Şimdi Ara

Deadpool %100 Türkçe Yama [ÇIKTI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
5
Favori
44.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    video da yazılar gözükmüyo sanki zor okunuyo birde çok küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XthorX -- 31 Ağustos 2013; 0:16:33 >
  • forumda son zamanlarda çeviri konusunda baya hareket var çok guzel bi olay hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çalışmalarınızın devamını dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XthorX

video da yazılar gözükmüyo sanki zor okunuyo birde çok küçük

Video'yu 1080p kalitesinde oynatınız. Ayrıca tam ekranda izlemenizi tavsiye ediyorum. :)
  • Kolay gelsin sizlere.
  • %90'a geldik arkadaşlar 2 gün içerisinde çeviriler bitecek ve kontroller yapılacak ve teste geçeceğiz. Muhtemelen 5-7 gün içerisinde çıkar.
  • Çevirinin çıkacağını bilmiyordum görünce birden sevindim emeği geçenlere teşekkürler
  • Hayırlı olsun.
  • Bir şey kalmamış bekliyoruz,yamadan sonra bir daha bitireceğim oyunu
  • Ohh ohh bitmiş neredeyse ellerinize sağlık
  • Haftaya bu zamanlar full türkçe oynuyor olacağız
  • Bu yamadan sonra saints row 4 e el almanız mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Bence Saints Row 4 çok zor olur. Deadpool kısa bir oyun olduğu için kısa sürede bitti ama Saints Row uzun sayılabilecek ve daha çok diyaloğun olduğu bir oyun. Oyunçeviri'nin çevirmesini beklemek daha mantıklı.
  • kolay gelsin
  • cevap icin tesekkurler.
  • bu güzide çalışmayı merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Bu yamadan sonra saints row 4 e el almanız mümkün mü ?

Saint's Row 4'e başlıyacaktık fakat dil dosyalarını açamadık. SR3'e başlıyacağız büyük ihtimalle. Ki SR3'ün dosyaları Deadpool'dan daha kısa bildiğim kadarıyla. Deadpool oyundaki altyazılar dışında bile bi çok dosya ile karşılaştık. :) O yüzden biraz uzun sürdü yamanın çıkması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkSteeler

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Bu yamadan sonra saints row 4 e el almanız mümkün mü ?

Saint's Row 4'e başlıyacaktık fakat dil dosyalarını açamadık. SR3'e başlıyacağız büyük ihtimalle. Ki SR3'ün dosyaları Deadpool'dan daha kısa bildiğim kadarıyla. Deadpool oyundaki altyazılar dışında bile bi çok dosya ile karşılaştık. :) O yüzden biraz uzun sürdü yamanın çıkması.

SR4 SR3 ile ayni motor ve harita ile yapilmis diyorlar, o zaman altyazi dosyalarida ayni sekilde yapilmamis midir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Bence Saints Row 4 çok zor olur. Deadpool kısa bir oyun olduğu için kısa sürede bitti ama Saints Row uzun sayılabilecek ve daha çok diyaloğun olduğu bir oyun. Oyunçeviri'nin çevirmesini beklemek daha mantıklı.

Bence kısa bir oyun diyip hafife almayın (8000 satır altyazı, 3000-4000'e yakında diğer şeyler var) esprileri tam anlamıyla kavrayıp onu Türkçeye çevirmek gerçekten zor iş :D SR4 içinde elimde olan SR3 toolunu denedim fakat onda hata aldım açmadı, aynı uzantı olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardanadam6 -- 3 Eylül 2013; 12:31:43 >
  • takipe devam. cikmasini dort gozle bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardanadam6 K kullanıcısına yanıt
    Kısadan kastım diğer oyunlara göre kısa olması yoksa işin ne kadar zor olduğunun farkındayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.