Şimdi Ara

DEDEMİN SAYESİNDE ZENGİN OLAMADIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok iyi insandır falanda bundan 20-30 yıl önce şu an cadde olan yerden bi dükkan mı daire mi ne öyle bişey almış orda kadına yatırmış paraları azcık bi yere saklasaydı çook zengin olurduk bir dönem şehrin en zenginlerindenmiş ama işte uçkuruna düşgün oluncaaa of hiç okumama gerek kalmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Executor06

Aşağı yukarı her ailede böyle bir olay vardır

Cidden he, ben de soyadimi soyledigimde surekli "sizin xlarla alakaniz var mi" derler. Zamaninda dedeminmis de isletememis. Hasta misin dedeee

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• zamanında bedava olan bodrumdaki arsalardan birini alsaymış şimdi var yaaaa
    birde demişler ki illa al inadına almamış

• Benimde babam beni döverdi içkicinin tekiydi baraka gibi evde kalıyoduk bende evladın olsa sevilmez tipteyim beni evlatlıkdan red etti sonra milli piyongodan büyük ikramiyeyi tutturdu şansıma tüküreyim

• benim dedeme antalyada hava alanı yolu üzerinde deepo var oralardan arazi satmaya çalışmışlar almamış .
    70 lerde antalyaya gelmişler o zaman ucuzken alsalar şimdi köşeydik valla. denize kıyısı olan yerlerden toprak alacak imkanı varmış ama almamış. alsaydı şimdi 5 yıldızlı otellerden birinde payımız olurdu .
    köyden gelmişler böyle yatırımdan ne anlarlar. sağa sola yardım edip borç felan vermişler yemiş içmişler şimdide 600-700 lira emeki maaşıyla yaşıyorlar

Orijinalden alıntı: heatblast

benim dedeme antalyada hava alanı yolu üzerinde deepo var oralardan arazi satmaya çalışmışlar almamış .
    70 lerde antalyaya gelmişler o zaman ucuzken alsalar şimdi köşeydik valla. denize kıyısı olan yerlerden toprak alacak imkanı varmış ama almamış. alsaydı şimdi 5 yıldızlı otellerden birinde payımız olurdu .
    köyden gelmişler böyle yatırımdan ne anlarlar. sağa sola yardım edip borç felan vermişler yemiş içmişler şimdide 600-700 lira emeki maaşıyla yaşıyorlar

1970 de depo nun oradan yer alana deli derlermiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.