıpırdanmalar var ban atmaya başladı diyor millet.

Öte yandan eukoda europe serverında dh den var birkaç arkadaş bir char alıp orada onlarla takılabilirsin yine bir görüş bende takılmıştım onlara.

Edit:

http://forum.donanimhaber.com/m_63104564/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 14 Temmuz 2012; 23:50:03 >
  • Euko bir adım daha önde şu an uskoya bakarak hiç olmazsa +9 item dah az
  • oynayacaksan kesinlikle euko.
  • Item fiyatları ne UsKO'da ne de yeni açılan EuKO'da eskisi gibi, EuKO'da oynamışlığım var player sayısı az. Şu an oynanabilecek en iyi server UsKO Helios diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Item fiyatları ne UsKO'da ne de yeni açılan EuKO'da eskisi gibi, EuKO'da oynamışlığım var player sayısı az. Şu an oynanabilecek en iyi server UsKO Helios diye düşünüyorum.

Akşamları czde 100+ player var sadece karuslarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.