Şimdi Ara

Deger kaybi davasi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kac ay önce hastane bahçesinde bir araç gelip soldan aracima vurdu sonucunde sol far, ampul,balast ve tampon tamiri olarak 5400tl (Opel astra J) fatura cikti vuran sahsin trafik sigortası tarihi geçtiğinden polis çağırdık ve zabit tutturduk kusur %100 karsi tarafda.
    Şimdi ben deger kaybini dava etmek istesem sigortası olmadigi için şahsami acmam gerekli acaba.Far ve tampon değer kaybina girmiyor diyorlar ama fiyatlari çok yüksek ben satarken alacak kişiye bunlar degisti desem düşünür ister istemez..
    Bilgisi. Olan ve yardimi olacak arkadaşların desteğini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu işlere bakan hukuk bürolari var değer kaybının %20 sini almak kaydiyla işini hallederler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tampon girer, far girmez. kaybın iki yönü var birisi maddi diğeri ticari yönü, maddi yönünde araçtaki mekanik parçaların değiştiğinden bahisle tazminat istiyorsunuz, ticari yönündeyse oluşan hasar kaydından ötürü istiyorsunuz. piyasadaki avukatların %90'ı bu ticari kısmı atlıyor... buna dikkat etmenizi öneririm, uygun bir avukat tavsiye edebilirim pmden iletişime geçebilirsiniz.
  • tampon değer kaybına girmez farı koruyan cam kırıldıysa da değer kaybına girmez ancak far kırıldıysa değer kaybına girer
  • Merhaba, sigorta şirketleri değer kayıplarını teminat tutarı üzerinden karşıladıklarından ötürü araç değer kayıpları son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı bizlere sürekli değer kaybı konusunda sorular soruluyor, yeni dosyalar alıyoruz. Ancak olayınızda karşı tarafta sigorta yoksa eğer araç sahibine ve tutanakta sürücü olarak geçen şahsa olmak üzere aracınızın değer kaybını her ikisinden birlikte talep edebilirsiniz. Sigortası olsaydı ortalama 15 gün içinde değer kaybınızı alabilirdiniz ancak şahsa gittiğinizde süreç biraz daha uzun oluyor. Süreç olarak avukat aracılığıyla takip etmeniz daha yararınıza olacaktır. Ayrıca bahsettiğiniz hasarlar daha çok mekanik hasarlar olduğundan ötürü değer kaybınız çok çıkmayacaktır. Günümüzde değer kayıpları daha çok dış kaporta ve şasi üzerinden alınan hasarlarda, aracın yaşı yeni olduğunda ve kilometresi düşük olduğunda yüksek çıkmaktadır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.