Şimdi Ara

Deadpool %100 Türkçe Yama [ÇIKTI] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
5
Favori
45.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StarkSteeler

Küçük ama gelişen bir ekibiz. Ve sizin takiplerinizle büyümek istiyoruz. Yanlış anlaşılmasın. :)

bu işler destekle büyür..yanlış anlaşılma yok..

herkesin dediğine de kulak asmammak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 12 Eylül 2013; 17:13:46 >
  • Evet arkadaşlar yamayı paylaştık Facebook adresimiz üzerinden. Sayfanın artması bizim devamlılığımızı getireceği ve yamalarımızın daha çok oyun sever arkadaşlarımıza ulaşması için Facebook sayfamız üzerinden yayınladık.
  • oyunu oynamayacağım ama yinede elinize sağlık

Fan Club
  • Ellerine sağlık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadpool'un esprilerini bekleyenler hüsrana hazır olsun deadpool'un konuşmalarının çoğu çevrilmemiş onun dışında iç sesi olan kutucuklar çevrilmiş sadece onlarla konuşuyor ama ne söylediği yazmıyor. Filmlerde kutucuklar bile çevrilmemiş.
    False idols will fall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayx441

Deadpool'un esprilerini bekleyenler hüsrana hazır olsun deadpool'un konuşmalarının çoğu çevrilmemiş onun dışında iç sesi olan kutucuklar çevrilmiş sadece onlarla konuşuyor ama ne söylediği yazmıyor. Filmlerde kutucuklar bile çevrilmemiş.

Hüsrana falan hazır olun diye bişey yok arkadaşım. Herşeyi ayarında çevirdik. Bazı kutucuklar çevrilmemiş diyosun fakat onun için oylama yaptığımızdan haberin var mı? Yapılan açıklamalarımızdan haberin var mı?(O içindeki kutucukları çevirseydik oyunun ve 720P kalitede tekrar sunsaydık yamayı 500Mb -2 gb arasında değişirdi boyutu. Ki onlar zaten alt yazılarda geçiyor senin iyi takip ettiğin görüşünde değilim konuşmaları.) Yani hüsran diye bişey yok. İngilizcen iyi ise zaten ingilizce oynayabilirsin oyunu. Veya ekimize buyur gel. Çevirmene hep ihtiyaç duyulmuştur. :)

Şunu da ekleyeyim hep söyledim bunu. Ama üzülerek görüyorum ki çoğu arkadaşımız takip etmemiş. Bu yamanın hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca Deadpool Buz Devri ve Madagascar çevirmenleri tarafından çevrilmelidir. Oyunda bazı can alıcı espriler vardı ingilizceye özgü olan. Biz profesyonel çeviri yapan arkadaşlarımızdan da yardım aldık alabiliceğimiz kadar fakat bunu kimse atlamasın lütfen. Biz Türk oyunseverler için elimizden geleni yapıp güzel bir yama sunmaya çalıştık. Gene de takdir sizin. Eleştirilere hep açık olan bir ekibiz fakat bazı şeyler atlanmadığı sürece.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Star

Hocam ince "NIGGA" diye tabir edilen bir sokak şakaları var inşallah doğru ayarlayabilmişsindir.

Deneyin ve görün bakalım. :) Önceden açıkladığım gibi Deadpool, Buz Devri ve Madagascar çevirmenleri tarafından çevrilebilicek bir oyun. Ama gerçekten zevkli bir çalışma oldu ve gerçekten komik bir oyun. Biz çevirinin hakkını verdiğimizi düşünüyoruz. Gerisi size kalmış. :)

quote:

Orijinalden alıntı: ayx441

Deadpool'un esprilerini bekleyenler hüsrana hazır olsun deadpool'un konuşmalarının çoğu çevrilmemiş onun dışında iç sesi olan kutucuklar çevrilmiş sadece onlarla konuşuyor ama ne söylediği yazmıyor. Filmlerde kutucuklar bile çevrilmemiş.

