Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.938
Cevap
52
Favori
91.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim ve şu anda yan görevleri ve kalan kupaları halletmeye çalışıyorum. Genel kitlenin aksine ben oyunu çok beğendim. Özellikle hikayenin anlatımı ve sonuna kadar sürprizlerle dolu olması çok hoşuma gitti. Oynayışa getirilen yeni mekanikler yerinde olmuş hepsini kullanma fırsatı buldum ve ihtiyaç halinde gayet kullanışlı yenilikler mevcut. Bt leri yakalayıp pokemon gibi savaştırmak çok zevkli. Benim için yılın oyunları aday listeme rahatlıkla girer.

• Playstation da görüntü alıp uygulamadan indirdiğinde acayip fark var gerçek görüntüyle.

Bu ekran görüntüsü alıp app ten indirdiğim görüntü

Bu da telefonla tv yi çektiğim görüntü, bu bile gözle gördüğümle çok aynı değil ama en yakını yine de. Sinir bozucu. Var mı bir ayar falan bilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 8 Temmuz 2025; 18:15:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kargoculuğa devam mı beyler Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU  Yorulmadınız mı yürümekten Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

• An itibariyle 44 saatte oyunu bitirdim credits akarken yazayım dedim, Kojima yine yapmış yapacağını bu adamın harbiden bir sinema filmi yapmadan ölmemesi lazım :) Oyunun finaline bayıldım , aslında her şeyine bayıldım. Müziklerine, grafiklerine ( Ps5 Pro da oynayın şaka değil ) , çatışma hissiyatına ( düşman yapay zekası kötü) , ekipman çeşitliliğine bayıldım. sinematikler zirve, karakter modellemeleri zirve, online özellikleri zaten ilk oyundan bilinen bişey, böyle bir tür yok, bu kadar yalnız olupta bu kadar sosyal hissettiğin başka bir oyun yok zaten piyasada, İlk oyunun kesinlikle üstüne çıkmış, aldığı puanlar anasının ak sütü gibi helal olsun. Net Goty adayı. Şimdi platinleme zamanı 💪 9.5/10 ✅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 9 Temmuz 2025; 5:29:25 >
  • Biraz önce bitirdim. 36 saat sürdü. Oyunun başında yan görevleri, ekstraları da yaptım. Fakat sonrasında RDR2'de yaşadığım aynı animasyonların sürekli tekrarlanması durumu bu oyunda da oldu ve biraz yordu o sebeple ana hikaye ile devam ettim. Bu durumu ilk oyunda da yaşamıştım, sanki bi 10 saat civarı kısılabilirdi gameplay.

İnsanların oyunu beğenmemesini çok normal karşılıyorum. Herkese gidebilecek bi içerik değil. Fakat benim için eşsiz bir deneyimdi, başka bir örneği yok.

İlk oyuna kıyasla müzikleri beğenemedim (bir kaç tanesi hariç). Low Roar çok iyi bir atmosfer oluşturuyordu ilk oyunda.

Açıkcası ingilizcem orta-üst seviye olmasına ve çoğu içeriği ingilizce tüketmeme rağmen bazı kısımlarda anlamakta zorlandım diyebilirim. Keşke Türkçe dil desteği olsaydı..

Savaş kısmı ilk oyundaki gibi, basit ve zevksizdi.

Araç sürüş dinamiği halen eksik, decima engine'in bu konuda kesinlikle geliştirilmesi gerekiyor.

Final muazzam, duygulandırdı. Kojima sanat eseri üretmeye devam ediyor.

Umarım hakettiği gibi GOTY'i alır.

👍 ;)

• Oyundaki animasyonlarin kapatilmasi gibi bir ayar var mi? Floating carriere her kargo yerlestirdiginde tekrar tekrar ayni animasyonu gormek belli bir yerden sonra bayiyor cidden. Keske kapatip devam edebilsek

• 60 saati devirdim, ana hikayenin üzerine 16 saat daha oynadım, hala daha da oynarım, manzaralar müzikler enfes 👌

• Dün gece bitirdim YouTube dan oynadığım kısımları izleyerek devam ettim konuyu tam anlamak için . Çok güzel oyun olmuş . 2 oyun olacak dedi ama 3. Oyuna kapı çok açık şekilde bırakılmış. Ben 1. Oyunu beğendiğim gibi bunu da çok beğendim . Şimdi sıra bütün istasyonları 5 yıldıza getirip yolları yapıları tamamlamada :) .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler Meksika'ya nasıl geri dönüyoruz? Orada ki base'leri de 5 yıldız yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 14 Temmuz 2025; 20:9:52 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Haritada Meksika haritasını gösteren kısım var hocam oradan dönülür herhalde . Bende dönmedim daha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu da platinledik..Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

• Konudan bağımsız olarak xboxta ilk çıkan oyunun director cut sürümü 327 tl olarak satılıyor. Hiç oynamamış biri olarak tavsiye eder misiniz ?

