Şimdi Ara

Death Note böyle bitmemeliydi <Spoiler>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok acıklı bitti be böyle bitmemeliydi Ryuk gitti adını yazdı olucak şey değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:57:18 >

• keşke beklediğim gibi bitseydi okadar yapılan planlar o güzel kurgu saçma sonlandı bence,(bende 2 hafta önce bitirmiştim diziyi saat 04.00 suları uyuyamamıştım )
  • Evet , sonunu öğrendiğimde bende çok üzülmüştüm

Light o kadar uğraştı , etti , kazanacağına inandırdı , sonra bütün hayallerimizi yıktı
    Güzelim Misa'm da intihar etti

Light'ı vuran poliste en korkak polisti ya , bu kadar saçmalık olamaz

* Başlığa < Spoiler > ekle
  • kurgusu filan çok güzel başlamış bir animeydi ama ne zaman K öldü :( bi anda diziyi hızlı çekim alıp bitirdim.bence başı ve ortalara güzel ama sona doğru bozdular güzelim animeyi.
  • Çok kötü bitti, son ana kadar insan birşey olacak diye bekliyor. Ama gitti adam.
  • İyide adam zaten ölücekti. Ne bekliyodunuz ki Hem zaten çok havalanmıştı iyi oldu.
  • @WiCKeD.

Haklısın sanırım ben uyuyamıyacağım çok tuhaf bi hale girdim

@MaNgOsEr

Misa intiharmı etti ya en son binanın üstündeydi bakıyodu aşağı demekki atlamış of ya çok şaçma bitti keşke Light kazansaydı

@experienced

K dediğin L sanırım evet başta bende sevmiyordum onu ama adamım oldu sonrada öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:58:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Death Note E-Kitap
    11 yıl önce açıldı
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

kurgusu filan çok güzel başlamış bir animeydi ama ne zaman K öldü :( bi anda diziyi hızlı çekim alıp bitirdim.bence başı ve ortalara güzel ama sona doğru bozdular güzelim animeyi.

K MI o.O ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldNightDisco

quote:

kurgusu filan çok güzel başlamış bir animeydi ama ne zaman K öldü :( bi anda diziyi hızlı çekim alıp bitirdim.bence başı ve ortalara güzel ama sona doğru bozdular güzelim animeyi.

K MI o.O ?

L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

@MaNgOsEr

Misa intiharmı etti ya en son binanın üstündeydi bakıyodu aşağı demekki atlamış of ya çok şaçma bitti keşke Light kazansaydı

Ben ne fanteziler kurmuştum biliyo musun

L tüm dünya'yı yöneticek , misa'yıda alıcak krallar gibi orda biticek sanıyodum , tak 5 dk. içinde 40 bölümlük anime'nin olayı gitti

Anime kesmediyse bide 3 tane gerçek filmi var ( gerçek insanlar ) , bu filmlerde biraz faha ayrıntılı gibi ve biraz farklı bittiğini duymuştum ama izlemedim ..

• diğer bücürler girdi işin içine bitti anime benim için hakkaten,L ile Light'ın kapışması gibisi yok yav vallahi ne varsa animelerde var bide prison break
  • Near'a fena sinir oldum şimdi sövücem ya

Mangoser evet farklı bitiyormuş vikipedia'da okudm nasl oldugunu söylemek istemiyorum belki izlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:58:47 >
  • kota sorunum olmasa indircektim filmleri ama... iyi bari aklıma gelmişken arkadaşa söliim indirsin bari o ya buarada animenin son bölümünde Light ile diğer polisler buluşuyordu o sırada deftere yazı yazan eleman çıkıyo ve oradakilerin isimlerini deftere yazıyodu peki niye Light'ın tarafında olan polisleri o zaman yazıyoduki?? Light istese onları daha önce veya daha sonra öldürebilirdi , O an o isimleri yazmasa Kira'nın Light olduğu ortaya çıkmazdı bence bütün bölümlerdeki tek hata -hata değilde basit düşünce- buydu.
  • Zaten adam 40 dediği anda ben kazandım near dedi aikawazamıydı neydi oda dediya zaten öyle demen herşeyi açıklığa kavuşturdu Matsuda ama çat çat vurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:58:49 >
  • şakaydı o ya der yırtardı ondan Light bu boru mu ?
  • Narutoya sardım olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:58:54 >
  • izlediğim en iyi animelerden biriydi . sonu güzel değildi ama başka türlü animeyi bitiremezlerdi. herşeyiyle güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldNightDisco

quote:

K MI o.O ?

HÖST abartmayın hemen, izleyeli 3 yıl oluyor unutmuş olabiliriz.vampir hunter D ile karıştırmadım en azından
  • Kira yakalanmamalıydı, yakalanacaksa da L yakalamalıydı. Elin bebesi geldi 3 bölümde yakaladı. Senaristler sonlara doğru sıkıldı herhalde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.