Şimdi Ara

HOME için ( Beta Checker ) Programı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz PLAYSTATION 3'te HOME da beta tester'ı olabilmek için bir sayfa bulunmakta (http://www.homebetatrial.com/ )
    Normalde akıllıca davranıp bu sayfayı ( Home Page ) Yapanlarımız bile oldu Şekil A ==> BEN Hani denk gelir HESABI
    Yok olmadı Her explorer'ı açtığımda bir türlü karşılaşamadım o arada bir çıkan ( sign-up link'i ) ile
    Neyse ki HACKER arkadaşlar sağolsun el atmışlar duruma Hatta bulan elemanın kendi BETA TESTER ünvanına sahip şu anda
    Program çok basit indirin , rarlı dosyayı açın , programı çalıştırın program açılacak Home beta sayfası devamlı güncellenirken en altta
    "No sign up link ! " diyor ! E artık siz tahmin edin YES olunca neler oluyor
    Ben kurdum kotayı etkiler mi bilemem . Net limiter la bakarsak anlaşılır mı ? Program benden , Kendim de kurdum ! Ama herkes kendi sorumludur
    Ben garanti vermiyorum bişi olursa ( Tanımıyorum sizi , Sen kimsiniz Donanımhaber mi ? yok tanımıyom valla

Ne bekliyorsunuz ! Mustafa sandal ne demiş ? İN_Dİ_RİN daha daha indirin , indirin , İndirmek BE_DA_VA

Destribü... AaaaMAN , Kullanım klavuzu işte ya öfff :

Chase Lambeth's app for Windows. It runs in the background automatically refreshing the Home Beta sign-up page. When sign-ups are accepted, you will receive immediate notification. Requires Internet Explorer 6.

Endirek serbest - Download - Linki :http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=34 <== TIKLAYIN

NOT : Unutmadan ! Birinize çıkarda haber vermesseniz bozuşuruz valla ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill_Zone_2 -- 12 Ağustos 2007; 1:45:27 >

• Teşekkürler sonuçta denemesi ve indirmesi bedava.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Teşekkürler sonuçta denemesi ve indirmesi bedava.

Birşey değil İyi bir program boş değil yani ve linki yakalayabilme özelliğine sahip ( Kaçırması imkansız )
    Herşey SONY'ye bağlı . bu aylarda artık beta açılacak herkese soylentileri olsada ondan önce bi tester olabiliriz belkide kimbilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill_Zone_2 -- 12 Ağustos 2007; 14:26:42 >

• Yalnız program nedense bende açıkken bir süre sonra hata veriyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. (olmadı tekrar denerim)
  • Hehe belki bir döngü limiti vardır

for(int i=0; i<100; i++)

• mayıs ayının ilk haftasında bende home page yapmiştim bunu ve tatile çıkmıştım. ben tatildeyken açilmiş 15 dk sürmüş ve alan almıştı. şimdi ne zmaan açılır allah bilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.