Şimdi Ara

>>Dead Space 2<< OYUN ÇIKTI!!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_cooler_king
    Hardcore un oyun içi zorluk seviyesi şöyle

Yaratıkların sana zarar verme gücü ve dayanıklılıkları Normal mode
    Mermi, para sağlık gibi şeyler Survivalist ayarında

Yani Hard Core, zorluk olarak Zealottan çok daha kolay ama ölünce başa dönme korkusu öyle bir stres yapıyor ki bu da hata yapmaya zorluyor ve bazen elin ayağına dolaşıp olmadık yerde hata yapıyorsun ve hoop 3 saatlik emeğin boşa gitmiş oluyor. Olay budur.

Bu 3 tane save yapabilme isi resmen bu trophy i almamak icin yapilmis gib :-)
  • quote:

Hardcore un oyun içi zorluk seviyesi şöyle

Yaratıkların sana zarar verme gücü ve dayanıklılıkları Normal mode
    Mermi, para sağlık gibi şeyler Survivalist ayarında

Yani Hard Core, zorluk olarak Zealottan çok daha kolay ama ölünce başa dönme korkusu öyle bir stres yapıyor ki bu da hata yapmaya zorluyor ve bazen elin ayağına dolaşıp olmadık yerde hata yapıyorsun ve hoop 3 saatlik emeğin boşa gitmiş oluyor. Olay budur.

Hardcore un özeti budur çok güzel açıklamışsın Ben chapter 3 e kadar gelebildim save noktalarını boş geçmek insanı daha da geriyor . Zealot'ta bitirip bırakıcam, new game+ modunda önceki silahlar ve upgradeler durduğu için zevkli oluyor yoksa o da zor

• 10. bölüme geldim 2. save imi yaptım
    İşimuranın
    girişinde. Contact Beam ile Plasma Katır ikilisine yaptım bütün yatırımı, şu ana kadar beni yanıltmadılar. 3. Save'i de 13. bölümde yaparsam gerisi kolay. Hardcore un en zor ve gıcık olayı ilk 10 bölümde silahları upgrade etmeye çalışarak sinir ve zihin savaşı vermek, silahlar yeterince upgrade olduktan sonra sıkıntı biraz olsun azalıyor. Kolay değil 8 saate yakın neredeyse
    İşimura
    ya gelmek. Neyse asıl akşın buradan sonra başlıyor buraya kadar işin hamallığını ben yaptım buradan sonra ver edecem yaratıkların beline odunu, koluna bacağına Plazma yı. Ohh yaa. Vurucam kırbacı hesaabı.

• quote:

10. bölüme geldim 2. save imi yaptım
    İşimuranın
    girişinde. Contact Beam ile Plasma Katır ikilisine yaptım bütün yatırımı, şu ana kadar beni yanıltmadılar. 3. Save'i de 13. bölümde yaparsam gerisi kolay. Hardcore un en zor ve gıcık olayı ilk 10 bölümde silahları upgrade etmeye çalışarak sinir ve zihin savaşı vermek, silahlar yeterince upgrade olduktan sonra sıkıntı biraz olsun azalıyor. Kolay değil 8 saate yakın neredeyse
    İşimura
    ya gelmek. Neyse asıl akşın buradan sonra başlıyor buraya kadar işin hamallığını ben yaptım buradan sonra ver edecem yaratıkların beline odunu, koluna bacağına Plazma yı. Ohh yaa. Vurucam kırbacı hesaabı.

Kolay gelsin son turda
    Regenerator
    ile uğraşırken sana başarılar. Benim feci derecede sinirimi bozmuştu son turda

Bu arada ben de bir ara kasayım şu hardcore a olmazsa. Şu eldiven şeklindeki Bang Bang diye bağırarak ateş eden silahı ben de çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 21 Şubat 2011; 10:52:22 >

• Tırsa tırsa oynuyorum 3 gündür

Daha önce Dead Space diye bir oyun hiç oynamamıştım, ilk kez 2'den başlıyorum...

Fakan dün akşam bir yerde takıldım...foto çekip koyamıyorum şu anda, belki anlatırsam anlayanınız olabilir, yoksa akşam foto koyarım...

şimdi bulunduğum yerde tam ortada sürekli kendi etrafında dönen iki mavi daire var- hemen yanında HACK sistemi....hack yapıyorum, birşey çıkıyor ama sonra ne yapacağımı bulamadım...OBJECTIVE'e bastığımda ise tavanı gösteriyor, anlamadım...ama umarım anlatabilmişimdir....

yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Tırsa tırsa oynuyorum 3 gündür

Daha önce Dead Space diye bir oyun hiç oynamamıştım, ilk kez 2'den başlıyorum...

Fakan dün akşam bir yerde takıldım...foto çekip koyamıyorum şu anda, belki anlatırsam anlayanınız olabilir, yoksa akşam foto koyarım...

