Şimdi Ara

Death Note böyle bitmemeliydi <Spoiler> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bence de Kira ölmeliydi ancak N çok basit yakaladı Light'ı. Kira nerden biliyorki en son gittikleri yerde kameraların olmadığını. Belki sürekli çekim yapıyor ve hepsi ölünce ve Kira kalınca, FBI o kameraları izleyip Kira'yı yakalayacaklardı. L ile Kira arasında tam bir zeka kapışması varken, N ile arasında geçenler o kadar yüksek zeka ürünü değildi. Yine de iyidi ancak Light'ın dediği gibi " L olsaydı sahte defteri anlardı. O çok daha iyiydi." En sonunda Light'ın her şey bitmeden ben kazandım demesi de çok saçmaydı. Öyle bir insan öyle bir hata yapmaz. Normalde Kira N'yi her halükarda devirirdi. Galiba senaristler biran önce bitmesini istediler.

Orijinalden alıntı: nibur_n

Ya bence de Kira ölmeliydi ancak N çok basit yakaladı Light'ı. Kira nerden biliyorki en son gittikleri yerde kameraların olmadığını. Belki sürekli çekim yapıyor ve hepsi ölünce ve Kira kalınca, FBI o kameraları izleyip Kira'yı yakalayacaklardı. L ile Kira arasında tam bir zeka kapışması varken, N ile arasında geçenler o kadar yüksek zeka ürünü değildi. Yine de iyidi ancak Light'ın dediği gibi " L olsaydı sahte defteri anlardı. O çok daha iyiydi." En sonunda Light'ın her şey bitmeden ben kazandım demesi de çok saçmaydı. Öyle bir insan öyle bir hata yapmaz. Normalde Kira N'yi her halükarda devirirdi. Galiba senaristler biran önce bitmesini istediler.

Öldü zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 19 Nisan 2010; 8:59:23 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: nibur_n

Ya bence de Kira ölmeliydi ancak N çok basit yakaladı Light'ı. Kira nerden biliyorki en son gittikleri yerde kameraların olmadığını. Belki sürekli çekim yapıyor ve hepsi ölünce ve Kira kalınca, FBI o kameraları izleyip Kira'yı yakalayacaklardı. L ile Kira arasında tam bir zeka kapışması varken, N ile arasında geçenler o kadar yüksek zeka ürünü değildi. Yine de iyidi ancak Light'ın dediği gibi " L olsaydı sahte defteri anlardı. O çok daha iyiydi." En sonunda Light'ın her şey bitmeden ben kazandım demesi de çok saçmaydı. Öyle bir insan öyle bir hata yapmaz. Normalde Kira N'yi her halükarda devirirdi. Galiba senaristler biran önce bitmesini istediler.

Öldü zaten.

Tabi ki öldüğünü biliyorum Demek istediğim yazarlara katılıyorum. Bazı arkadaşlar diyor ya ölmemeliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigstone

izlediğim en iyi animelerden biriydi . sonu güzel değildi ama başka türlü animeyi bitiremezlerdi. herşeyiyle güzeldi.

En güzel bölümü son bölümdü diyebilirim.

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • Kurgu olarak eşsiz bir animeydi. Ve başlangıcı da sonu kadar mükemmeldi bence. L'in ölümünden sonra biraz tökezler gibi oldu ama olması gerekenlerdi. Ben de hep kiranın kazanacağını düşünüyordum. Kirayı öldürerek bize son bir sürpriz daha yapıldı. Ölüm sahnesi de çok etkileyiciydi, etkileyici bir finalle animeyi bitirdiler.

Anime bölümü:
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_460/tt.htm

Herşeye rağmen 1 numara animedir listemde.

Bana kalırsa sonu kurgulanabileceği kadar iyi kuygulanmıştır zira animenin sonunu daha başından bize Ryuk söylemişti

Seni öldüreceğim Raito

Eğer Raito'nun ölüm şeklini beğenmediyseniz gene size katılmadığımı belirtmek zorundayım.Mangasının sonunda çizer tüm karakterlerin karşılaştırmasını yapmıştı,zeka kapasitesi açısından en üstün kişiler sırasıyla N-Raito-L-M diye hatırlıyorum fakat zekayı kullanma açısından en üstün L-Raito-N-M idi.(bunların arasındaki farklar çok azdı) tabii ki yanlış hatırlıyor da olabilirim fakat bu 2 bilgiye bakınca N ve M'in birleşip Raito'yu yenmesi bence gayet mantıklı geliyor.L'in en büyük dezavantajı kimseyi inandıramamasıydı,öte yandan N ve M geldiği zaman birçok kişi bilinçaltından da olsa Raito'dan şüpheleniyordu,N ve M'in tek yapması gereken saksıyı azcık çalıştırıp millete söz ile gerçekleri göstermekti ki bunu da gayet iyi yaptılar.Bu serinin bana kalırsa tek hatası ismini unuttuğum bir karakteri işlememeleridir.Yamyam tipli,Shinigami gözlü bir eleman vardı;tıpkı N ve M gibi L'in varisi olarak yetiştirilmişti ama sonra katil olmuştu.L'in Raito'dan önceki vakasıydı hatta,bence o karaktere özel bir arc bile açılabilirdi.Ayrıca ekstradan mangada Matt isminde olup M'in yardımcısı olan bir eleman vardı,onu tamamen animeden silmeleri de kötü olmuştu.Çoğu insanın beğenmeme sebebi sanırım L hayranlığı ve N'in ara sıra Raito'yu küçük düşürmesi olsa gerek.

Edit:

quote:

Orijinalden alıntı: De@tH

Aslında devamını yapcaklar raito ölüm tanrısı olcak misa yada başka birisine defterini verip onu kullanacak.

Bir yerde tek one-shot'lık manganın çıktığını okumuştum.Olaylar iyice gelecekte geçiyor,yeni bir defter düşüyor dünyaya fakat N o adamı durdurmuyor "L benim yerimde olsa ne yapardı?" tarzı düşüncelere giriyor falan filan ama yalan da olabilir çünkü o one-shot'lık manga çıksa hemen İngilizce'ye çevrilirdi.Ayrıca Misa'nın animede intihar ettiği gösterilmese bile(mangayı bilmiyorum) ölme olasılığı çok fazla.Yanlış hatırlamıyorsam 2 kere göz değişimi yaptı,ortalama bir Japon 100 yaşına kadar yaşıyor desek 25 yaşında ölecektir ki son bölümlerde 20 yaşını geçmişti diye hatırlıyorum.Ayrıca forumun anime bölümüne girerek Death Note'ta kesilmiş sahnelere bakabilirsiniz.Raito ve L sinemada falan tanışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 19 Ocak 2010; 0:26:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.