Şimdi Ara

deepf freeze Windows update arasında kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 kurdum uzerine viruslerden biktigim ve surekli format attigim için deep freeze kurdum fakat winddows kendi kendine güncellendi yeniden baslatinca deep frreze olduğundan tekrar guncellestirmeleri kuruyo tekrar reset atiyo deep freeze acik oldugundan arada kaldim resmen :/ yardim lütfen tekrar format atmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msozgirgin -- 21 Ocak 2014; 15:45:54 >

• msozgirgin kullanıcısına yanıt
    Sistem geri yukleme noktam yok yeni format attigim icin biostan da saati geri aldim ama olmadi problem devam ediyor
  • Kullanmadım programı hiç ama deep freeze i durdurarak açtıktan sonra win update edip sonra pc yi yeniden başlatınca öyle devam etmiyor mu?
  • EnigmaEW kullanıcısına yanıt
    Hocam masaüstü gelmiyor zaten gelse kapatcam Windows baslangic ekraninda guncellestirmeleri kuruyor ardindan baştan baslatiyor deep freeze acik olduğundan Windows kurulmamis gibi sanip tekrar yüklüyor ben masaüstü nu gorsem sorun yok zaten
    Güvenli mod ile açmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnigmaEW

Suan onu deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: msozgirgin

quote:

Orijinalden alıntı: EnigmaEW

Suan onu deniyorum

Bekliyor yarim saattir ama olmayacak çünkü sistemi yeniden baslattiginda yine bu ekran gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yeniden bir format gerekecek sanırım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.