Şimdi Ara

Decathlon Kamp Sandalyesi 195 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
12.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Zamanın da 6 adet almıştım ucuz diye, şimdi her zaman nasıl olsa bunda var diye kimse getirmiyor

6 adet bu , bir de masa canım çıkıyor.

• 3 adet almıştım. Fena degil, sağlam bir ürün. Yanına birde alüminyum katlanır masa almıştım iş görüyor.

Decathlon Kamp Sandalyesi 195 TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende var, çok sık kullanmıyorum ama sağlam ve rahat, memnunum.
    125’e almıştım bikaç yıl önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes dötünü düşünür olmuş, 1 üye dışında kimse de belini düşünmüyor, zira üründe bel desteği yok

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bel desteği var dediğiniz ürünler hemen yan mağazalarda oluyor ikisini deneyip hangisini almak isterseniz alabilirsiniz. Bende 2 tane almıştım geçen sene koçtaşta bel desteği dediğiniz modellerden denemiştim koçtaştan çıkıp bunu denedim sar dedim 2 adet. Bunun XL modeli çok iyi aslında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrardan paylaşayım üstteki yanıtı güncelledim ama herkes görsün tekrar, özellikle uzun boylu ve kilolu kişiler için uygun,
    Ben tabi 2sini bu fiyata almıştım şu an pahalı, indirim kovalanabilir

• Kardeşim çok araştırdım bana güven koçtaş nurgaz campout hepsine oturdum denedim kararımı quechua basic xl den yana kullandım. En geniiş en sağlamı bu. Tamam mükemmel degil ama kamp sandalyelerinde en iyisi olduğunu düşünüyorum. Malesef 360 tl 1.75 boy 110 kg yayılarak otueuyorum

• Kargoyu nasıl iptal ederiz? Kod vs var mı?

• Decathlon malinin arkasinda, yedek parcasi ve servisi var.. bi sey olursa götür magazaya ilgilensinler.

Joystar veya no name ürünlerle falan maceraya gerek yok.

Ayni modelin kolçaksiz olanlarini kullaniyorum, bana göre gayet konforlu ayrica hor kullanmama rağmen hala taş gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 6 Mayıs 2022; 8:15:42 >
  • Rahat değil. Hatta rahatsız. Az birşey denemiştim. Hemen belim ağrıdı.

• XL olanı 30 Ekimde 195 e almışım. bi kaç ay sonra dövizle birlikte pundundan sıyrıldı hepsi :/

• dün aldım,bütün gün kullandım,gayet güzel

• TiLtay T kullanıcısına yanıt

2 yıl önce

Çok hafif sayılmaz. 90 kg ve üstü çok rahat oturamaz. Yarım saat, 1 saat sonra kalkasınız gelir. Uzun vadeli düşünenlere xl modeli tavsiye ederim.

• Xl modelinde kampanya bekliyorum…

• nisan ayında almıştım 175 liraydı 1 hafta sonra bi baktım 250 lira oldu. bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın iyi fiyat. decatlonda indirim pek olmuyor.

• Kalitesini bilemem ama Koçtaş'ta kamp sandalyeleri 99 lira.
    Internet üzerinden alınca 10 liralık indirim kodu veriyor.
    Mağaza teslim alırsanız 90 liraya, eve gelsin derseniz 105 liraya geliyor.
    Bu zamana göre iyi fiyat bence

• Geçen yaz kupon vs 130 liraya almıştım. Gayet memnunum ama fiyatlar uçmuş.

https://www.hepsiburada.com/funky-chairs-v2-kirmizi-luks-kamp-sandalyesi-p-HBCV00001P6DC9

• eskiler iyice gitmişti. sırt bölümünün altının boş olması beni düşündürdüğü için bir tane sipariş verdim. yorumlarda kimse onla ilgili olumsuz bir şey yazmamış ilginç

• 185 boy, 110-115 kilo gidip gelen biri olarak 2 yıldır kullanıyorum. ne belden ne de başka bir şekilde rahatsızlık çekmedim, sorun yaşamadım. zaten denize veya mangal vs gitseniz bütün gün aralıksız oturmuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.