şimdi bulunduğum yerde tam ortada sürekli kendi etrafında dönen iki mavi daire var- hemen yanında HACK sistemi....hack yapıyorum, birşey çıkıyor ama sonra ne yapacağımı bulamadım...OBJECTIVE'e bastığımda ise tavanı gösteriyor, anlamadım...ama umarım anlatabilmişimdir....

yardımcı olursanız sevinirim...

Yanılmıyorsam demodaki yeri diyorsun. Orada hack yaptıktan sonra kürelerin üstünde kollar var stasis şle indirmen gereken 6 tane. Kolu stasisle indirip zamanı yavaşlat, bu şekilde tüm kolları indir 2 mavi dairenin etrafındaki.

Sıkıntı olursa youtube a yazdın mı zaten çıkar.

• Korktuğum başıma geldi 2 gündür ha şimdi ha sonra gidecek derken gitmeyen elektrik bugün 3 kere gitti. 2 saat çöpe gitti. Yaşasın medeniyet, yaşasın Nikola Tesla dayımın aziz hatırası. Ama moralimi bozamazlar, yıkamazlar mağlup edemezler Ayzek imi. Dönmek yok bu davadan. Ook kadarrr.
  • quote:

Yanılmıyorsam demodaki yeri diyorsun. Orada hack yaptıktan sonra kürelerin üstünde kollar var stasis şle indirmen gereken 6 tane. Kolu stasisle indirip zamanı yavaşlat, bu şekilde tüm kolları indir 2 mavi dairenin etrafındaki.

Sıkıntı olursa youtube a yazdın mı zaten çıkar.

Çok sağol, heryer statis doluydu zaten...hemen oyuna girip deneyeyim...
  • Severed DLC si bugün çıkıyor. 2 çaptırcık kısa bir senaryosu var keşke bir 5 çaptır olsaydı 2 çaptır nedir arkadaş 10 dakikada biter, demo gibi.

Ahan da treylır.

• quote:

Severed DLC si bugün çıkıyor. 2 çaptırcık kısa bir senaryosu var keşke bir 5 çaptır olsaydı 2 çaptır nedir arkadaş 10 dakikada biter, demo gibi.

Ahan da treylır.

Hard Core'dan ne haber hocam?

• valla hemsom gonul isterki her ay bi dead space ciksin da adamlara da yazik gece gunduz calisiyorlar. 2 ayda anca 2 chapter cilmis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Hardcore elinden öper hocam , platinledim geçen hafta ayıptır söylemesi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Hardcore elinden öper hocam , platinledim geçen hafta ayıptır söylemesi.

Yakışır, forumda ilksin heralde. Benimde geliyor kısa süre sonra 2.liğim..

• Tavsiye ederim yok böyle bir deneyim, yılın oyununa aday bana göre şimdiden. Kolay gelsin Hardcore maceran.
  • quote:

Tavsiye ederim yok böyle bir deneyim, yılın oyununa aday bana göre şimdiden. Kolay gelsin Hardcore maceran.

Sağol. Xbox'daki disk switch glitch'i sayesinde 10' a kadar savesiz gittim. Sonrası gelir heralde. Dar bir alanda üst üste 2 Brute var 10. bölümde, bakalım ne kadar zorlayacaklar.
    Birde ölümsüz Necromorph'un olduğu bölümden tırsıyorum. Birde Drill Ride var tabi. Esas zorluk şimdi başlıyor.

• Evet, Severed an itibarı ile TR PSN e gelmiştir. 13,49 TL fiyatı var gayet uygun. Kaldığımız yerden devam edelim bakalım. Ne uzaymış ne sipeysmiş arkadaş kurutamadık kökünü bir türlü. :)
  • 12. Bölüm'ün başında bol miktarda sağlık kiti depolayın, yoksa bu bölümdeki saçma sapan bir checkpoint yüzünden tüm bölümü baştan oynamak zorunda kalabilirsiniz. Kaya delen büyük bir makineyi önce onarıyoruz, sonra üstüne çıkıyoruz. Bu alet ilerlerken necromorph'lar saldırıyor. Burada öldüğümde sağlık barımda çok az can kalmıştı, checkpoint tekrar yüklediğinde arkamda bir yaratıkla beraber yükledi, oyun başlar başlamaz hemen öldüğüm bir kısır döngüde buldum kendimi. Önce bir bug'a rastladığımı sandım, ama aynı checkpoint'i en az altı kere denememe rağmen sonuç değişmedi. Oyunu Normal zorlukta oynuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_manyaaa

Beyler Bu oyunu Multiplayer oynamak için orjinal oyun mu almak gerekiyor? Ben torrentten indirdim. Multiplayer oynayamazmıyım? Açıklama yaparsanız sevinirim.

Oynayamazsın, orjinal alman gerekir. ^_^
  • biraz önce kurdum az bişey oynadım dehşet bi oyun haa yemin ediyorum korktum :D
  • arkadaşlar snopy marka gamepad kullanıyorum oyunu açtıgımda görüntüde sürekli sola çekme oluyo bunun bi çözümü varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.