Hüsrana falan hazır olun diye bişey yok arkadaşım. Herşeyi ayarında çevirdik. Bazı kutucuklar çevrilmemiş diyosun fakat onun için oylama yaptığımızdan haberin var mı? Yapılan açıklamalarımızdan haberin var mı?(O içindeki kutucukları çevirseydik oyunun ve 720P kalitede tekrar sunsaydık yamayı 500Mb -2 gb arasında değişirdi boyutu. Ki onlar zaten alt yazılarda geçiyor senin iyi takip ettiğin görüşünde değilim konuşmaları.) Yani hüsran diye bişey yok. İngilizcen iyi ise zaten ingilizce oynayabilirsin oyunu. Veya ekimize buyur gel. Çevirmene hep ihtiyaç duyulmuştur. :)

Şunu da ekleyeyim hep söyledim bunu. Ama üzülerek görüyorum ki çoğu arkadaşımız takip etmemiş. Bu yamanın hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca Deadpool Buz Devri ve Madagascar çevirmenleri tarafından çevrilmelidir. Oyunda bazı can alıcı espriler vardı ingilizceye özgü olan. Biz profesyonel çeviri yapan arkadaşlarımızdan da yardım aldık alabiliceğimiz kadar fakat bunu kimse atlamasın lütfen. Biz Türk oyunseverler için elimizden geleni yapıp güzel bir yama sunmaya çalıştık. Gene de takdir sizin. Eleştirilere hep açık olan bir ekibiz fakat bazı şeyler atlanmadığı sürece.

kusura bakma benim hatam alt yazının ses kısmından açıldığını bilmiyordum. İndirme yerinde klasöründe de açıklama görmeyince de bilgi almak istedim. İngilizcem vasat cidden :D Emeğinize sağlık o yüzden...

• quote:

quote:

Hocam ince "NIGGA" diye tabir edilen bir sokak şakaları var inşallah doğru ayarlayabilmişsindir.

Deneyin ve görün bakalım. :) Önceden açıkladığım gibi Deadpool, Buz Devri ve Madagascar çevirmenleri tarafından çevrilebilicek bir oyun. Ama gerçekten zevkli bir çalışma oldu ve gerçekten komik bir oyun. Biz çevirinin hakkını verdiğimizi düşünüyoruz. Gerisi size kalmış. :)

ahaha kardeşim harbi güldüm ama hatanıza gülüdm daha yükleyen yokdur heralde neyse böyle olması normal şaşkınlıdkan olmuş heralde neyse yama kurulurken gözata tıklıyorsun oyunun kruulu olduğu yeri seçiyorsun ama binariesdki oyunun içine girmiyor vede dosyayı seçmediniz diyor düzeltim tekrar upload ederseniz seviniriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

quote:

quote:

ahaha kardeşim harbi güldüm ama hatanıza gülüdm daha yükleyen yokdur heralde neyse böyle olması normal şaşkınlıdkan olmuş heralde neyse yama kurulurken gözata tıklıyorsun oyunun kruulu olduğu yeri seçiyorsun ama binariesdki oyunun içine girmiyor vede dosyayı seçmediniz diyor düzeltim tekrar upload ederseniz seviniriz :)

Yüklenecek dizini sadece /Deadpool olarak seçerseniz yüklenir, Deadpool'un kendi dosyasını gösterirseniz /Deadpool/Deadpool olur o yüzden siz program files'a yüklediyseniz yüklerken Program Files'ı gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam6

quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

quote:

quote:

Yüklenecek dizini sadece /Deadpool olarak seçerseniz yüklenir, Deadpool'un kendi dosyasını gösterirseniz /Deadpool/Deadpool olur o yüzden siz program files'a yüklediyseniz yüklerken Program Files'ı gösterin.

hmm benim pcde bir problem ver heralde öyle bir durum olmuyorda neyse bir denesem iyi olacak programıda seçemiyorum :)Ama bende sorun olduğunuda sanmıyor programdan kaynaklanan birşey masaüstü vs. seçemioruz yükleyen oldumu arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 20 Eylül 2013; 23:00:22 >

• espriler filan ne alemde?
    sıkıntı yoksa indireyim
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.