Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
336.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş abi erken çıkabilirsem gelirim seve seve
  • 7006 ları alınca haberin olacak abi zate eve götüreyim sizi çağırıcam bağlantı için yardım isticem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KcRasco

7006 ları alınca haberin olacak abi zate eve götüreyim sizi çağırıcam bağlantı için yardım isticem...

Yanlış yorumlanmak istemem ve "piyasa kızıştırmaya" da çalışmıyorum: İthalatçı firmanın elinde şu anda sadece 2 çift BP-2006 kaldı (bununla satılması olası olan CLR-2300 center da kalmadı...), bunun da bir tanesi için kaporo alınmış ve alıcısı 15 Ocak'ta gelip teslim alacağını belirtmiş. BP-7002 & BP-7004'ler de sıfırlandı, yılbaşı öncesindeki satışlarla. Yeni parti mal, (BP-7002, BP-7004, BP-7006 ve CLR-2300 olarak) Ocak 25'i gibi stoklarda olabilecektir ancak bu miktarlar da çok fazla değil. Bir sonraki parti ithalat da neresinden bakılırsa artık Mart sonlarında yapılabilecektir.

Bu olayın sevindirici tarafı, artık "müzik" (hi-fi stereo) için dahi hoparlör alan ve belirli bir bilincin üzerinde olan Definitive kullanıcıları artık BP-10 veya BP-8 gibi pasif bipolar sistemler yerine BP-7006 gibi aktif bipolar sistemler almaya başladılar. Biraz geç te olsa, sayılar henüz az da olsa Türkiye dışarıdaki (Amerika'daki) trendleri takip edebiliyor artık.

• Hayırlı dinlemeler Komşularla aranı iyi tut
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: KcRasco

7006 ları alınca haberin olacak abi zate eve götüreyim sizi çağırıcam bağlantı için yardım isticem...

Yanlış yorumlanmak istemem ve "piyasa kızıştırmaya" da çalışmıyorum: İthalatçı firmanın elinde şu anda sadece 2 çift BP-2006 kaldı (bununla satılması olası olan CLR-2300 center da kalmadı...), bunun da bir tanesi için kaporo alınmış ve alıcısı 15 Ocak'ta gelip teslim alacağını belirtmiş. BP-7002 & BP-7004'ler de sıfırlandı, yılbaşı öncesindeki satışlarla. Yeni parti mal, (BP-7002, BP-7004, BP-7006 ve CLR-2300 olarak) Ocak 25'i gibi stoklarda olabilecektir ancak bu miktarlar da çok fazla değil. Bir sonraki parti ithalat da neresinden bakılırsa artık Mart sonlarında yapılabilecektir.

Bu olayın sevindirici tarafı, artık "müzik" (hi-fi stereo) için dahi hoparlör alan ve belirli bir bilincin üzerinde olan Definitive kullanıcıları artık BP-10 veya BP-8 gibi pasif bipolar sistemler yerine BP-7006 gibi aktif bipolar sistemler almaya başladılar. Biraz geç te olsa, sayılar henüz az da olsa Türkiye dışarıdaki (Amerika'daki) trendleri takip edebiliyor artık.

alacaksan elini çabuk tut anlamında mı sölyledin bana mafaky yoksa bn mi yanlış anladım bilmiorum da 7006 ları ayırtan bnm pentadan

• eresgü- süper cüp abi cumartesi işten geç çıktım yoksa aklımdaydınız gelecektim siz ne yaptınız gittiniz mi..? ali abi yine bişiler mi aldın yoksa abi yer kaldımı evde hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

valla benim işim vardı koca mustafa paşada ordan iki dakka uğradım. sizede haber veremedim hamitte yoktu orda zaten havada soğuktu arabayla gitmem iyi oldu.. pentaya clr 2500 ühallettim. artık benimde bir centrım var . ayın 15 şinde alcam inşallah. kapora verdim işi bağladım.kaldı eve caktırmadan getirmesi.

hayırlı olsun be kanki yakışır
  • Sevgili DEF ciler, üstadlar topikteki konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20163470/tm.htm
  • selam arkadaslar. uzun zamandır gıremedım foruma. çünkü askerlik görevimi yapıyorum 30 gündür.
    şu anda baktıgımda hala aktif görüyorum topiği. teşekkürler.
    pazartesi günü kilis sınırında devam ettiricem görevimi. buradan en başta SRC abim olmak üzere herkese selam söylüyorum. Allah a emanet olun.

İyi ve kavgasız topicler inş.

Saygılarımla

ŞAFAK : 120
  • hayırlı teskereler
  • quote:

Orjinalden alıntı: shagg

selam arkadaslar. uzun zamandır gıremedım foruma. çünkü askerlik görevimi yapıyorum 30 gündür.
    pazartesi günü kilis sınırında devam ettiricem görevimi. buradan en başta SRC abim olmak üzere herkese selam söylüyorum. Allah a emanet olun.

Saygılarımla

hayırlı teskereler
    bende kilisde martavanda yaptım sınırda
  • bende martavanda yaptım kaça kaçtın ben 1/4 taşkın tegmen senın ben ............
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisx3

bende martavanda yaptım kaça kaçtın ben 1/4 taşkın tegmen senın ben ............

BEN KISA DÖNEM OLARAK ORAYA GİDİYORUM. İLK BİRLİĞİM 5. ZIRHLI TUGAY G.ANTEP. ŞAFAK 124.
    BİTERMİ YAHUUUUUUUUU.....

BU ARADA MARTAVANA 65 KISA DONEM KİLİSE 70 KISA DÖNEM ÇAVUŞ GİDİYOR BU DÖNEM .

SAYGILAR
  • quote:

selam arkadaslar. uzun zamandır gıremedım foruma. çünkü askerlik görevimi yapıyorum 30 gündür.

Saygılarımla

shagg kardeş ben de gaziantep hudut alayında yaptım askerliğimi,bizim serkan berber ordaysa hala tanışmışsınızdır 5 dkda 10 asker traş ededrdi :) sizin gibi kısa dönem (poşet :) )çok geldi gitti sonun da ben de aldım teskereyi 2007 kasım ayında,hayırlı teskereler.bu arada şafak azaldıkça daha da uzun gelir ama senin kısa dönemmiş çabuk kurtulucan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 13 Ocak 2008; 13:33:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: barisx3

bende martavanda yaptım kaça kaçtın ben 1/4 taşkın tegmen senın ben ............

bende 2/4 yaptım biz size teskere verdik taşkın tegmen de bizim bölükteydi sendemi karagah taydın dede
  • quote:

Saygılarımla

hayırlı teskereler shagg usta
  • ali abi sana da hayırlı olsun
  • HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.