Şimdi Ara

Deadpool %100 Türkçe Yama [ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
5
Favori
44.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

quote:

Orijinalden alıntı: StarkSteeler

quote:

İnşallah başarırsınız. ALINTI değil öyle değilmi ? umarım değildir. turkceyama sıtesındede gordumde bı ara calısmalırın devam ettıgını felan duydum.Ama helal tebrıkler !

Alıntı derken demek istediğinizi anlamış değilim ne yazık ki?

kesin öyledir. TAMAMEN size mi ait yoksa başkalarından alıp buraya koyup benmı yaptım dıyorsunuz dedım. Ama emınımkı oyle bırsey yoktur başarılarınızın devamını diliyorum.

Yok gerçekten anlamamıştım. :) Donanım Forum üyeliğim yeni Alıntı yapmak için uğraşmam. Tek konum bu zaten. :) Teşekkür ediyoruz ayrıca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Çeviri ne durumda acaba ? Eğer iptal oldu veya ertelendiyse oynamayı düşünüyorum çünkü o yüzden sordum

İptal olma söz konusu değil. Bayram nedeniyle çevirmenlerimizin birçoğu tatilde 'ertelenme' oldu demek yanlış olmaz. :)

Bilgilendirme için teşekkür ederim

• oo bende hayal ediyordum Türkçesi olsa keşke diye inş hemen çıkarırsınız kardeşim ingilizce olduğu için zor anlaşılıyor :) Türkçe olursa baya iyi olur :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah başarırsınız. ALINTI değil öyle değilmi ? umarım değildir. turkceyama sıtesındede gordumde bı ara calısmalırın devam ettıgını felan duydum.Ama helal tebrıkler !

Alıntı derken demek istediğinizi anlamış değilim ne yazık ki?

kesin öyledir. TAMAMEN size mi ait yoksa başkalarından alıp buraya koyup benmı yaptım dıyorsunuz dedım. Ama emınımkı oyle bırsey yoktur başarılarınızın devamını diliyorum.

Yok gerçekten anlamamıştım. :) Donanım Forum üyeliğim yeni Alıntı yapmak için uğraşmam. Tek konum bu zaten. :) Teşekkür ediyoruz ayrıca.

eywallah .)

• aga simdi bu yama yapılmaya devam ediyor ya en son oyunceviride %3 temı neydı bı sıtede %1 suan durum nedır oyuncevırı adresındekı yerınız sılmısler ızınsız kullanım dıye yama cevrılıyor dımı onu merek ettimde kolay gele
  • Bizde kendimizce bir ekip kurduk sana özelden konu pm si ve face adresimi atacağım ben setup ve dosya açma ile ilgileniyorum ingilizcesi çok iyi olan bir arkadaş var grupta 2-3 kişidaha arıyoruz ingilizcesi iyi olan verdiğim metinleri çevirip bana geri yollayacaksınız.Olay bukadar katılmak istersen bekleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahomen

aga simdi bu yama yapılmaya devam ediyor ya en son oyunceviride %3 temı neydı bı sıtede %1 suan durum nedır oyuncevırı adresındekı yerınız sılmısler ızınsız kullanım dıye yama cevrılıyor dımı onu merek ettimde kolay gele

Evet yama çevriliyor. Fakat tatildi falandı derken ilgilenemedik bi süre. Ve bu çalışmadan ayrılan çevirmen arkadaşlarımız oldu. Güncel tutmaya çalışıyoruz konuyu.
  • Şuanki ilerlememiz %60 arkadaşlar :)
  • oo %60 olmuş kısa bi süre sonra biter heralde deadpool u indirme vakti geldi :D
  • Daha oyunu test edicez arkadaşlar %60 lık bir ilerleme kaydettik girişteki loadinglerde yükleniyor olarak değiştirildi baya bir ilerleme kaydettik yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitiSen

Daha oyunu test edicez arkadaşlar %60 lık bir ilerleme kaydettik girişteki loadinglerde yükleniyor olarak değiştirildi baya bir ilerleme kaydettik yani :)

Oyun test edilicek fakat o kadar uzun olmaz test aşaması arkadaşlar. Çeviriler bittikten sonra en fazla 3 gün içinde test aşaması tamamlanır. Hata bulunursa uzayabilir bunu da belirtelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarkSteeler -- 22 Ağustos 2013; 21:25:45 >
  • Merakla bekliyorum yamayı. %60 olduğunu görünce indirdim oyunu direk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MitiSen

Daha oyunu test edicez arkadaşlar %60 lık bir ilerleme kaydettik girişteki loadinglerde yükleniyor olarak değiştirildi baya bir ilerleme kaydettik yani :)

Oyun test edilicek fakat o kadar uzun olmaz test aşaması arkadaşlar. Çeviriler bittikten sonra en fazla 3 gün içinde test aşaması tamamlanır. Hata bulunursa uzayabilir bunu da belirtelim.

Alıntıları Göster

Kesinlikle katılıyorum :)

• merhaba acaba yamanın son durum hakkında bilgi verebilir misiniz teşekkürler :)
  • Hadi bakalım görelim sizi
  • Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzaderz

merhaba acaba yamanın son durum hakkında bilgi verebilir misiniz teşekkürler :)

İlerideki günlerde güncelleme yapılıcaktır. :) Şu an dosyalar son hızla çeviriliyor. Önümüzdeki 5 gün içinde bir güncelleme gelicek. Ve çeviri süreciyle ilgili bir açıklama yapıcam. Diğer yamalarımızı takip etmek istiyorsanız Facebook adresimizi beğenmeniz yeterli olucaktır.

Ayrıca video için ;http://www.youtube.com/watch?v=6jyXtQZAWK4&feature=youtu.be

Video'da bazı harfler eksik çünkü oyun ş ı ğ gibi harfleri desteklemiyor. Onları test aşamasını yaparken düzelticez. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sehzaderz

merhaba acaba yamanın son durum hakkında bilgi verebilir misiniz teşekkürler :)

Gerekn güncellemeyi biraz erken yaptık ilerlerdiğimiz günlerde tekrar bi güncelleme gelicektir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Hadi bakalım görelim sizi

Saolasın Furkan abi

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Kolay gelsin

Saolasın Murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardanadam6 -- 30 Ağustos 2013; 12:22:56 >
  • StarkSteeler S kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyorum ellerinize sağlık :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.