Bildirim
Decathlon Erkek Sandalet Bej - 69.99 + Kargo

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Siyah olsa iyiymiş, eyvallah hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kar yağacak. Sandalet sıcak konusu açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçine çorap giyiliyor mu -
ilk bahar yaz sezonu geldiğinde hiç düşmüyor bu sandaletlerin fiyatı.quote:
Orijinalden alıntı: Patren
Ama renk kötüymüş ama decathlonun sandaleti de baya kaliteli. ben 3 önce bundan almıştım hala giyiyom. -
Yazın siyahını almıştım 99lira kampanyası vardı, gayet rahat ve konforlu. Kuzenimin eşinede farklı bir modelinin bu rengini almıştık. -
Askerdeyken Tunceli'de kar yağarken terlikle dışarda kantine falan gittiğimi hatırladım yaquote:
Orijinalden alıntı: Patren
Kar yağacak. Sandalet sıcak konusu açılıyor, hey gidi günler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sandalet giyen var mı hala yaahhahahahshshshhsdh
Bende Kars digorda yaptım, -45 oluyordu bizde terlikle çıkardık jandarma karakolu.
boşbeleş tipler dadanmış yine yararlı konulara. neyse.
yazın ben deodorant kampanyasıyla aldığımda fiyatı 120tlydi. bütün yaz bu sandaletle dolaştım. tabanı rahat. topukları dövmüyor. 2.sini almak geçti içimden
konu sahibine teşekkürler
Dünyada son zamanlarda cırt cırt kıtlığı yaşandığından dolayı decathlonun bu sandaletini tasarlayanlar, cırt cırtları son derece kısa kullanarak, giyim rahatlığından çok kendi tasarruflarını ön plana almışlar. Bu yüzden yorumların çoğu cırtların kısalığından ötürü şikayet edenlerle dolu... Ben de her giydiğimde bu sandaleti, cırtları kısaltan tasarımcılara söve söve yürüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Kasım 2019; 18:0:53 > -
Dechatlon çeki kampanyası falan varmı şu anda.
Bende gri rengi var cok memnunum.
neden kıtlık var ki arz talep değil miquote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Dünyada son zamanlarda cırt cırt kıtlığı yaşandığından dolayı decathlonun bu sandaletini tasarlayanlar, cırt cırtları son derece kısa kullanarak, giyim rahatlığından çok kendi tasarruflarını ön plana almışlar. Bu yüzden yorumların çoğu cırtların kısalığından ötürü şikayet edenlerle dolu... Ben de her giydiğimde bu sandaleti, cırtları kısaltan tasarımcılara söve söve yürüyorum -
Siyahını kullanıyorum, Antalya da can kurtarıcı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
sandalet giyen var mı hala yaahhahahahshshshhsdh
![]() |
Beyler siyah rengi 170 lira yani bu bejden 30 lira kar yapsa bi sandeletten 140 lira kar yapıyor decathlon bile bizi düdüklemeye başlamış
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzer içerikler
- adam parfüm yorumları
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- migros valiz 1 alana 1 bedava
- bargello 656 hangi parfüm muadili
- burger crush
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X