Bildirim
Death Note böyle bitmemeliydi <Spoiler> (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
lev@ senin açtığın konuya türkçesini koydum videonun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:59:00 > -
bu animeyi bitireli 1-2 sene oldu ama gerçekten güzeldi keşki böyle bitmeseydi ve anime devam etseydi -
Baya oldu ben bitireli bunu Birde Beyond Birthday'ın hikayesini çekseler anime olarak süper olur.
En sevdiğim karakterler 1. Light , 2. Beyond Birthday Zaten
Aynı L'e benziyor dış görünüş olarak , fakat shinigami gözlerine sahip onun ismini bilen 2 kişiden biri (Diğeri Watari) Light'tan biraz daha manyak , Kurbanlarını kesip yiyen bir adam,
L tarafından yakalanıyor en sonunda , hatta bu L'e aynı yetimhane'de yetişiyor , Sonrasında Hapis'te Kira tarafından öldürülüyor , Light öldükten sonrada Onla karşılıyor hatta hiçlikte
http://images2.wikia.nocookie.net/deathnote/images/thumb/8/84/Beyond_Birthday.JPG/250px-Beyond_Birthday.JPG
aha kendisi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 31 Aralık 2009; 15:45:40 >
-
L öldükten sonra izlemesenizde olur.. Müzikleri de harikadır. L başlarda sevmiyordum ama öldükten sonra kıymetini anlamıştım. -
Gerçek resmi yokmu bu sanki çizm .
Caner vallahi aynısı banada oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:59:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
Gerçek resmi yokmu bu sanki çizm .
Yok Kitapta ki tanımlara göre ve officail çizimlere göre böyle
Bu da official sanırım -
bayaa oldu bitireli etkisinden kurtulduydum sizin yüzünüzden gene etkisine girdim
Bi oturuşda bitirmiştim 37 bölümü -
quote:
Orijinalden alıntı: heyoguzhan
bayaa oldu bitireli etkisinden kurtulduydum sizin yüzünüzden gene etkisine girdim
Bi oturuşda bitirmiştim 37 bölümü
Helal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:59:19 > -
Aslında devamını yapcaklar raito ölüm tanrısı olcak misa yada başka birisine defterini verip onu kullanacak. -
SPOİLER
gebersin Allahın belası. o L e yaptıklarından sonra az bile.
L in ölümünden sonra bakmak dahi istemedim diziye. resmen göz ucuyla izledim devamını. raito nun ölümünü bekleyerek -
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
SPOİLER
gebersin Allahın belası. o L e yaptıklarından sonra az bile.
L in ölümünden sonra bakmak dahi istemedim diziye. resmen göz ucuyla izledim devamını. raito nun ölümünü bekleyerek
Harbiden ya -
Oyuncaklarla ve kuklarla oynayan bir çocuğun 2 defteri birden değiştirmesi ve Light'ın yakalanması çok kötü bir sondu. -
Sonu kötü diyorsunuz da asıl işin arkasında mikami nin salaklığı var. Kendisinin izlendiğini bildiği halde gitti bankadan defteri alıp kızın ismini yazdı( muhabir olanın) halbuki kira çoktan yazmıstı. e tabi saati saatine uyan biri birden bankaya gidince izleyen adam da gitti aldı defteri. kopyasını bıraktı. Eğer bu olay olmasaydı zaten kira kazanacaktı.
Üstelik Near kendi başına yakalamadı Kirayı. L'in yaptığı soruşturduklarından hareketle bitirdi işi. Çünkü Kira L'i öldürebilmek için birçok risk almıştı. O riskler de Near'ın kozu oldu. Bence tam bitmesi gerektiği gibi muhteşem bitti. -
Keşke Light-kun kazansaydı demiştim filmi bitirdiğimde bence daha güzel olabilirdi dediğiniz gibi L öldükten sonra film biraz kötüleşti bence o yüzden 37 bölüm yapıp bitirdiler , şu anki animelerdeki (Naruto vs ) gibi devam edebilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:59:44 > -
ben filmini izledim 2 film uzun süre etkisinde kaldım hala millete tavsiye ediyorum tabi sonu tartışılır ama fenada değil ya -
Alt tarafı anime ya abartmayın. -
Gereğinden fazla uzatıldı anime bence.
L öldü hap hup animeyi bitiricektiniz ne zorladınız ki -
hangi diziydi o ya ?şu edvard'ın olduğu mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM
Gereğinden fazla uzatıldı anime bence.
L öldü hap hup animeyi bitiricektiniz ne zorladınız ki
Maksat iyiler kazansın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X