• ffrisby kullanıcısına yanıt

Tavsiye olayı bu oyun için bence kazan dışı bırakılacak bir durum hocam. Bambaşka bir oyun türü ve deneyimi istiyorsanız alın deneyim derim. Ama zor oyun beğenen ve seçici bir oyuncuysanız pek size hitap etmeyebilir. En iyisi Youtube yayınlarından bir göz atıp öyle karar verin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 18 Temmuz 2025; 14:36:55 >
  • Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

100.saatte platinledim sonunda. 🥵 yarın ups de işe başlayabilirim 😂şaka bir yana 100 saatin son 5 saati hariç oyundan hiç sıkılmadım, son 5 saatte şu the adventurer üssünü 5 yıldız yapmak angaryası tam bir işkenceydi. 😤 İlk oyunu 74 saatte platinlemişim, bu oyun gerçekten çok daha büyük , ama daha önceden de %100 lenebilir, ben yolların tamamını upgrade 2 şeklinde inşa ettim ki rahat edeyim diye, bir sürü hamallık yaptım ama arkaya açtım enfes müziklerini aktı gitti oyun. Kojima reisin eline sağlık 🫶Bu sene oynadığım en iyi 2.oyun oldu. Birinci hala Kingdome Come Deliverance 2 👌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 20 Temmuz 2025; 4:27:0 >

• Oyunu dün bitirdim ve bu oyun beklediğime kesinlikle değmiş.İlk oyunuda çok seviyordum ama bu oyun hikaye ve karakterler olarak daha çok hoşuma gitti.Final bölümlerinde Kojima'nın hikayeyi herkes sevmesin diye değiştirdim açıklaması geldi aklıma neyi değiştirdiği zaten çok bariz belli oluyor bence olmasada olurdu ama iki haliylede oyunu çok severmişim o belli.Şimdi işin plat kısmı kaldı o baya bir uzun sürecek gibi duruyor bakalım artık.

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam bende o macerayı seven adamdayım. 2 yıldızın üzerine çıkmıyordu seviye, bilerek beklettim kargolarını. Sonra uyudum uyandım oğlundan mesaj geldi öyle ilerlemeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Hocam bende o macerayı seven adamdayım. 2 yıldızın üzerine çıkmıyordu seviye, bilerek beklettim kargolarını. Sonra uyudum uyandım oğlundan mesaj geldi öyle ilerlemeye başladı.

Başlarda sıkıntı değil bir sürü yer olduğu için zaman geçiyordu ama sadece bunun üssü kalınca kargoların resetlenmesi baya zaman alıyor. Etrafta kayıp kargosu da yoktu, resmen işkenceye döndü son görevin tetiklenmesi. Oyunda uyuyup uyanmakta zamanı geçirtmiyor, resmen 4-5 saat gerçek zaman geçtikten sonra tekrar açıldı kargoları.

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Bende dengeli gitmeye çalışıyorum bazıları az sevkiyatla çabucak seviye atlarken bazıları çok sevkiyat gerektiriyor. Ama karlı dağların tepesindeki mekanlara kargo taşımak zulüm. Kaç gündür sıtkım sıyrıldı. Şimdi zincirli tekerlek aldım kamyona bakalım fayda edecek mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Bende dengeli gitmeye çalışıyorum bazıları az sevkiyatla çabucak seviye atlarken bazıları çok sevkiyat gerektiriyor. Ama karlı dağların tepesindeki mekanlara kargo taşımak zulüm. Kaç gündür sıtkım sıyrıldı. Şimdi zincirli tekerlek aldım kamyona bakalım fayda edecek mi.

Aynen o tekerleklere upgrade yaparsan dağı taşı aşıyorsun. O dağlar harbi sıkıntı.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.